forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija (surogat istinskih osjecaja)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 06/10/2015 : 18:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by KRAS

quote:

Ljudi nemojte vrijedati raspravljate argumentirano...samo dajem savjet
Opservacijski dokaz?Netko?

pas je kreacija ali ne božja već ljudska i to evolucionarnim metodama.šta će ti veći dokaz nego kad pogledaš pekinezera a vuk nekad bio

Izvini to nije opservacija.

de priznaj da ti nije stalo da raspravljamo o evoluciji i kreaciji već samo da se pohvališ da si naučio novu riječ

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 18:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
provalio si me
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 18:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Evo kopam trazim nigdje ne mogu naci video npr.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/10/2015 : 19:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

I jedno pitaje i za tebe Tonka:Zašto za Teoriju evolucije tražiš dokaze a za Kreacionističku ne?
Zar to nije kontradikcija?
I kako sam sebi objasnjavaš tu kontradikciju?

Sada govorimo o teoriji evolucije zar ne? Tvrdite da je dokazna 100% jeli tako?
Sad ne govorimo o kreaciji.
Mene zanima sada evolucija.Jer svi tvrdite da je dokazna.
Ja samo trazim opservacijski dokaz na cemu se temelji evolucija.

Čekaj, znači mi bi sada trebali tebi dokazivati da je evolucija dokazana? Znači ti to ne želiš sam nego ti mi sada morao, doslovce kao malom djetetu predstavljati dokaze o nečemu što je općeprihvaćeno i dokazano. Pa to je kao da tražiš da ti dokažem opservacijom da je 2+2=4. A ti kažeš:"Nije točno, dokaži mi, snimi video i demonstriraj, ja vjerujem da nije tako."Odnosno, morali bi vjerovati samo onome što smo sami dokazali jer vjerovati da postoji dokaz za nešto što nisi sam vidio je ludo, jel'?
Oprosti Tonka ali nemam vremena za takve kratkoumne rasprave.Kao što sam već jednom rekao, cijenim svoje radno vrijeme jako, a slobodno još više. I stvarno nemam namjeru diskutirati sa osobom koja pobija znanstvene dokaze a vjeruje bespogovorno u bajku.

Sorry ali u 2015. godini govoriti da je bog stvorio čovjeka a ne Evolucija po meni je katastrofalno razmišljanje.

Serbus/Živio.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 06/10/2015 19:02:29
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I jedno pitaje i za tebe Tonka:Zašto za Teoriju evolucije tražiš dokaze a za Kreacionističku ne?
Zar to nije kontradikcija?
I kako sam sebi objasnjavaš tu kontradikciju?

Čekaj, znači mi bi sada trebali tebi dokazivati da je revolucija dokazana? Znači ti to ne želiš sam nego ti mi sada morao, doslovce kao malom djetetu predstavljati dokaze o nečemu što je općeprihvaćeno i dokazano. Pa to je kao da tražiš da ti dokažem opservacijom da je 2+2=4. A ti kažeš:"Nije točno, dokaži mi, snimi video i demonstriraj, ja vjerujem da nije tako."
Oprosti Tonka ali nemam vremena za takve kratkoumne rasprave.Kao što sam već jednom rekao, cijenim svoje radno vrijeme jako, a slobodno još više. I stvarno nemam namjeru diskutirati sa osobom koja pobija znanstvene dokaze a vjeruje bespogovorno u bajku.

Sorry ali u 2015. godini govoriti da je bog stvorio čovjeka a ne Evolucija po meni je katastrofalno razmišljanje.

Serbus/Živio.

Koja?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2015 : 19:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

MLadjo je bil kod suseda i pisal mu Prigovor HEP - Toplinarstvu.
Nego Krugeru, nisi odgovorio na pitanje nego si opet skrenuo u uvrede?
Znači, nemamo argumenata, pa vrijeđamo?
Ili da jednostavno vjerujem da si u pravu, bez dokaza?

Kakve ti to dokaze imaš a kakve tek ja imam.? Ti si ako ćemo blago reći nesposoban glede ove rasprave ... još uvijek se nisi izjasnio da li ćeš se odreći svojih moći, a mene prozivaš, ako me prozivaš/izazivaš trebaš se izjasniti o svojim moćima.

blablablauvredeblablalba. Nisi relevantan sugovornik jer u pet postova upućenih meni nisi iznio niti jedan kontraargument nego si samo vrijeđao.

Stoga se može reći da si izgubio već sad.

Serbus.

Ako napišem da ču dočekati čas kad ću imati izjednačenu moć, i u tom trenutku ću te ... a što reći ...

stripovi .. stripovi .. jedino ak se izmigoljiš od stripova.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja tebe trazim jedan dokaz a ti mene vijedas i govoris kratkoumno i spominjes Boga kojeg ja nisam spomenuo u raspravi.
Ili dokazi daj mi primjer ili ga jednostavno nema.
Znaci da vjerujes u evoluciju moras imati vjere! To je ocito jer ne mozes dokazati,vecmoras da vjerujes.
I onda kazes tvoja vjera u Boga je katastrofalna za 2015 godinu, sto da ja kazem za tvoju vjeru u evoluciju u 2015 godini?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima primjer promjene roda.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/10/2015 : 19:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
O majko mila...

Pa dokazano ti je sve.
Imaš na netu sve dokazano.
A mimo neta još mali milion stvari koji dokazuiju to
Znači dokazano.
Dokazano Tonka.

Evo ti samo jedan tekst, a to je prvi koji sam otvorio na tražilici a koji pobija tvoj kreacionizam:
http://www.teorijaevolucije.com/ca1.html
Ovaj ekst na najednostavniji način pobija sve neistine koje šire kreacionisti.
Znači ima dokaza koliko hoćeš jer su ih dokazali stručnjaci koji govorer istinu.

A istovremeno ti ne vjeruješ u evoluciju i tražiš dokaze ali vjeruješ u kreacionizam bez ikakvog dokaza!

I kako to objasniti? Nikako.

jednostavno nikako.

Oprosti Tonka ali tvoja shvaćanja nisu nimalo vrijedna moga slobodnog vremena. I mislim da si skrenuo na krivi put.

Serbus.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 06/10/2015 19:14:43
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekaj da ja vidim jesam li dobro shvatio...

Dakle, ti želiš da se tebi teorija evolucije, sa svim segmentima koje obuhvaća, nadugačko i naširoko objasni?

Nije problem. Reci što si pročitao na temu i smatraš pogrešnim.
Tada možemo započeti raspravu.

Ti prokažeš manu - ja pokušam oborit tvoju tvrdnju.

Ovako, što kažeš Mlađo, da sad stavljam vagon građe koju ti, najvjerojatnije, nećeš ni pogledati, već samo odmahnuti rukom - uzaludan posao.

To je isto kao da ja dođem arhitektu/građevincu dođem i kažem: "Ej Mićo! Gle, čuo sam da ti znaš gradit kuće pa daj ti meni sagradi jednu trokatnicu da ja vidim kako to izgleda pa ću ti ja reći što ne valja." Za ovu priču, neka ja budem ekonomist.

To ti želiš.

Daj nabaci nešto što imaš pa da vidimo kako dišeš.

P.S. Ni meni se ne skreće u religijske, povijesne i ine vode. Možemo se držati znanosti što se mene tiče.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

Ljudi nemojte vrijedati raspravljate argumentirano...samo dajem savjet
Opservacijski dokaz?Netko?

pas je kreacija ali ne božja već ljudska i to evolucionarnim metodama.šta će ti veći dokaz nego kad pogledaš pekinezera a vuk nekad bio

Evo ovdje jednog jedino pokusaja ali ovdje se radi o adaptaciji a ne o drvinovoj evoluciji to nije promjena roda.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 06/10/2015 : 19:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene zanima primjer promjene roda.

znam jednog plastičnog kirurga...čuda radi

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Čekaj da ja vidim jesam li dobro shvatio...

Dakle, ti želiš da se tebi teorija evolucije, sa svim segmentima koje obuhvaća, nadugačko i naširoko objasni?

Nije problem. Reci što si pročitao na temu i smatraš pogrešnim.
Tada možemo započeti raspravu.

Ti prokažeš manu - ja pokušam oborit tvoju tvrdnju.

Ovako, što kažeš Mlađo, da sad stavljam vagon građe koju ti, najvjerojatnije, nećeš ni pogledati, već samo odmahnuti rukom - uzaludan posao.

To je isto kao da ja dođem arhitektu/građevincu dođem i kažem: "Ej Mićo! Gle, čuo sam da ti znaš gradit kuće pa daj ti meni sagradi jednu trokatnicu da ja vidim kako to izgleda pa ću ti ja reći što ne valja." Za ovu priču, neka ja budem ekonomist.

To ti želiš.

Daj nabaci nešto što imaš pa da vidimo kako dišeš.

P.S. Ni meni se ne skreće u religijske, povijesne i ine vode. Možemo se držati znanosti što se mene tiče.

Ja samo trazim jednu stvar od vas, a to je opservacijski dokaz koja je znanstvena metoda, za darvinovu teoriju o promjeni roda?
Samo to nikakvo naširoko i nadugacko.
Ako vi tvrdite da je dokazano znasntveno to ne bi trebao biti problem zar ne?
Dajte mi dokaz.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2015 : 19:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Opa, mladjo se izmaknuo, a Zotvor se jednostavno rečeno uključio u izuzimanje mladje iz rasprave!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2015 : 19:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Tonka ... nemoj se zamarati s dokazima vezano uz njih jer ih oni jednostavno nemaju.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja samo trazim jednu stvar od vas, a to je opservacijski dokaz koja je znanstvena metoda, za darvinovu teoriju o promjeni roda?

Preciziraj točno što pod ovim misliš.
Ja ne mogu čitat misli, a čitati te, bez uvrede, nije nimalo lako.

Mislim da si prvi u povijesti uveo u govornu uporabu opservacijski dokaz.

Opet, pojasni što misliš pod boldanim pojmom.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Polako, smatram kompletni forum iznadprosjecnog IQ-a.
Momci tvrde, ako tvrde dokazat ce mi i ja cu povjerovati u darvinovu teoriju evolucije.
Stvari su vrlo jednostavne.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2015 : 19:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Ja tvrdim da je teorija evolucije jednostavno obmana, I to je to, apsolutno nema nikakvih protu dokaza.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam ja uveo prvi tu govornu uporabu.
Znanstvena metoda za darvinovu evoluciju osnovana je na skupljanju podataka preko opservacije i eksperimentiranja zar ne?

Sta ti nije jasno u pitanju?
Daj mi bilo kakav primjer darvinove teroije evolucije u domeni promjene roda.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2015 : 19:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam ja uveo prvi tu govornu uporabu.
Znanstvena metoda za darvinovu evoluciju osnovana je na skupljanju podataka preko opservacije i eksperimentiranja zar ne?

Sta ti nije jasno u pitanju?
Daj mi bilo kakav primjer darvinove teroije evolucije u domeni promjene roda.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jedan rod u drugi rod. Postoji cetrnaest razlicitih definicija vrste.
Ja zelim promjenu roda.

Edited by - Tonka24 on 06/10/2015 19:31:22
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Dobro, nema veze. Nemam volje se raspravljat oko semantike pa da prijeđemo na stvar.
I dalje mi ne govoriš što te konkretno zanima.
Jer, promjena roda se odnosi na nešto drugo (tu Markićka bojeve vodi).
Sad, jesi li mislio na tu "promjenu roda" ili - što?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/10/2015 : 19:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, nema veze. Nemam volje se raspravljat oko semantike pa da prijeđemo na stvar.

Tonka ... plaćenik ...
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 06/10/2015 : 19:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Zlotvor i Mlađo.... ozbiljno, kako vam se da? Opet?

Bolje da pijete pivo i gledate Keeping up with the Kardashians

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2015 : 19:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kratko i jasno promjena roda darvin govori o promjeni roda zar ne? Ja trazim dokaz.
Nastanak covjeka od majmuna-promjena roda...ne mora biti covjek- majmun bilo koaj druga promjena samo jedna.
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000