Ja bih pohvalio oka (Zorana Lozinskog) ugodna komunikacija, izvrsni stripovi i knjige istina da mi je sused iz bližeg susedstva i da me je Futura koštala tek jednu javu + blebetanje, istina da će sve ovo što pišem i zalaziti u domene sukoba interesa ... ali ipak ne možemo to tako i dalje, dragi komšija ;o)))
"ivicag" blista li blista a odmah tu negdje "oko" njega je i Boki "co11ector", te mislim da se ne bi trebalo ostaviti nepomenuto, pa makar se i ponavljalo.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Sad već postaje tradicionalno da s navijačima Barcelone imam odličnu suradnju. Nakon dicmanjca, na listu ide i supermark.
Mada, zar nekoga čudi da onaj tko u imenu ima prefiks super nešto može loše odradit?
Ma kad smo najbolji :) Btw.reci mi gdje mogu naći ovu sliku sa tvog avatara u nekoj velikoj rezoluciji? Odavno te to planiram pitat, al zaboravim...a ja nisam sposoban je nać.
Hvala na pomoći. Lijepo je znati da još ima ljudi koji su voljni odvojiti svoj trud i vrijeme pa pomoći drugima. Nekako i ja želim biti bar malo bolji čovjek.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Član osmo: svaki put je čovjek odradio "posao" na najvišem nivou - od sjajne komunikacije i velike brzine realizacije do odlične kvalitete stripova - uz normalne cijene. Pohvala za Osmana!
Član osmo: svaki put je čovjek odradio "posao" na najvišem nivou - od sjajne komunikacije i velike brzine realizacije do odlične kvalitete stripova - uz normalne cijene. Pohvala za Osmana!
Pridružujem se pohvalama,dugo surađujemo,sve najbolje o Osmanu!!!
također
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
od 21.09.2010. sam nakon 813. realiziranih aukcija napokon dobia 100. poz komentar, i to od člana ringo ovim putem jedna velika preporuka za njega.osim brze realizacije čovik mi je uz osvojenu aukciju (ispod svake cijene sam dobia strip) posla na poklon još jedan. ovin putem pozz svima sa kojima sam izmjenia stripove pozz zivili
također
Pridružujem se pohvalama. Uvijek sve brzo, povoljno, kvalitetno.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
evo da napisem da sam dobio "stotku" na stripovi.com , tj suradiva sam s 100 ljudi tu,lijepa brojka hvala svima na ugodnoj komunikacijii idemo sad na 200
također
Pridružujem se pohvalama. Uvijek sve brzo, povoljno, kvalitetno.
Onda je red da ga i ja povalim!!!!
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Ma ja bi pohvalio kolegu osmu,ljudina i po! Surađujemo skoro 10 godina i maksimalno izlazi u susret, a pakiranje i komunikacija kao s malo kime. Nadam se da će jednom biti prilike da popijemo i to pivo!:-)
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Ma ja bi pohvalio kolegu osmu,ljudina i po! Surađujemo skoro 10 godina i maksimalno izlazi u susret, a pakiranje i komunikacija kao s malo kime. Nadam se da će jednom biti prilike da popijemo i to pivo!:-)
Meni se čini, ništa od tog piva. Ja ti 10x godišnje na par km, a ni kafu ne stižemo.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...