forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/09/2015 : 14:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Da nisi dobar moderator, pokazuje i činjenica da si moje nadovezivanje na Krasovu fenomenalnu zajebanciju na račun Krugerovih nakaradnih političkih stavova, koji podrazumijevaju nošenje crnih košulja, protumačio kao podršku takvim stavovima.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/09/2015 : 14:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Nigde nisam napisao da sam razumeo da ti podržavaš takve stavove. Ako si ti to tako razumeo, onda pokazuje da ti nisi dobar čitalac, a ne da ja nisam dobar moderator.

Napisao sam jasno: "Ni u zajebanciji neću više da tolerišem ovako nešto. Prvi i poslednji put."

Misleći da neću da trpim ovakve rečenice (kao ni one koje sam naveo), čak ni u zajebanciji. Drugi put pročitaj pažljivije i pokušaj da izbegneš ishitreno donošenje suda. Mada, pošto već imaš predrasuda prema meni, biće malo teže. Ali šta ćeš, takav je život.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 26/09/2015 : 14:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
manhunter - ODLICAN MODERATOR !!!

Kapa do poda, samo tako dalje!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4140 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 26/09/2015 : 15:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

manhunter - ODLICAN MODERATOR !!!

Kapa do poda, samo tako dalje!

+1
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 26/09/2015 : 16:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Odlična moderacija Manhuntera..
Srezavanje nedoličnog ponašanja bilo da se radi o vjernicima ili ateistima, lijevima ili desnima...
Svaka čast.. Samo tako naprijed, bez obzira o kojem se imenu radilo... Važno da usdionici osjete da nema nedodirljivih i da se neke stvari ne toleriraju..
I ovaj novi sustav kažnjavanja je super...
Neki će sigurno podvući crtu na loše ponašanje kad dođu ispred praga izbacivanja na godinu dana..
Uostalom sve je vrlo jednostavno - ili se znaš ponašati ili ne znaš..
Pozdrav majstore i samo hrabro!!!

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/09/2015 : 15:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Šanse da je Hunter briao moj post su ravno 0% stoga nagore ni slučajno da više ne iznosiš takve neistine.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 15:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
postaviš mi nekoliko pitanja a onda zaključaš topik, pa kako da ti onda odgovorim?

eto, ako se dobro sječam, pitao si me koliko imam godina.

Imam ih 38.

Onda si napisao da je to 167 pool u vezi glasanja za ocjenu moderatora.

Nije naravno, pretjeruješ, brojka je pretirana. Ali razumijem da ti smeta, pogotovo kada ti rezultat ne ide u prilog.

Kažeš da sam izbačen sa razlogom.

pa nisam ni rekao da nisam, ali nisam izbačen po pravilima. Trebao sam biti najprije na 48 sata a onda na 7 dana, ali čak ni tih 7 dana nisam trebao biti izbačen jer nisam vidio "upozorenje" ali ajde, neka prođe i to ali umjesto 9 dana, bio sam izbačen na 63 a i sada jedva čekaš da možeš me opet izbaciti

Što se tiče da glasanje ide u prilog moderatorima, to u tvojem slučaju baš i nije istina.....bilo bi zanimljivo vidjeti kakav bi to stvarno bio rezultat na kraju, zato sam i to postavio, ali naravno odmah panika, haha.

Podesio sam na "everyone" zato, jer ima PUNO ljudi, koji prate forum ali nisu memberi, upoznao sam ih i ja dosta na strip festivalima, pa znam, pa zašto i njima uskratiti mogučnost glasanja. U biti oni sa tobom nemaju nikakvih problema zato što ih nisi izbacio, pa bi trebali ionako da budu na tvojoj strani, zato ne razumijem, gdje je problem?

Dobro, nema veze, ne da mi se više raspravljati, ja sam zadovoljan rezultatom Interpelacije, dok ti vjerovatno nisi. Šteta samo, da nisi pustio bar 30 dana (vidim da voliš tu brojku) , pa da vidimo (pogotovo ti da vidiš) kako te ljudi doživljavaju....

Ovo nije baš demokratički, zar ne?

No, ne trebaš mi odgovoriti, ne želim se više raspravljati sa tobom uopšte.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/09/2015 : 15:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

ali razumijes da se moze glasati vise puta ako se stavi na "everyone"? ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 15:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

ali razumijes da se moze glasati vise puta ako se stavi na "everyone"? ;)

kako?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/09/2015 : 15:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
S razlicitih racunala.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/09/2015 : 15:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

vjerujem da i ako se podesi novi IP, Markos bi znao ... da slucajno gleda :P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/09/2015 : 16:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

MIslim da ako netko ima usb stick može samo connect/disconnect i tako glasati dosta puta.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/09/2015 : 16:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ovo je kao da pričam s djetetom.
Možeš nabiti 100 glasova ako hoćeš sa opcijom everyone.
Osim toga, da baš me strah polla, moš' mislit.
A zadnje glasanje o modovima je bilo odlično za nas, kao i predzadnje i tako dalje.
Uglavnom, ne raspravljaj se i ne piši gluposti jer si na tankom ledu.

Slijedeća kazna ti je godinu dana.

Ove kazne i jesu najbolje za trolove poput tebe koij ne pišu ništa konkertno nego samo nabijaju postove sa raspravama tipa E IMAM SUPER PRIJEDLOG KAKO DA ZARADIMO MILION KUNA, OTVORITI ĆEMO KAMP ZA RENDŽERE EJ LJUDI! I slične gluposti.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/09/2015 : 16:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

S razlicitih racunala.

Mislim da se može i sa istog računala.
samo se odlogiraš pa se ponovo ulogiraš.
Uglavnom, netko mi je to već bio jednom objašnjavao da je negdje na drugom forumu neki lik tako glasao trideset puta u 30 minuta.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/09/2015 : 16:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Mladjo, zatvorio si poll, a ja još nisam glasao!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/09/2015 : 16:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Otključaj ga, glasaj, pa ponovno zaključaj:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 17:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

S razlicitih racunala.

ljudi najviše imaju po jedno računalo kod kuče
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 17:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

sumnjam da to obični ljudi znaju napraviti, ja npr nemam pojma o čemu pričaš haha
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 17:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

MIslim da ako netko ima usb stick može samo connect/disconnect i tako glasati dosta puta.

sumnjam da to ljudi znaju, i da to netko tko nije "heker" zna napraviti, ja to čujem prvi put
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 28/09/2015 : 17:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Obrišeš cookieje i tako unedogled možeš s istog kompa.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 17:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ovo je kao da pričam s djetetom.
Možeš nabiti 100 glasova ako hoćeš sa opcijom everyone.
Osim toga, da baš me strah polla, moš' mislit.
A zadnje glasanje o modovima je bilo odlično za nas, kao i predzadnje i tako dalje.
Uglavnom, ne raspravljaj se i ne piši gluposti jer si na tankom ledu.

Slijedeća kazna ti je godinu dana.

Ove kazne i jesu najbolje za trolove poput tebe koij ne pišu ništa konkertno nego samo nabijaju postove sa raspravama tipa E IMAM SUPER PRIJEDLOG KAKO DA ZARADIMO MILION KUNA, OTVORITI ĆEMO KAMP ZA RENDŽERE EJ LJUDI! I slične gluposti.

da ali ovo je bilo glasanje samo za tebe, a ne za ostale modove.
Recimo, vidiš da ljudi vole Manhuntera i da sam otvorio Interpelaciju u vezi njega rezultat bi bio drugačiji...nemoj bježati od istine, kako bolna ona bila.
I zašto me vrijeđaš i prijetiš?
Razgovaraj normalno kao forumaš a ne sa "značkom moderatora" u džepu, jer kod drugih foruma ( a član sam mnogih i na engleskom jeziku itd...) moderatori rijedko uopšte sudjeluju kao forumaši, nego su samo moderatori.
A ovdje se nikada ne zna kada sa nekim razgovaraš kao forumaš a kada moderator, u biti vrši se nekakav pritisak, da "pazi da se ne zamjeriš moderatoru, jer če te izbaciti" dok taj isti moderator sudjeluje na forumu kao forumaš...pa se onda taj isti čovjek nađe uvrijeđen pa izbaci drugog forumaša, zbog osvjete ili nekog kompleksa kojeg ima na nečiji post npr....
Eto, npr zatvoriš mi pool, kažeš da ako imam što reči neka se javim u tom topiku a onda mi prijetiš kaznom od godine dana ako se želim raspravljati odnosno ne želiš ni čitati ono šta ja imam za reči.
Pa gdje to ima?
I trebao sam dobiti kaznu od 48 sati, (ona za 7 dana je upitna), a i da nju brojimo, sljedeča bi bila 14 dana, a ja sam umjesto 9 dana dobio 63 dana i sada mi se prijeti umjesto 14 dana sa godinu dana a da nisam nikada ni dobio 48 sati i 7 dana....pa ovo nema ni u Sjevernoj Koreji
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/09/2015 : 17:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Obrišeš cookieje i tako unedogled možeš s istog kompa.

hm, ovo bi možda stvarno išlo.....ali sumnjam da to baš netko radi. Ja nisam nikada iako mislim da bi stvarno moglo iči,...dobra fora!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/09/2015 : 17:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Svoje radno vrijeme cijenim izrazito, a slobodno još i više da bih dozvolio da ga gubim ne rasprave sa uplakanim djetetom.

Trolaj negdje drugdje.

P.S. još nisi udaljen, ali slijedeći troll od posta će rezultirati udaljavanjem sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 28/09/2015 17:39:09
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/09/2015 : 17:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
P.S. Za ostale - ovaj topic je za konstruktivnu raspravu, a trolanje i plakanje tipa "jaopoo izbacio me, otvoriti ću poll, želim se svađati" više neće prolaziti.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/09/2015 : 21:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
U većini stvari se ne slažem s mladjom (osim Dinama) ali čovjek je ok što se tiče moderiranja

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000