forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor klasik 39 - Zelena prijetnja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7127 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/10/2015 : 19:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by stinky
premlako rečeno
Neravna borba je vrh, opasan konkurent za mojih top 10 (dok je još nisam friško ponovio)

nervira me sto u pocetku nije Feri

Vidi, vidi, a nesto mi je bilo zapelo za oko kad sam ga ponovo citao prije dva tjedna. No sto mi je zapelo bila je uzasno losa perspektiva ograde na prvih nekoliko stranica price. Ali prica je naravno odlicna, jedna od najjacih Nolittinih.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/10/2015 : 20:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I ovo je odličan potez.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2476 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 28/10/2015 : 20:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Ovaj klasik je 'ladno mogao da prođe samo sa drugom pričom, al' ajde.
Uvek se radujem klasiku, uglavnom dobre epizode, celovita priča, i ono što je nenadjebivo je taj dizajn (crvena boja, font...).
Sve četiri naslovnice odlične.
Uzimam drugu, čak i sa ovim naslovom, mada bi puno bolji bio "Neravna borba"...

Carpe diem
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/10/2015 : 20:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ni klasik više nije klasik

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/10/2015 : 21:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Jest, ali sada je dupli klasik koji daje dvostruko više ''zadovoljstva'' za istu cijenu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/10/2015 : 21:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam iz kojeg razloga je ovo napravljeno,osim,naravno marketinskog ili manje moguce,broja stranica i osrednje price!?Ovo bi tribalo znacit da ce i ubuduce biti ovakvih poteza!?Po meni je moga malo ubrzat,recimo,na pet godisnje.Ovo mi nema bas nekoga smisla.Da barem prva prica ima nekakve veze sa drugom,i nekako,ali ovako,steta...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/10/2015 : 21:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Jest, ali sada je dupli klasik koji daje dvostruko više ''zadovoljstva'' za istu cijenu.

Zadovoljstvo je kad imas nesto kako triba,bez obzira na cijenu.Ako se vec krenulo sa falingom,ne triba ih radit jos.Ove dosad su bile pussy smoke prema ovome.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/10/2015 : 21:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ja ću svoj iskidati na dva dila i nabaviti i zalijepiti dodatnu naslovnicu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/10/2015 : 21:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Lako je nabaviti dodatnu naslovnicu, ali gdje ćeš nabaviti još jednu zadnju koricu.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/10/2015 : 22:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
bas ste dosadni na petu.
sto je trebalo, izdati ovaj na 130 str. pa da onda svi kukaju zasto toliko kosta, jer ne shvacaju da je cijena najmanje ovisna o broju stranica?
odlican potez, treba 3 u 1 čak. to onda biva najjeftinije po stranici.
uostalom, ionako se gube naslovnice, osim kod tellera koji kupuje svaku

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/10/2015 : 22:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

bas ste dosadni na petu.
sto je trebalo, izdati ovaj na 130 str. pa da onda svi kukaju zasto toliko kosta, jer ne shvacaju da je cijena najmanje ovisna o broju stranica?
odlican potez, treba 3 u 1 čak.

Ali uz tvrde korice da ne pukne hrbat po sredini... a to bi ujedno bila velika prednost ako se jednoga dana prijeđe na sistem omnibusa 7 u 1.

Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 28/10/2015 : 22:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Pa, što!? Kao da i ranije nije bilo, u samom početku, epizoda Klasika, koje su imale mali broj stranica (jer su takve, naravno, i izvorno), Zagor priča, Magic Bat, Crveni strijelac, Indijanski cirkus, Čudnovati gospodin Smith... I nisu koštale kao i ove debele sveske, nego 10 kuna manje. Razlog je, očigledno neke marketinške prirode, temeljene na nekim podacima iz analize prodaje, koji su nama na forumu nedostupni ili nejasni.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/10/2015 : 22:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a već je i bilo tankih klasika.Indijanski cirkus,jimmy gitara...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/10/2015 : 23:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A onu kratku priču od 70 stranica su nagurali skupa sa Pobunjenicima iz Louisiane iako kronološki ne idu jedna iza druge, tako da ovo nije Ludensu prvi potez 2 u 1.

Edited by - DODSFERD on 28/10/2015 23:09:24
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 29/10/2015 : 10:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Naletio trazeci Tarzana, slicna naslovnica sa ovim Zagijem...ali i specijalac "smrtonosna mocvara" ima slicnu tematiku..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/10/2015 : 10:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
na kraju će ispasti da je najava bila zabuna
tromislavski je napisao autore samo za zelenu opasnost.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/10/2015 : 10:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Samo što to nije Tromislawski napisao, ne zamara se on s takvim stvarima.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/10/2015 : 15:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Samo što to nije Tromislawski napisao, ne zamara se on s takvim stvarima.

onda ko je napisao?
neko ima njegovu šifru?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/10/2015 : 16:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Moderator može uređivati i tuđe postove, pogledaj malo ispod najave.

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 29/10/2015 : 16:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Tromislawski je najveća urbana legenda ovoga foruma. kako to da je počeo pisati autore priče iako nikad prije to nije radio? zbog čega takav preokret? od kuda njemu prvome original naslovnice i točni datuni objave (svi pretpostavljaju da radi u tiskari-nikad potvrđeno)?? dali je on Bernardov potrčko? zašto "udari i bježi" tj. postavi topic i nestane? dali je on stvarna osoba?

imao je nekoliko postova na forumu-većinom zbunjujući, dvosmisleni postovi
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 29/10/2015 : 16:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

Tromislawski je najveća urbana legenda ovoga foruma. kako to da je počeo pisati autore priče iako nikad prije to nije radio? zbog čega takav preokret? od kuda njemu prvome original naslovnice i točni datuni objave (svi pretpostavljaju da radi u tiskari-nikad potvrđeno)?? dali je on Bernardov potrčko? zašto "udari i bježi" tj. postavi topic i nestane? dali je on stvarna osoba?

imao je nekoliko postova na forumu-većinom zbunjujući, dvosmisleni postovi

To radi solar
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/10/2015 : 18:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

bas ste dosadni na petu.
odlican potez, treba 3 u 1 čak. to onda biva najjeftinije po stranici.
uostalom, ionako se gube naslovnice, osim kod tellera koji kupuje svaku

Prakticki nemoguce u trenutnoj formi,besmisleno i nepotrebno.Bilo je i dosad Klasika sa manjim brojem i nisu kostali ka i oni sa vise stranica.
Cijena ja najmanji problem kod ovoga.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6891 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 29/10/2015 : 19:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tromislawski je najveća urbana legenda ovoga foruma...

Ma Tromislawski ti je Bernard glavom i bradom . Samo neće da se pandža s ovim nezahvalnicima koji se bave pronalaženjem mana u prijevodu i tisku

loading...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/10/2015 : 19:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
dali je on stvarna osoba?

DA...upoznao sam ga...simpa lik...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1077 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 31/10/2015 : 10:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Na kiosku kupljena "Zelena prijetnja" sa naslovnicom "Vatrenog krštenja".
Mislim da naslov djelomično odgovara naslovnici pošto ta zelena prijetnja može biti ovaj busen trave ispod kosturovog šešira
Ova strelica se skoro pa ni ne vidi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000