forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Deliverance: oslobađanje foruma
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13128 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/10/2015 : 17:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Jedan moderator koji se zove mlađo tvrdi da scomovski forum ne podržava (raz)govor o Exorcistu 2. Navodno je to "političko u startu".

Ajd dobro.

S druge strane, ja bih baš pričao o Johnu Boormanu. Baš mi se pripričalo o Boormanu, kaj sad. Ubijte me.

Recimo Deliverance (1972).

Oslobađanje je film (za one koji ne znaju) o grupi poznanika (ne prijatelja) kojima jednog lijepog dana, tek tako padne na pamet da se spuste kanuom niz rijeku, tamo negdje u gorštačkoj Americi. Što se sad tu događa, poznato je, ali ne i prepoznato na dubljoj razini.

I sad smo došli do točke koja govori zašto ja ovaj topic nisam postavio u pdf filmovi. Bit ću iskren: ma ne zanima me pričat o filmu s ljudima koji su u stanju pratiti fabulu. Znači, neću da mi se nakače nagori i slični dosadnjakovići.

Mi Boormana tretiramo kroz sasvim drukčije perspektive. Jedan filozof je kazao da je "svjetska povijest napredovanje svijesti o slobodi". Tako ćemo i mi pokušati kroz Oslobađanje osloboditi se predrasuda o samom Oslobađanju, te ujedno o (ne)kvalitetnom forumašenju.

Kako ne bih požurio i objasnio sve prije nego je i počelo (za što svijesti nisu pripremljene, pa može doći do Kolapsa Svijesti, tzv. KSS-KolapsScomovskeSvijesti), ajmo razviti pred-priču.

Pažljivo odgovorite na ovo jasno i direktno pitanje: što vama govori film Oslobađanje?

Edited by - mladjo on 20/10/2015 18:03:08

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/10/2015 : 18:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Joj dosta prenemaganja.
Za film imaš pdf film.
To kaj se tebi tamo ne da pisati je tvoja stvar.
Topic je zato prebačen u odgovarajući pdf.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13128 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/10/2015 : 18:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
nije to odgovarajući pdf, lijepo sam objasnio.
neću pričati o filmu na način scomovskih filmfanova. to me ne zanima, a osim toga, znam da je Burt Reynolds odapeo strijelu i slične fore.

želim pričati o Americi, kulturi, društvu i istjerati na čistac razloge zašto je npr. Deliverance superiorniji hrvatskom modelu "čiste tolerancije", tj. potencijalnoj degradaciji i dezintegraciji hrvatskog društva.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13128 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/10/2015 : 18:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ali to neću tu i sad ćete umrijeti u neznanju.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000