Zoka, stari - rezerviši me za Mazine albume + pivo, piće i šta sve treba. Ostavi mi i Bleka ako nisi sve rasprodao, i naravno Parabelume koje nemam. Pozzzzz
Naslovna strana je naslovna prvog albuma dok se naslovna strana drugog albuma nalazi u sredini integrala kada počinje priča br. 2, u boji naravno valjda sam pojasnio mada ni ja nisam shvatio
Stavljam večeras. Kao što Zoka reče, sinoć se kasno kući vraćalo. Blicu se nije dalo :)
Table su inače pojednostavljenog kontrasta u ova prva dva broja jer se računalo na potonji kolor. Tek je od idućih brojeva, kako Maza reče, njegova ruka malo više dala oduška u crno-belim kontrastima. Da se ne lažemo, boja ne bi bila na odmet, ali crno-bela varijanta uopšte ne vređa oko. Maza je to:)
Pozdrav Zoki i veliko hvala za prijatno (malo je reći prijatno, ali da ne pretjerujem sa superlativima :) druženje prošlog nedeljnog popodneva. Nije tu bi neki spektakl, ali je bilo kako je meni najdraže, spontano, drugarski, prijateljski.
Sve pohvale Mazi za njegov rad, ali i za njegovu volju na unapređenju strip scene na našim prostorima. Pročitao sam albume, odlični su.
Moram pohvaliti i album Bleka u izdanju DD. Peđa je uradio fantastičan posao. Ono, Blek ko Blek, ali album i sadržaji pored su urađeni O-D-L-I-Č-N-O!
Ma ljudi, ovo što radi ekipa iz DD, albumi, Parabelum, obzirom na uslove i podršku zajednice, ma to je stvarno izvanredno. Pošto znam da se sve to radi iz ljubavi i strasti, a ne zbog žeđi, vjerujem da će biti i bolje a i da će trajati....
Pohvala za sve učesnike, i organizatore ali i posjetioce, ljudi ja sam oduševljen. Nisam od onih koji žude za glamurom i spektaklom, meni od onog druženja nedeljom popodne ne može bolje. Dobri ljudi, dobri stripovi, ma kud ćeš više. Još da je malo bolja podrška institucija, pa gdje bi nam bio kraj!!!!!