Najavljujemo genijalni serijal izdavačke kuće Serđo Boneli DEČAK SA DIVLJEG ZAPADA, kod nas možda poznatiji pod imenom Tim i Dasti. Autor ovog stripa je Gvido Nolita, kasnije jedan od najproduktivnijih scenarista, a strip je najvećim delom nacrtan od strane Franka Binjotija i Đovanija Tičija. Planirano je da se celokupan serijal objavi u sveskama od po dve epizode (ukupno 21 sveska, od 194 stranice).
Radi se o vesternu, sa mladim tumačem Timom Karterom u glavnoj ulozi, koji se beskompromisno bori za pravdu. Njegov verni pratilac je Dasti Rajan.
Izdanje je sa tvrdim koricama, u trista primeraka. Pretplata do 10.10.2015. iznosi 799 RSD (6.7 EUR), promotivna cena do 1.11.2015. oznosi 999 RSD (8.3 EUR), a redovna cena će iznositi 1199 RSD (10 EUR).
Hajde lijepo, Tim i Dusty su mi kao klincu bili jako dragi, pa možda i uzmem koji broj, a drago mi je zbog tellera, robyja, zokalava i ostalih koji će ovdje svršavati ovih dana.
Ali koje li nepismenosti, i to elementarne, pa to je strašno:
a strip je najvećim delom nacrtan od strane Franca Bignottija i Giovanni Ticci. Planirano je se celokupan serijal objavi u sveskama od po dve epizode (ukupno 21 sveska, od 194 stranice).
Ako ovako bude i u stripovima, piši propalo.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Odlican dizajn i font....sve slicno ko ifedizioni....krasan dan,bas ste mi poljepsali ovu jesen i kisne dane.... Carevi ste, nisam bio neki vas fan,sad pigledam program vasih izdanja i mozda uhvatim jos ponesto... Nadam se da cete izdanje razprodat ko bi reko keks.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Odlično, nadam se da će biti Bonelli format a ne nekakav povećani.
Dobro, to je dosta blizu i mislim da za ovaj strip puno bolje odgovaraju takvi formati nego uvećanje na 178×248 (Libellus Zagor i Tex kolor) ili A4 koji je skroz nepraktičan za Bonelli stripove.
Neki ne vole Bignottija na Zagoru, valjda zato sto je uskakao umjesto maestra ponekad ali , u zadnjem Zagoru extra Karavane u borbi je Bignotti vrhunski...nedostizan nekim danasnjim kvazi crtscima... Jel sve brojeve Tim i Dastija crtao Bignotti?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Prve brojeve je crtao isključivo Binjoti, posle je olovku radio Tiči, a Binjoti je tuširao. Nešto sasvim malo na kraju je radio i Biralgo Balcano.
Originally posted by teller
Neki ne vole Bignottija na Zagoru, valjda zato sto je uskakao umjesto maestra ponekad ali , u zadnjem Zagoru extra Karavane u borbi je Bignotti vrhunski...nedostizan nekim danasnjim kvazi crtscima... Jel sve brojeve Tim i Dastija crtao Bignotti?
...strip su najvećim delom nacrtali Franko Binjoti i Đovani Tiči.
Ovako, molim vas. Ne uništavajte srpski jezik engleskim pasivom popularnim kod nepismenih političara. Isto se odnosi i na hrvatski u kojima ova rugoba od konstrukcije sve više uzima maha.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Čak i da me ne vežu stare uspomene za ovaj strip, opet bi se isplatilo imati ga zbog dva crtačka majstora; jedan obilježio Texa a drugi Mister Noa a nešto takvo se ne može zanemariti.
mislim da ce planuti ovih 300 primerka ali se ipak nadam(zivim u nadi)da ce biti i sc verzije koja mi vise odgovara.nesto kao p.sa divljeg zapada od s.agenta. ovako preskacem a izdavacu zelim sve najbolje sa ovim izdanjem.
Ne treba zaboraviti i vrlo lepe epizode Malog rendžera koje je nacrtao Binjoti.
Ma naravno, ali meni su Ticci i Ortiz medju najboljim crtacima ikad. Naravno, stvar ukusa, mnogo je odlicnih crtaca ali svi mi imamo neke svoje favorite. Ovo su moji
Ne treba zaboraviti i vrlo lepe epizode Malog rendžera koje je nacrtao Binjoti.
Ma naravno, ali meni su Ticci i Ortiz medju najboljim crtacima ikad. Naravno, stvar ukusa, mnogo je odlicnih crtaca ali svi mi imamo neke svoje favorite. Ovo su moji