Author |
Topic  |
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 06/10/2015 : 10:55:36
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ajmo malo na argumente. Tko od vas vjeruje u evoluciju?
Tonka,primjera da je čovjek nastao od majmuna imaš na sve strane...To je nepobitno,trubio neko o šestodnevnom - sedmodnevnom božjem stvaranju (ma zar ima neko ko se služi mozgom da može vjerovati u takvo što) ili ne...Dovoljno je malo baciti pogled oko sebe,živućih izgubljenih karika na sve strane. A nekad je dovoljno samo stati pred ogledalo...
|
Wtf?
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 06/10/2015 : 14:39:29
|
Tko vjeruje u mikroorganizme? Tko vjeruje u radioaktivnost? Tko vjeruje u kruženje dušika? Tko vjeruje u tektoniku, zemljotrese i vulkane? Tko vjeruje u avione, podmornice i svemirske brodove? Tko vjeruje u fotovoltaiku? Tko vjeruje u vitamine? ....
|
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/10/2015 : 16:42:31
|
Dakle teorija evolucije.
To je zapravo jedna perfektna luciferova ideja uz još jednu koja se sastoji u tome da uvjeri ljude u svoje nepostojanje.
Ali ovdje se govori tj. piše o evoluciji.
Plan je uništavanje biblije bez spaljivanja.Ovo je jako bitno.
Ako bi neki čovjek bio naveden da povjeruje u teoriju evolucije,to bi mu skroz uništilo vjerovanja u: biblijsku sedmicu stvaranja, čovjekov pad u grijeh i plan spasenja što su temelji istine o kojoj govori Krist. Dakle teorijom evolucije koja je savršeni, perfektni luciferov plan koji je sproveo direktno preko Charlesa Darwina, čovjeku koji bi povjerovao ( a takvih je mnogo ) istina bi nestala jednim jedinim udarcem. Plan lucifera je bio da se ljudi sami isključe iz kraljevstva Kristovog, sistemom koji ljude uči Darwin, teorijom evolucije. Svakom " zagriženom " promotoru teorije evolucije daje se velika sposobnost da izazovu duhovno sljepilo, da uvjere i preobrate.
I ne ne govorim s gledišta zagriženog kršćanina jer kršćanstvo u današnje doba ( pogotovo zadnjih tri godine ) je otišlo u neke druge vode, uvlačenje masonerije itd.. o tome kasnije.
Perfektan plan, a ti si ga tek tako prokljuvio. Majstore!
  |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 06/10/2015 : 16:44:57
|
Što nam vrijede argumenti kad ti na svaki dokaz možeš reći da je to Lucifer podmetnuo? |
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/10/2015 : 17:22:11
|
Evo ga na, opet taj klasični semantički zajeb kojim se služe vjernici. Tonka, jedno je kad se kaže vjerujem u svakodnevnom govoru, a drugo je vjerujem u religijskom. To dvoje nema veze jedno s drugim. Znači kada ja kažem da vjerujem da će sunce sutra izaći ili vjerujem da će frend kasniti desetak minuta jer mi je javio da kasni porukom, je vjerovanje koje se temelji na činjenicama i (opće)poznatim faktima dok je vjerovanje u religijskom smislu vjerovanje u neku priču bez ikakvih dokaza. I tu je glavna razlika. Mislita da su svi koji govore riječ vjerujem u svakodnevnom govoru vjernici je suludo. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 06/10/2015 : 17:25:44
|
Tonka
Ovi što ti repliciraju se uglavnom glupiraju i ne trebaš ih shvatiti ozbiljno.
Ajmo malo ozbiljniji, naravno, teorija evolucije je jedna od masonskih podvala kršćanskom svijetu.
Kad stotinu i nešto godina ponavljaš laž ona s vremenom postane istina ... ne trebaš se čuditi količini frustracije/mržnje/nepodnošljivosti kad te ovako jadno i bijedno pokušavaju ismijati jer njihova shvaćanja završavaju s jednom neodređeno teorijom koja nikad nije dokazana i kojom se oni ponose. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:27:33
|
ALi znaš gdje je glavni problem: Ateisti vjeruju činjenicama i sve što oni tvrde mora stajati na određenoj premisi/dokazu ili nedostatku istoga dok mnogi vjernici jednostavno bespogovrono i bez ikakvih dokaza vjeruju u nešto i samo propitkivanje tih teza se smatra zlom. To je i razumljivo jer natjerati nekoga da vjeruje u nešto bez ikakva dokaza je puno lakše ako mu zabraniš ikakvo propitkivanje. I zato ortodoksni vjernici već i samo propitkivanje vjere smatraju određenom uvredom. Jednostavno to ne ide sa njihovim načinom poimanja bilo kakve rasprave na tu temu.
|
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:29:23
|
quote: Originally posted by mladjo
Evo ga na, opet taj klasični semantički zajeb kojim se služe vjernici. Tonka, jedno je kad se kaže vjerujem u svakodnevnom govoru, a drugo je vjerujem u religijskom. To dvoje nema veze jedno s drugim. Znači kada ja kažem da vjerujem da će sunce sutra izaći ili vjerujem da će frend kasniti desetak minuta jer mi je javio da kasni porukom, je vjerovanje koje se temelji na činjenicama i (opće)poznatim faktima dok je vjerovanje u religijskom smislu vjerovanje u neku priču bez ikakvih dokaza. I tu je glavna razlika. Mislita da su svi koji govore riječ vjerujem u svakodnevnom govoru vjernici je suludo.
Moram istaći, nadam se da mi na to nećeš odgovoriti zlom i izbacivanjem, ali ti si osoba koja nema nikakvih poveznica s logikom, pa dakle nemoj se baviti s onim što ne razumiješ!!! |
Edited by - Kruger on 06/10/2015 17:30:03 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:30:41
|
quote: Originally posted by Kruger
Tonka
Ovi što ti repliciraju se uglavnom glupiraju i ne trebaš ih shvatiti ozbiljno.
Ajmo malo ozbiljniji, naravno, teorija evolucije je jedna od masonskih podvala kršćanskom svijetu.
Kad stotinu i nešto godina ponavljaš laž ona s vremenom postane istina ... ne trebaš se čuditi količini frustracije/mržnje/nepodnošljivosti kad te ovako jadno i bijedno pokušavaju ismijati jer njihova shvaćanja završavaju s jednom neodređeno teorijom koja nikad nije dokazana i kojom se oni ponose.
O majko mila... Čekaj, kada je riječ o vjeri, onda treba bespogovorno vjerovati bez ikakva dokaza, ali kada je riječ o revoluciji onda su potrebni dokazi? (koji su btw tu samo ih ti ignoriraš odnosno jednostavno odbijaš stvarnost i živiš u potpuno krivom uvjerenju da ih nema a ima ih)
Čovječe pa kako možeš živjeti sa takvim logičkim proturječnostima? Jel' ti to nije bar malo sumnjivo?
Znači ti ne vjeruješ u teoriju evolucije? U 21. vijeku?
O majko mila još jednom... |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:32:33
|
Evo ga na, opet taj klasični semantički zajeb kojim se služe vjernici. Tonka, jedno je kad se kaže vjerujem u svakodnevnom govoru, a drugo je vjerujem u religijskom. To dvoje nema veze jedno s drugim. Znači kada ja kažem da vjerujem da će sunce sutra izaći ili vjerujem da će frend kasniti desetak minuta jer mi je javio da kasni porukom, je vjerovanje koje se temelji na činjenicama i (opće)poznatim faktima dok je vjerovanje u religijskom smislu vjerovanje u neku priču bez ikakvih dokaza. I tu je glavna razlika. Mislita da su svi koji govore riječ vjerujem u svakodnevnom govoru vjernici je suludo.
Moram istaći, nadam se da mi na to nećeš odgovoriti zlom i izbacivanjem, ali ti si osoba koja nema nikakvih poveznica s logikom, pa dakle nemoj se baviti s onim što ne razumiješ!!!
Naravno, nisi niti jednom rečenicom pobio ono što sam rekao nego si se ograničio na uvrede. Klasična rasprava čovjeka bez argumenata.
Ponavljam pitanje:da li ti misliš da je teorija evolucije laž? |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:35:17
|
I da ponovim još jednom gornje pitanje za Krugera: Kada je riječ o vjeri - ne treba nikakav dokaz. Kda je riječ o teoriji evolucije - traže se dokazi.
Pa daj mi reci jel' ti stvarno ne vidiš kontradikciju ili koji klinac? |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:40:30
|
Moram istaći, nadam se da mi na to nećeš odgovoriti zlom i izbacivanjem, ali ti si osoba koja nema nikakvih poveznica s logikom, pa dakle nemoj se baviti s onim što ne razumiješ!!!
Naravno, nisi niti jednom rečenicom pobio ono što sam rekao nego si se ograničio na uvrede. Klasična rasprava čovjeka bez argumenata.
Ponavljam pitanje:da li ti misliš da je teorija evolucije laž?
Dobro, da li u ovoj raspravi isključuješ svoje moderatorske moći, naći ćeš se na vjetrometini kad će te rasturiti mnogi ne samo ja, hoćeš li u nemoći potezati za svojim moćima moderatora ako se nađeš osramoćen i ako te argumentirano rasturimo ... a ... moram sam staviti još točkica jer si jako svjež za rasturanje ... ? |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 06/10/2015 : 17:41:27
|
Pocetak je Bog, kraj ce biti Bog. A sve izmedju, evolucija, proroci, vjera, nevjera, sex, ljubav, mrznja, rat, JFK, Titanic, opasan jebac Tutta, itd., nije relevantno.
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:42:57
|
I da ponovim još jednom gornje pitanje za Krugera: Kada je riječ o vjeri - ne treba nikakav dokaz. Kda je riječ o teoriji evolucije - traže se dokazi.
Pa daj mi reci jel' ti stvarno ne vidiš kontradikciju ili koji klinac?
Jednostavno: Teorija naspram duhovnosti očekuje nekakva dokazivanja, duh ne očekuje materiju. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 06/10/2015 : 17:46:47
|
Dobro. Vi koji vjerujete dajte recite mi kada ste poceli vjerovati u evoluciju?
mislim da je bio ponedjeljak,ljeta gospodnjeg 1985,20.06.
ili je to bio utorak?
|
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 06/10/2015 : 17:48:04
|
quote: Originally posted by Tutta
Pocetak je Bog, kraj ce biti Bog. A sve izmedju, evolucija, proroci, vjera, nevjera, sex, ljubav, mrznja, rat, JFK, Titanic, opasan jebac Tutta, itd., nije relevantno.
joj tutta,tutta,u tebi sam boga sexa gledao,sad si me razočarao |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:50:17
|
Ok, ispravite me ako grijesim... Vi tvrdite da je evolucija dokaz, znanstveni dokaz zar ne? Znaci te znanstvene cinjenice kako vi kazete su osnovane na skupljanju podataka preko opservacije i eksperimentiranja? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:53:51
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Skoro godina dana od službene objave: http://www.newsweek.com/pope-franciss-remarks-evolution-are-not-controversial-among-roman-catholics-281115
quote: “When we read in Genesis the account of Creation, we risk imagining that God was a magician, with such a magic wand as to be able to do everything,” he said. “However, it was not like that. He created beings and left them to develop according to the internal laws that He gave each one, so that they would develop, and reach their fullness.”
Znači, Frane je sluga Sotone. 
Idem na Mise svaku nedjelju, vjerujem u Boga...ali papa franjo kao i njegovi prethodnici su vrlo vjerovatno u sluzbi masonerije. Ali nije to tema. Vratimo se na evoluciju. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:54:17
|
Dobro a sad mi recite da li mislite da li je evolucija vjerovanje?
Nije. |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 06/10/2015 : 17:55:06
|
quote: Originally posted by tinton
Dobro a sad mi recite da li mislite da li je evolucija vjerovanje?
Nije.
Sto je za tebe evolucija? |
 |
|
Topic  |
|