Meni je ovaj Zagor pod Kalemegdanom nekako previše metro, gej... utegnuti pozer izbotoksiranog lica koji kao da poručuje "dečki, sve ću da vas karam". 😁
c,c.c... Znaci, ne volis My Chemical Romance !?? Najzad neko matoriji od mene ovde...
Ne znam, u jagodicama kao da ima botoksa i kao da je kod "plastičara" sredio nos, usta i vilicu.
A poza koju je zauzeo, dok desnom rukom stišće topuz a lijevom ukazuje na drugu batinu i kao da ju nevidljivu drži, u kombinaciji s uskim prorezima očiju i fakerskim pogledom upućenim neznanom nekom... hm, hm, hmmmmm...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ne znam, u jagodicama kao da ima botoksa i kao da je kod "plastičara" sredio nos, usta i vilicu.
A poza koju je zauzeo, dok desnom rukom stišće topuz a lijevom ukazuje na drugu batinu i kao da ju nevidljivu drži, u kombinaciji s uskim prorezima očiju i fakerskim pogledom upućenim neznanom nekom... hm, hm, hmmmmm...
svako vidi ono sto zeli...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Barem Zagoru ovde nije prevelika glava i anatomija mu je normalna.
A izgleda botoksirano zbog komjuterskog kolora koji daje taj neprirodni sjaj svemu, pa i licu, plus što Bane neće da stavi ni jednu boricu na čelo i nigde liniju po licu, pa Zagor izgleda mladoliko, a pošto svi znamo da nije premlad, asocijacija je botoks.
Hebo i u gnjurac sve anatomije, layeri, stilovi, rakursi, linije horizonta, izvori svetla, uopšteno sve kvazi-filozofije crteža-sveta-života Moje čelarevsko-novosadsko srce se dobro štrecnulo na Petrovaradin. Jbte tamo samo proveo najlepših deset godina života-detinjstvo jedno celo
Jako efektan i lijep crtež, meni za moj ukus fali samo ferijanskija Zagorova njuška, ali onda bih morao reći da je to za klasu iznad većine brljatora iz stafa
Obavještavam Baneta da je njegova ilustracija oborila rekord u broju lajkova i u broju pregleda na face-fan stranici koju vodimo ja i PijaniPatak. Ostavio si iza sebe i Nuccia i Ferrija.
Zasto ''nazalost''? Treba i to znati. Koji program? Manga studio? tablet? Cintiq?
Ako znas ovako da vuces poteze na kompu, brzo ces se navici i na cetkicu.
Nažalost,jer to uopšte nije pravi potez. Radi se o podešavanju fidelity i smoothness opcija za liniju(brush) koju povlačiš prilikom crtanja (tačnije precrtavanja) u Adobe Illustratoru. Uradjeno je pomoću običnog miša. U suštini... ništa korisno za mene i moju pravu četkicu.
Hm... izgledalo mi je kao vesta upotreba Manga studija...
No, dobro, ostaje da se snalazis sa potezom i kolicinom poteza... Probaj Manga studio koji je ipak vise alat a manje tehnologija i probaj da zamenis misa nekim jeftinijim tabletom za pocetak (recimo wacom Bamboo). Naravno, nemoj zapostaviti crtanje peshke. Vezbaj i cetkicu i pero. Pero ce cvrsce stajati u drzzalju ako mu na stopicu dodas malo selotejpa. Ili izmislis neku svoju varijantu kao sto to radi Barinic.
Pročitah ovo danas. Pošto volim Keracove fore sa slovima, da dodam još ponešto, što ranije nije pomenuto: - na strani 38. sličica gde je Keli Brando, natpis "eastwoo... dollar tril.." verovatno Eastwood dollar trilogy - tri špageti vesterna Klinta Istvuda - Za šaku dolara, Za dolar više i Dobar, loš, zao. - na strani 51. "Alexander Lifeson" - tako se zove gitarista grupe "Rush" - na strani 81. odmah ispod "Kalalrge" je hotel "New garden", poznat i kao "Novi Sad"
zovi me kitty ljepotane!...nemam posebnih zahtjeva! jedan dan jedem kavijar, a drugi i mortadelu! hm...a ja jedan dan jedem, a drugi možda...
Pročitah ovo danas. Pošto volim Keracove fore sa slovima, da dodam još ponešto, što ranije nije pomenuto: - na strani 38. sličica gde je Keli Brando, natpis "eastwoo... dollar tril.." verovatno Eastwood dollar trilogy - tri špageti vesterna Klinta Istvuda - Za šaku dolara, Za dolar više i Dobar, loš, zao. - na strani 51. "Alexander Lifeson" - tako se zove gitarista grupe "Rush" - na strani 81. odmah ispod "Kalalrge" je hotel "New garden", poznat i kao "Novi Sad"
Ahhh to za Novi Sad...bolje da je stavio "New Now"