Nuccio danas jedini, uz još možda Andreuccia, može dobiti sto-postotnu podršku fanova (bilo talijanskih ili balkanskih), tako je sasvim ok ako si negdje u sredini.
Meni je on nebitan, a fan sam.Tako da ne moze ni on 100%
Ma isto je precijenjen crtač. Fušari duplo koliko i Laurenti.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Priča i scenarij - jednostavno i čitko, ali u osnovi bazirano na bezbroj puta viđenim plitkim klišejima, bez ikakve konkretne poante, začudo Buretovo prepričavanje podnošljivo.
Crtež - ukupan crtež vrlo dobar, a obzirom na (ne)kvalitetu ukupnog stafa, smjestio bih gdin.Kerca u gornji dom aktualnih Zagy crtača. Ono što mu zamjeram je izgled glavnih likova Zagora i Čika, a nekako sam stekao i dojam da se od svih likova baš sa Zagorovim licem najmanje potrudio.
Kolor - ukupan kolor je prebanalan i mislim da bi crtež svakako ostavio još bolji dojam da je bila crno-bijela epizoda.
Konačno sam jučer pročitao ovaj kolorac. Od priče nisam očekivao previše, recimo da je u rangu prva dva kolorca. Ono što je ogroman plus ovog stripa je Kerac. Iskreno sam uživao u crtežu, pogotovo u detaljima koje mnogi crtači zanemaruju (primjer: pogledajte onaj kadar interijera Zagorove kolibe, pa čvorove na stolcima i slične stvari).
SUPER SUPER SUPER - FANTASTIČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko da gledam film!!!!!!!!!
Fantastičan crtež (detalji, likovi, face, pokreti,...) skoro svaka sličica je umjetnost za sebe i mogla bi da stoji kao slika na stijeni!!!!
Boja prekrasna!
Ovo svakako je trebalo biti u boji!!!
Ja sam odmah zato, da Bane crta sve kolorce!!!!!
Priča super, jako mi se svidjelo da se događa u Darkwoodu (koliba, otočič, pa da imamo i jednu priču Zagora na svom "domačem terenu", jer uvijek Zagor ide "u goste" a ovdje smo na njegovom terenu, gdje je ipak najjači, zna za svako drvo, za svaku lijanu, svaki kutak močvare, TO JE TO!!!!!!!!!!!!!!
Vrhunski!!!!!!!!
A lijepo je i opet vidjeti Džimija Gitaru!
Ovaj strip ima posebno mesto u mojoj kolekciji!!!!
Kolor Izdanje mi je najbolja ideja i jedva čekam vidjeti tko če "nastupiti" u sljedečem broju!!!!
Bane Kerac, svaka čast!!!!!!!!!!!!!!
A naslovnica stripa je isto tako super!!!!!!!
Nadam se da če Bane nacrtati i sledeče Kolor Izdanje!!!!!!!