Napadač Qarabaga ispravio pogrešku glavnog suca Tijekom vikenda u azerbajdžanskom prvenstvu susreli su se Inter Baku i Qarabag, a utakmicu je obilježio namjerno promašeni kazneni udarac napadača Qarabaga Elvina Mamadova. On se odlučio na ovaj potez nakon što je sudac dosudio kazneni udarac kojem nije prethodio prekršaj.
Napadač Qarabaga ispravio pogrešku glavnog suca Tijekom vikenda u azerbajdžanskom prvenstvu susreli su se Inter Baku i Qarabag, a utakmicu je obilježio namjerno promašeni kazneni udarac napadača Qarabaga Elvina Mamadova. On se odlučio na ovaj potez nakon što je sudac dosudio kazneni udarac kojem nije prethodio prekršaj.
Nikada nisam imao podršku države. Sve sam prošao sam i to mi se vratilo. Sada bi htjeli da se 'prislone', ali potpisao sam sponzorski ugovor s Nikeom i ne treba mi njihova pomoć. Neka uzmu neko darovito dijete i pomognu njemu. Da, slikao sam se s njima jer će biti lakše mom klubu i Savezu, ali da mi trebaju, baš i ne. Zapravo, nije riječ o državi, nego o vlasti. A ja to razlikujem. Država je svetinja, a vlast prolazna - jasno je poručio Amel Tuka.
Slovenska odbojkaška reprezentanca došla iz kvalifikacija i u 1/8 spičkala Nizozemce 3:0 a danas u 1/4 i ex svecke prvake Poljake. Trener Andrea Giani - hvala i vama. Sada u polufinalu čekamo pobednika ITA:RUS. Znači sledi igra sa još jednom od velesila.