pa više je nego očito što će onda biti sljedeći tzv. gigant... bar se nadam. bit će to prava debeljuca. treba malo podebljati korice. nije to ni loša politika.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Broj stranica unutra (ako je običan papir) vrlo malo utječe na cijenu, vjeruj mi. Strip od 300 ili 450 str. razlikuju se za maksimalno 10 kn. Čak i na boljem papiru i daleko manjoj nakladi razlika nije velika, to znam iz Libellusa. Daleko više utječu npr. ubačene naslovnice u boji i slično.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Sto sad placete? Pa ova prica ima pocetak i kraj, to uopce automatski ne znaci da sad Ludens mora odmah izdati novu pricu s Hellingenom u Gigantu (iako bi bilo super)!
Najslabiji kolor je sigurno na prvom jubilarcu Moj prijatelj Jim Gitara a to nije ni čudo s obzirom na datum izlaska. Zadnji Indijanska magija je bio odličan što se toga tiče.
Najslabiji kolor je sigurno na prvom jubilarcu Moj prijatelj Jim Gitara a to nije ni čudo s obzirom na datum izlaska. Zadnji Indijanska magija je bio odličan što se toga tiče.
Vjerujem ti! Njega sam davno citao, dok sam Prokleto blago ponovio pred 2 tjedna. Bilo bi lijepo imati te najstarje u Repubblicinom koloru.
Daleko je najgori u Gigantu (pravom) Zagor priča. To je valjda izašlo 1970-ih. Ali svi su ti Bonellijevi kolori slabi, zaista slabi kad usporedimo s mnogim francuskim ili američkim stripovima. Jednolični, dosadni... Nema ni jedne jedine table za koju možeš reći "auuuu kako predobro izgleda sad kad je u boji". Iznimka je DJ-ev MV.
Daleko je najgori u Gigantu (pravom) Zagor priča. To je valjda izašlo 1970-ih. Ali svi su ti Bonellijevi kolori slabi, zaista slabi kad usporedimo s mnogim francuskim ili američkim stripovima. Jednolični, dosadni... Nema ni jedne jedine table za koju možeš reći "auuuu kako predobro izgleda sad kad je u boji". Iznimka je DJ-ev MV.
Ocito nisi citao Orfane, ali DD colorfest je takodjer odlicno obojan. Meni su spomenuti stripovi bolji od francuske boje.
Vjerujem ti! Njega sam davno citao, dok sam Prokleto blago ponovio pred 2 tjedna. Bilo bi lijepo imati te najstarje u Repubblicinom koloru.
Uskoro i budemo imali za prvi jubilarac pa ćemo moći napraviti usporedbu.