Postalo je vruće! Danas očekujemo da Dečak sa Divljeg zapada napokon izađe iz štampe! Do sada je već "otišlo" stotinjak od trista štampanih primeraka, zato ne propustite da tokom Beogradskog sajma knjiga nabavite neki od preostalih primeraka!
Nemam pojma o izdavaštvu ali bit će zahtjeva za nadoštiklati još 100-200 primjeraka, minimalno. Sad je li to lako za izdavača i kako procjenjuje ne znam. Kako god, mislim da ćete bez problema držati zacrtani ritam
Imam jedno pitanje; hoće li Rosencrantz biti prisutan na Interliberu? Meni je ovo izdanje jednostavnije kupiti tamo jer ću svakako doći jedan dan, pa da ne čekam hoće li i kada stići u SNK.
Imam jedno pitanje; hoće li Rosencrantz biti prisutan na Interliberu? Meni je ovo izdanje jednostavnije kupiti tamo jer ću svakako doći jedan dan, pa da ne čekam hoće li i kada stići u SNK.
Kupljen u SNK jutros! Čestitke izdavaču na ovom prekrasnom stripu koji ćemo imati prilike kronološki pratiti, ali primjedbe za uvez i opremu stoje. Previše pucketaju listovi i dojam je da bi listovi mogli nakon nekoliko čitanja ispasti. Natpisi na hrbatu i nisu kao na gornjim fotografijama tako fino centrirani i zašto u impresumu nema originalnih talijanskih naziva epizoda? Nije valjda da bi nešto što nije na srpskom jeziku zasmetalo nekoga...
Sad me podsjetište da nisam ništa komentirao a došao sam do izdanja . Slažem se s bubom i Moriscom da uvez nije najveće kvalitete al mi se sviđaju papir i font i evo tražim termin kad da se upoznam s tematikom. Nadam se da neće biti velikih razmaka između izdavanja, jednostavno naći ritam i držati ga se pa će sve biti ok.
Primedba za naslov originala stoji, gledaćemo da to ispravimo u sledećim izdanjima.
Originally posted by El Morisco
Kupljen u SNK jutros! Čestitke izdavaču na ovom prekrasnom stripu koji ćemo imati prilike kronološki pratiti, ali primjedbe za uvez i opremu stoje. Previše pucketaju listovi i dojam je da bi listovi mogli nakon nekoliko čitanja ispasti. Natpisi na hrbatu i nisu kao na gornjim fotografijama tako fino centrirani i zašto u impresumu nema originalnih talijanskih naziva epizoda? Nije valjda da bi nešto što nije na srpskom jeziku zasmetalo nekoga...