Author |
Topic |
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 01/10/2015 : 07:40:40
|
SPOIlERI
Misliš da nisu išli do kraja? Cijelo vrijeme dok je "lutao" Groucho je bio uz njega, da bi na kraju i njega scenaristi srušili. Lako za kuću i sve ali Groucho više nije Groucho. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 01/10/2015 : 14:51:53
|
quote: Originally posted by Deers
SPOIlERI
Misliš da nisu išli do kraja? Cijelo vrijeme dok je "lutao" Groucho je bio uz njega, da bi na kraju i njega scenaristi srušili. Lako za kuću i sve ali Groucho više nije Groucho.
Spojleri:
Da, ustvari ovo je gore od odlaska... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DragonSlayer
New Member
Croatia
266 Posts
Member since 22/01/2013 |
Posted - 02/10/2015 : 15:29:39
|
quote: Originally posted by zeljko
dakle ako kupim gigant ne moram plaentu mrtvih jel tako???
Planeta mrtvih je samo reprint prve priče iz ovog giganta i još dvije priče iz kolor festa tako da ako imaš sve troje planetom samo duplaš |
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Posted - 02/10/2015 : 15:52:41
|
0 broj Planete mrtvih pokriva tu priču iz giganta. Ostale dvije priče će izaći u sklopu Obojenog programa. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 02/10/2015 : 21:54:36
|
#248 - Duša od čelika Priča je odlično počela da bi se nakon tridesetak stranica raspala i razvodnila tako da je na kraju od početne premise ostalo malo toga. Da je bio neki drugi crtač umjesto Celonija manje bi mi bilo žao, ovako baš šteta.
#234 - Posljednja karta Dosadno na kvadrat. U cijelom stripu se praktički ništa ne događa osim par maskiranih klišeja na kraju i na početku jer konstantno gledamo (samo)ubojstva koja počivaju na istom principu samo su okolnosti i face drugačije. Negdje oko sredine samo počeo preskakati većinu teksta jer mi se nije dalo čitati imena i kratke životopise žrtava... teška peglana.
Mislio sam danas odraditi i #236, ali kad sam vidio da je u pitanju kombinacija Medde i ledenog Freghierija, rekao sam - nema šanse. |
Edited by - solar on 02/10/2015 21:55:26 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/10/2015 : 17:53:11
|
Nakon što smo pustili u prodaju i zadnja dva stripa iz prethodne ture, vrijeme je da krenemo s najavama izdanja iz one sljedeće koja će uskoro ugledati svjetlo dana, a prva od tih najava odnosi se na 11. knjigu Dylanove kolor biblioteke u kojoj vas čekaju sljedeće priče: “Na pogrešan način” - Cristiana Astori / Ugolino Cossu “Uroboros” - Francesco Tedeschi, Veronica Tinnirello & Mariano Rose / Roberto Rinaldi “Mrtvi ne plešu” - Giovanni Gualdoni / Onofrio Catacchio “Crni” - Roberto Recchioni / Stefano Raffaele Naslovnicu ove knjige potpisuje Simone Bianchi, a kao i obično, svaka od ove četiri kratke priče ima po 32 stranice. Regularna cijena 11. knjige kolornog Dylana bit će 120 kuna, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 96 kuna. Bacite pogled:
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 07/10/2015 : 15:21:40
|
quote: Originally posted by Deers
SPOIlERI
Misliš da nisu išli do kraja? Cijelo vrijeme dok je "lutao" Groucho je bio uz njega, da bi na kraju i njega scenaristi srušili. Lako za kuću i sve ali Groucho više nije Groucho.
Ovo će me izluditi, što se TOČNO dogodilo??? |
My username was a mistake. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8252 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 07/10/2015 : 18:56:32
|
quote: Sljedeće naše izdanje u ovomjesečnoj turi bit će dvanaesta knjiga Dylanove kolor biblioteke, a priče koje vas čekaju unutra su:
“Korijenje zla” - Michele Masiero / Fabio Civitelli “Nemoguća mora” - Luigi Mignacco & Alfredo Castelli / Luigi Piccatto & Renato Riccio “Buggy” - Carlo Ambrosini / Paolo Bacilieri “Demoni i silicij” - Davide Rigamonti / Ivan Calcaterra
Za naslovnicu ovoga kolornog DD-a zaslužne su Sara Pichelli & Annalisa Leoni, a zanimljivost je u tome što će Dylanu ovaj put društvo praviti ni manje ni više nego Mister No, Martin Mystère, Napoleone i Nathan Never!
Kao i obično, regularna cijena 12. knjige kolornog Dylana bit će 120 kuna, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 96 kuna.
Bacite pogled:
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/10/2015 : 14:02:07
|
DYLAN DOG GRANDERISTAMPA 56 Frequency: two-monthly Release: 04/12/2015 Cover: Corrado Roi
Sopravvivere all'Eden (Preživjeti u raju)
Plot and script: Pasquale Ruju Artwork: Ugolino Cossu
"A murderer with a deformed face has left a trail of blood running through the placid life of Serenity. The perfect oasis, the community of harmony quakes at the shudder of a sinister vibration, while violence is on the rise day by day. Could there be something rotten beneath that rosy crust? Doctor Westwood doesn’t want to admit that his experiment might fail, he can’t believe that the murderer’s monstrous scowling grin might simply be a reflection in the mirror… The real face of Serenity!"
Medusa (Meduza)
Plot and script: Paola Barbato Artwork: Bruno Brindisi
"Stheno the Mighty, Euryale the Far Sprinter and, lastly, the most terrible of the three Gorgons: Medusa, who turns into stone all who look upon her in the eye! The ordeal the Investigator of Nightmares has to face this time springs from the most ancient legends; but as often happens, horror and mercifulness proceed side by side, and for Dylan there is no creature so monstrous that it doesn’t in the end deserve a few drops of mercy."
Il fiume dell'oblio (Rijeka zaborava)
Plot and script: Michele Medda Artwork: Maurizio Di Vincenzo
"Seymour Zaplowsky has a most unusual name, but if that were the total extent of his oddity then there would hardly be anything serious to worry about. But in actual fact, poor Seymour is tormented by sudden – and highly realistic – visions. Visions of death that bring to light the mutilated corpse of the last victim of the Head Chopper. Thus Dylan can lift the veil on a secret that has been shrouded for twenty years in the murky waters of the River of Oblivion."
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2630 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/10/2015 : 15:56:05
|
citao sam nedavno da izlazi Groucho color fest ubrzo, a radit ce ga Ortolani, neki Recchionijev pajdas Bevilacqua i autor pseudonima Zerocalcare i od stare garde Faraci. Samo da ne bude kao Groucho dodatci specijalima, ono mi je bilo grozno |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2630 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/10/2015 : 18:56:17
|
Kad sam vec kod Color festa poceo sam citati ovaj najnoviji, ne-tematski koji uglavnom i nisu sjajni. Recchioni polako ali sigurno mijenja ne serijal nego ljude, ovdje je prvu pricu pisao izvjesni Matteo Casali kojeg u uvodu predstavlja kao covjeka koji zivi na relaciji Italija - USA. I nicim taj Casali nije odusevio u debiju, nekakvo genetsko eksperimentiranje na biljkama u bojne svrhe s predvidljivim twistom na kraju, nista novog, nista zanimljivog... Zaklapam i ostale price citam neki drugi dan.
Edit: Nisam izdrzao pa sam procitao i drugu pricu ovdje od Gualdonija i prica je o-dli-cna, bas odlicna, originalna, i horror i strasno duhovita (Dylanu je suborac seksi bilderica bajkerica) i jos kad sve razrijesi na zadnjoj stranici prica zavrsi jednim odlicnim horror gegom. Izgleda da se Gualdoni specijalizirao za ovakve 32-stranice price koje su uglavnom dobre i bila bi prava steta da ga Recchioni najuri skroz, vrijedi jako puno za Color fest format, odgovorno tvrdim da je prica dosta bolja od svih 5 prethodnih koje su pisali Robertovi ljudi debitanti, a koje uglavnom takodjer su dobre price. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
Edited by - Giuda Ballerino on 08/10/2015 22:27:15 |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Posted - 09/10/2015 : 11:54:39
|
Meni skoro pa bezvezan kolorac. Prve dvije priče podsjećaju na neke stare priče iz giganata, barem atmosferom. Sljedeće dvije su "novije" i neobične priče ali mi se izvedba i nije previše dopala. Prosjek. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Posted - 09/10/2015 : 12:08:21
|
Dylan Dog Planet mrtvih: Kuća sjećanja.
Ovim specijalcem je je taj paralelni univerzum poduplao broj stranica. Mislim da od svega toga najzanimljiviji dio mi je bio baš to. Kako će nešto što je do sada boravili na manjem brojem stranica egzistirati na velikih 160. I egzistira prilično predvidljivo - popunjavanjem. I to dobrim. Da li je to zato što je drukčije od regularne serije ali su mi svi djelovi koji su služili za spomenuto popunjavanje bili jako dobri. Možda zato što su iskorišteni i za (nado)gradnju tog svijeta budućnosti. Ima par nejasnih stvari oko zombi apokalipse i uloge Nultog pacijenta u tome ali u pravili funkcioniraju. Casertano odličan. |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5082 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 09/10/2015 : 17:16:21
|
quote: Originally posted by split85
quote: Sljedeće naše izdanje u ovomjesečnoj turi bit će dvanaesta knjiga Dylanove kolor biblioteke, a priče koje vas čekaju unutra su:
“Korijenje zla” - Michele Masiero / Fabio Civitelli “Nemoguća mora” - Luigi Mignacco & Alfredo Castelli / Luigi Piccatto & Renato Riccio “Buggy” - Carlo Ambrosini / Paolo Bacilieri “Demoni i silicij” - Davide Rigamonti / Ivan Calcaterra
Za naslovnicu ovoga kolornog DD-a zaslužne su Sara Pichelli & Annalisa Leoni, a zanimljivost je u tome što će Dylanu ovaj put društvo praviti ni manje ni više nego Mister No, Martin Mystère, Napoleone i Nathan Never!
Kao i obično, regularna cijena 12. knjige kolornog Dylana bit će 120 kuna, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 96 kuna.
Bacite pogled:
preeedobro !!
46 god. Alan Forda u HR |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/10/2015 : 21:30:32
|
Ne vjerujem da bi meni išta sjelo osim eventualno Mister Noa, tako da preskačem ovaj broj. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 12/10/2015 : 17:19:57
|
Tko ima prava za izdavanja ovog "Planeta" kod nas? Libellus ne brije na ovaj serijal?
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 12/10/2015 : 18:33:52
|
quote: Originally posted by emirem
Tko ima prava za izdavanja ovog "Planeta" kod nas? Libellus ne brije na ovaj serijal?
pa valjda bi ludens trebao ovo izdavati kao specijale kad ispuca još ovih 5-6 običnih specijala.. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 12/10/2015 : 18:42:13
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by emirem
pa valjda bi ludens trebao ovo izdavati kao specijale kad ispuca još ovih 5-6 običnih specijala..
Ok tnx , uglavnom Libellus je koncentriran na redovna i kolor izdanja. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Posted - 13/10/2015 : 14:01:31
|
Carmine Di Giandomenico, naslovnica reizdanja SBE epizode Peto godišnje doba za knjižare (s obzirom na cijenu možda će sadržavat i još neku epizodu):
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 13/10/2015 : 14:36:46
|
quote: Originally posted by supermark
koji je smisao tih nasumičnih izdanja za knjižare?
pare |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
Topic |
|