forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/10/2015 : 12:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
... a daleko je i Tanzanija...

http://www.jutarnji.hr/bilo-bi-jako-napredno-za-hrvatsku-da-nas-pretvore-u-tanzaniju/1441406/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/10/2015 : 16:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by mladjo

Dosta s politikom.

Napiši to na još deset topica pa će možda i prestati.

Eno šire svoja prepucavanja i gore u Bonelli podforum, uskoro nećeš moći pročitati raspravu o stripu u moru hdz/sdp, komunjare/ustaše, vjernici/ateisti mlaćenja prazne slame.

Da se poslušao moj prijedlog, teme o stripu (a i ostale teme) bi bile očišćene od politike.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 22/10/2015 : 20:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message

Lenin statue in Ukraine’s Odessa turned into Darth Vader

Piši propalo!
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 22/10/2015 : 22:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Dosta s politikom.

Eno šire svoja prepucavanja i gore u Bonelli podforum, uskoro nećeš moći pročitati raspravu o stripu u moru hdz/sdp, komunjare/ustaše, vjernici/ateisti mlaćenja prazne slame.

Da se poslušao moj prijedlog, teme o stripu (a i ostale teme) bi bile očišćene od politike.

Da poštuje postojeća pravila foruma, ne bi bilo nikakvih problema. Ali kad se tolerira masovno kršenje pravila (uz poneko upozorenje "ajde sada prestanite o tome", pri čemu se uvijek isti likovi samo maknu na neku drugu temu) naravno da ćeš imati anarhiju.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/10/2015 : 23:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Jooj :)

http://pixelizam.com/najizoliranije-drvo-na-svijetu-u-koje-se-zabio-pijani-vozac/

Stotinama godina, Drvo Ténéré (L’Arbre du Ténéré) koje se nalazilo u Sahari se smatralo najizoliranijim drvetom na svijetu, i zbog toga su ga mnogi smatrali svetim i čudom. Ono je stajalo potpuno samo, okruženo kilometrima pijeska, a najbliže susjedno drvo mu je bilo udaljeno 400 km.

No… nekim čudom… pored svog tog otvorenog i praznog prostora (Sahara!), jedan pijani vozač kamiona se 1973. godine zabio u drvo… i ubio ga.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 23:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pada mi napamet ona: "mi smo pijane budale..."

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/10/2015 : 10:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lenjinov-kip-u-odesi-preinacen-u-dartha-vadera-/851096.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/10/2015 : 12:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://www.jutarnji.hr/izgubila-60-kila-i-ponosno-pozirala-u-bikiniju-42-godisnjakinja-se-gotovo-prepolovila-i-to-podijelila-sa-svijetom/1438850/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/10/2015 : 13:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Dragi Lastane,

Christie Brinkley će uskoro napuniti 62 godine, a ja joj ne bih "oprostio". Štoviše, zaračunao bih joj i kamate. Jesam li normalan?

http://www.index.hr/black/clanak/mozete-li-vjerovati-da-ce-ova-prelijepa-plavusa-uskoro-napuniti-62-godine/851100.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13071 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/10/2015 : 14:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ma kakve 62. Nema ova ni 50

Have mercy
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/10/2015 : 14:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://www.spiegel.de/international/germany/how-hitler-fans-smuggled-nazi-art-to-west-germany-a-1058625.html

http://www.spiegel.de/international/germany/world-cup-scandal-shows-up-seamier-side-of-germany-a-1058607.html

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/10/2015 : 15:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Dosta s politikom.

Da poštuje postojeća pravila foruma, ne bi bilo nikakvih problema. Ali kad se tolerira masovno kršenje pravila (uz poneko upozorenje "ajde sada prestanite o tome", pri čemu se uvijek isti likovi samo maknu na neku drugu temu) naravno da ćeš imati anarhiju.

Ne možeš rigorozno kažnjavati za običan odlazak u nedozvoljene teme jer bi ljudi prestali dolaziti na forum.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/10/2015 : 19:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
http://www.forum.tm/vijesti/karamarko-programira-hrvatsku-s-jurisnim-odredima-sto-mlate-gradane-koji-se-usude-misliti
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/10/2015 : 22:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Čini se da ide na bolje ali onda dolazi dodatak;
I dok je na kvartalnoj razini pao, na godišnjoj razini hrvatski javni dug porastao je za 15,1 milijardu kuna

http://www.jutarnji.hr/hrvatski-javni-dug-pao-prvi-puta-od-2012--krajem-lipnja-dug-je-bio-283-milijarde-kuna--sto-je-za-5-5-milijardi-manje-nego-na-kraju-prvog-tromjesecja/1443758/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/10/2015 : 22:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
http://www.jutarnji.hr/bill-gates-vise-nije-najbogatiji-covjek-na-svijetu-prvo-mjesto-preuzeo-poduzetnik-koji-je-svoju-tvrtku-osnovao-kad-mu-je-bilo-40-godina/1444149/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 23/10/2015 : 23:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message

The lighting is weird because there is a UFO right above our heads

Piši propalo!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 24/10/2015 : 00:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:

Ne možeš rigorozno kažnjavati za običan odlazak u nedozvoljene teme jer bi ljudi prestali dolaziti na forum.

Ne samo da može, nego MORA - Ovo je privatni forum, i privilegija je i imati mu pristup i komentarisati.

Ko se toga ne pridržava - ćozdra. Šta je tu teško razumeti?

Piši propalo!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2015 : 10:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ne samo da može, nego MORA - Ovo je privatni forum, i privilegija je i imati mu pristup i komentarisati.

Ko se toga ne pridržava - ćozdra. Šta je tu teško razumeti?

Da, samo kakav je smisao imati forum bez ljudi?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/10/2015 : 11:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Mislis, bez onih ljudi koji kontinuirano krše pravila?
Pa kvalitetniji.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2015 : 11:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Nije isto vrijeđati, spamati, provocirati itd. i argumentirano pričati o pojedinim temama koje su ovdje zabranjene.
Ako ti misliš da je svaki politični forumaš ujedno i nekvalitetan forumaš, onda mi nisi baš jasan.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/10/2015 : 14:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Mislim da je svaki forumaš koji konntinuirano krši pravila nekvalitetan forumaš.
A pravilo je: bez politike!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2015 : 14:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Znači 90%+ forumaša su po tebi loši forumaši.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/10/2015 : 14:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Mark dobro zbori - bez politike i gotovo.

I argumentirano pričanje o zabranjenim temama samo po sebi je kršenje pravila.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2015 : 15:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Mark dobro zbori - bez politike i gotovo.

I argumentirano pričanje o zabranjenim temama samo po sebi je kršenje pravila.

Pa i ti ponekad pričaš o politici.
Jest kršenje pravila, ali ne određuje osobe kao nekvalitetne forumaše.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/10/2015 : 00:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Rasplakao me iznenada Bloger Krule..

Prema zadnjim informacijama, najpoznatiji pljačkaš Mile Najlonka, odustao je od pljačke tiskovog kioska i to nakon višesatnog čekanja u redu.
Izjavio je:
- Oko podne sam stao u red... bila nekva baba ispred mene... navuče ja onu čarapu na glavu i izvadi pištolj na vodu... reko, čim baba obavi svoje... ja nastupam
- I?
- Prvo je kupla novine... ja reko to je to... kad ono mahuna... onda je krenla mjenjat 10 eura... pa slat paket sestri... pa kutnu garnituru kupovat... pa 3 kante JUPola... pa joj zazvoni telefon... javili da joj muž umro!
- Onda je valjda otišla?
- Jes kurac... onda je na kiosku isprintala sliku pokojnog muža, kupla okvir za sliku, uramila ju, stavla onu crnu traku na rub okvira... naprdi onu sliku na pult i otvori knjigu žalosti
- Sve to na tiskovom kiosku!?
- To nije ni pola! Onda je uplatila... neš vjerovat... na kiosku je uplatila prelet dvaju MIGova iznad nas jer joj je... kako su ovi iza mene u redu pričali... pokojni muž joj bio umirovljeni časnik... nekav general bojnik... nemam pojma.
- I?
- A što "i" sunce ti jebem... kad je to problo zvučni zid iznad kioska... poljegalo nas 10tak po podu ki paradajz kad ga suša satere. Ležimo mi na podu... kad čuješ ovu što dela u kiosku... viče "Bako, za umirovljenike, posebno vojne, posebno kad su pokojni, imamo vam u ponudi i počasnu paljbu iz haubica... 100 kuna jedno opaljenje!
- Nije valjda uplatila počasnu paljbu?
- Krutejebo... tukle su haubice od pola jedan pa nadalje
- A vi svi?
- Mi se s poda nismo makli još od aviona. Nekav deda puže... pređe preko reda... kupi šljem na kiosku... i vrati se u red... htio i pancirku kupit al se ova iz kioska derala "Nema više, jučer sve prodala!!!".
- Dokle je to trajalo?
- Negdje do 4 se pucalo... onda je ova što dela u kiosku prodala babi onu sirenu kojom daješ znak za prestanak opće opasnosti... zavrti baba 6 krugova na sireni... i mi se digli
- Jel onda baba otišla?
- Je, al po pokojnika... koji je... eto... kremiran u tiskovom kiosku.
- U kiosku???
- I to za 450 kuna... ja vidio kad je baba plaćala.
- Dobro jebemumater više i svemu... jel bar onda otišla!?
- Nije. Nisam zna da preko tiskovog kioska moš organizirat karmine. Platila baba karmine... a ova u kisoku... iznese ona stol i stolice... ispeče 2 odojka iza kioska... i jebi ga... sjeli mi svi... i el ono... jedi i popij
- Pa dobro... jeste li vi Mile opljačkali kiosk il ne???
- Dat budem iskren... ja sam se na karminama obleja ka budala... pustio sam svu vodu iz pištolja i napunija ga badelovim konjakom. Ispuca sam si u usta... a jedno 9 šaržera konjaka... nakon trećeg mi pukla čarapa na glavi... men ti od konjaka glava bubri.
- Znači od pljačke nije bilo ništa?
- Bogam ništa. Ja sam ti se u jutro probudio pred kioskom... sjedim na 50 kila krumpira u vreći, u ruci mi živa perzijska mačka, rešo kraj mene, nanjem nov ekspres lonac, unjem se kuvaju 4 kranjske kobacice, na nogama mi klizaljke, u ustima zviždaljka, a od guzice pa kroz košulju sve preko vrata... neš vjerovat... zataknut suncobran. Vele da sam to sve, nako pjan, kupio na kiosku u 9 navečer... kad su završile karmine... a počela svadba.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.38 seconds. Snitz Forums 2000