forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor 3 - Prošlost Jimmya Gitare
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 11/10/2015 : 17:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Meni je crtež dobar, a priča u skladu s očekivanjima. Sva ta Buratinijeve razotkrivanja prošlosti su pomalo tupava

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/10/2015 : 18:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Meni se Kerčev Zagor ne sviđa a nisam od zadrtih Ferrijevaca.
Prerudlav je a fali mu i muskulature/uske obleke.
Sve ostalo je iznad Bonelli standarda. Akcijske scene su do jaja a čak ni priča nije toliko glupa koliko sam to očekivao.

I očekivao sam više easter eggova

Bok, kako si.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/10/2015 : 20:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 11/10/2015 : 20:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
Trajekt crta Zagora?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/10/2015 : 21:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Nuccio danas jedini, uz još možda Andreuccia, može dobiti sto-postotnu podršku fanova (bilo talijanskih ili balkanskih), tako je sasvim ok ako si negdje u sredini.
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
520 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 11/10/2015 : 22:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Meni se crtež full svidio.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/10/2015 : 22:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

hehehehehehehehehehe
Od ovog trenutka, svako čestitanje za tvoj ulazak u ZG staff bi trebalo da ima ironičan prizvuk...jadan ti, u kakvu mašinu si upao...i kakve ćeš sve izjave o sebi da čitaš

Nekad si bio legenda naših prostora...sad si samo onaj-koji-nikad-neće-crtati-kao-the-Ferri

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/10/2015 : 22:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/10/2015 : 22:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
a tebi neprijatno...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/10/2015 : 22:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Kako ono kazzu, filozofija je cista apstrakcija kada je materijalizujemo.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/10/2015 : 22:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Nuccio danas jedini, uz još možda Andreuccia, može dobiti sto-postotnu podršku fanova (bilo talijanskih ili balkanskih), tako je sasvim ok ako si negdje u sredini.

Ni jedan, ni drugi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/10/2015 : 23:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Da, istina... Andreucci zna dosta puta nacrtati Zagora sa trapericama koje nisu ferrijanske (bez pruga), dakle pri "kabuum!" fanovima Andreucci automatski otpada. Na stranu to što je najbolji crtač u povijesti serijala.

Edited by - nagor on 11/10/2015 23:50:29
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/10/2015 : 23:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Banetov Zagor? Pa složio bih se s Cromwellom.

One table na dnu 4. stranice ovog topica mi se ne sviđaju... pogotovo Zagor. Ali ovo ispod mi je odlično... pogotovo sam Zagor.
U svakom slučaju, drago mi je da je jedan od "naših" upao u staff i ne samo da je upao, nego i to da zna svoj posao.

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 12/10/2015 : 10:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Postoji li ikakva šansa da se ovo objavi crnobijelo?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/10/2015 : 10:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

Postoji li ikakva šansa da se ovo objavi crnobijelo?

Odlicna ideja, u A4 formatu!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/10/2015 : 11:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem da će to itko objaviti u c/b, da je u pitanju jubilarac iz redovne serije onda bi Ludens mogao napraviti takav potez jer ima iskustva s time.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1034 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 12/10/2015 : 12:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

One table na dnu 4. stranice ovog topica mi se ne sviđaju... pogotovo Zagor. Ali ovo ispod mi je odlično... pogotovo sam Zagor.
U svakom slučaju, drago mi je da je jedan od "naših" upao u staff i ne samo da je upao, nego i to da zna svoj posao.

Odlično!?
Ne vjerujem da će se cat claw složiti s takvom tvrdnjom.
Idem odmah okačiti ovu ilustraciju na Radnu akciju.
Jedva čekam vidjeti kako će cat claw iskasapiti tog Kerca.
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 12/10/2015 : 13:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dupli

quote:

Odlično!?

Radna akcija je odavno mrtva, pokopana, oplakana i zaboravljena
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 12/10/2015 : 13:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Zadnji post gotovo tacno pre godinu dana...

Posted - 19/10/2014 : 13:13:18

Moze se reci da je na tih 77 strana bas bilo zanimljivih stvari...
I, koliko se secam, bio je jos jedan slican topik...
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 12/10/2015 : 14:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se da sam komentirao ovaj crtež s predlista, odmah, kada je prvi puta objavljen na ovom forumu, jer su mi posebno iritantne bile lažne sjene, koje ni kod jednog od trojice likova ne odgovaraju onoj vatrici, koja im je pod nogama, kao izvoru svjetla. No, kako je Kerac jednom i sam rekao, ponekad moraš neke stvari svjesno lažirati, ako pojačavaju pozitivno ukupni dojam. Sasvim mi je jasno da on i te kako zna da je ove sjene namjerno krivo nacrtao (jer bi se u protivnom, kao jaaaaako dugačke izgubile preko stijena u nedogled!), stoga ovako, konkretno završene na stijeni, daju crtežu čvrstinu i jasan kontrast između likova i pozadine, ne sakateći na ovaj način vrhove stijena, koji su mu jako bitni u kompoziciji crteža, kao jasni oblici.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 12/10/2015 : 14:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

quote:
Originally posted by dupli

quote:

Odlično!?

Radna akcija je odavno mrtva, pokopana, oplakana i zaboravljena

Mozda je mrtva,pokopana i oplakana ali nije zaboravljena.Ja jos uvik ponekad tamo svratim,ima stvarno zanimljivih stvari za naucit.Nisam odavno cita Zagora ali moga bi nabavit ovaj kolorac.Meni Banetov crtez bas pase i sigurno spada u sam vrh trenutnih Zagorovih crtaca,to sta nije kopira Ferrija u vizualnoj kreaciji glavnih likova meni je samo plus.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/10/2015 : 14:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Jos nitko ni okacia ludensov otisak ovog stripa u boji

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

392 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 12/10/2015 : 17:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Meni osobno je Banetov crtež,kako on kaže -zlatna sredina,i hvalabogu,da postoji crtač sa bivše Yuge koji ,če nas razveseljati sa Zagorovim avanturama.A njegov Zagor kolorac bit če na vidljivom mestu na mojim policima ,koji se več savijajo pod težinom stripa o Zagoru,lp.
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

392 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 12/10/2015 : 17:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Ali svejedno- Ferri je samo jedan!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/10/2015 : 18:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Meni je on nebitan, a fan sam.Tako da ne moze ni on 100%
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000