Ljudi moji tek sad vidim što sam ga propustio puno se stidim Topic ovaj pravo je čudo i uklanjat njega bilo bi ludo Zato modovi smirite strasti nema smisla ovu vatru gasti.
A,ne,ne... Suviše prostakluka na ovom topiću od mene... Bagi više ne prostire čobanske rime ružne Sergejče je tu da nastavi provokacije otužne Odsada samo riječ lijepa Nije laž niti obmana slijepa Dosta krkanluka Da sam pretjerao nije me priznati bruka...
Ja sam davno dokazao Da se ne ustručavam zezati moderatora U meni vide staroga provokatora Takav sam bio i ostaću A tebi u inat postaću Rime o cvijeću i stvarima finim Samo na topiku ovom Al priznaću,neću da se libim Na drugima kad me sretneš Nastaće krš lom...
dodosfer kralj ima od mene piva sve dok ne počne da riva dok se vozimo u lada niva sa parfim nivea čitaćemo gea na kožna sjedala si sea i tako ćeš da ti bude ok da se lepo sjeda
Sergejče ti si mudo od majmuna Ispod nosa ti pičak Inteligencija ti ko u retardirana babuna Od kanabisa ti jezik čičak Od nekorištenja usahla ti ćuna Likom si isti kaj Draža the četničak Razguli s ovog topika bagi je car pizduna...
Bagi mož bit samo kralj govana i može da dobije od men moga buzdovana u njegova čmara to je sve što dobit može od mene stara krčmara, za više tog neka od kod domara i autolimara