Istina da ne mogu svakome odgovarati isti stripovima pa se zato rade prioriteti što kupovati. Ali ostaje činjenica da ovaj strip niti u kiosk verziji ne bi koštao samo 2 € jer nigdje nećeš dobiti 2 redovna broja za tako malo novaca (jedino u remitendi ali to nije to).
Istina da ne mogu svakome odgovarati isti stripovima pa se zato rade prioriteti što kupovati. Ali ostaje činjenica da ovaj strip niti u kiosk verziji ne bi koštao samo 2 € jer nigdje nećeš dobiti 2 redovna broja za tako malo novaca (jedino u remitendi ali to nije to).
pa dobro, nisam mislio na dvobroj, nego po svesci za 2 ili 2,4 eura kako to ide Zagor, tex,...a dvobroj bi mogao z a4 npr kako idu i PSDZ, i ovo bi (bar za mene) bila prihvatljiva cijena. Ali nema veze, samo neka se prodaje, pa da kasnije jednom izdaju i Judasa. Samo bi volio čuti, zašto su dali prijednost Timu i Dastyju (umjesto Judasa npr...). Da li su prije toga napravili neku anketu ili što?
pa dobro, nisam mislio na dvobroj, nego po svesci za 2 ili 2,4 eura kako to ide Zagor, tex,...a dvobroj bi mogao z a4 npr kako idu i PSDZ, i ovo bi (bar za mene) bila prihvatljiva cijena. Ali nema veze, samo neka se prodaje, pa da kasnije jednom izdaju i Judasa. Samo bi volio čuti, zašto su dali prijednost Timu i Dastyju (umjesto Judasa npr...).Da li su prije toga napravili neku anketu ili što?
nisam povlašten za odgovor ali razlog je možda jedan od ova dva ili čak oba: 1. Tim i Dasti je if edizioni licenčno izdanje i prava lakše dostupna 2. Đudas je objavljen dosta ok u LMS, možda fali broj ili koja naslovnica ali ništa strašno...a i lakše je nabavljiv danas.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nećemo cjepidlačiti, dobro je da ikako ide i trebamo biti zadovoljni sa izdanjem koje se nudi.
naravno, sa takvim tirazem ni sc izdanje nebi bilo puno jeftinije...
Ovde se ne radi o ceni izdanja, već da mnogi više vole Bonelli u SC, pa makar i koštalo isto...
ko su ti mnogi...radena je anketa?... Colt i PP sve izdaje SC pa se muku muci sa prodajom... Kod svakog izdanja nekome nesto smeta...ne cjepidlacite i kupujte...bolje izdanje DSDZ nemaju ni zabari a i necemo ga ni dobiti nikad vise.u boljem izdanju...kupujte i stize i Dudas..i jos neke zelje...kvragu prigovori..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mogu reći da sam pozitivno iznenađen planovima, nisam očekivao tako brzi ritam i ostaje nadati se da će prodaja biti dovoljno dobra da se plan barem približno ostvari.
Ritam je preubitačan. Neću se žaliti već pronaći način slijediti ga. Inače, nekako bi mi ležao svako 3 mjeseca, tj. 4 broja godišnje a kad bih pogađao najprije bi pomislio da će se ići s ritmom svako 4 mjeseca. Ovako sam zaista ostao iznenađen ali potpora.
Ritam je preubitačan. Neću se žaliti već pronaći način slijediti ga. Inače, nekako bi mi ležao svako 3 mjeseca, tj. 4 broja godišnje a kad bih pogađao najprije bi pomislio da će se ići s ritmom svako 4 mjeseca. Ovako sam zaista ostao iznenađen ali potpora.
tako treba,bravo... Sto prije zavrsit Ti D da se bi preslo na dudasa.
Samo dodatak: naravno, ritam će zavisiti od prodaje. Ako se prvi broj proda u 50 primeraka, džaba smo krečili!
Originally posted by Dwayne_Looney
Mislim da se samo među aktivnim forumašima može pronaći njih 50 koji su zainteresirani za ovo izdanje tako da bi prodaja trebala biti puno bolja od tog broja.
tako treba,bravo... Sto prije zavrsit Ti D da se bi preslo na dudasa.
Samo dodatak: naravno, ritam će zavisiti od prodaje. Ako se prvi broj proda u 50 primeraka, džaba smo krečili!
Originally posted by Dwayne_Looney