@Wolfman Ovo je jedna od najljepših kolekcija na ovom topicu. Pokazuje razrađen ukus u biranju onog što se nabavlja.
Mnoge stvari koje imaš bih rado vidio i kod sebe. Svaka čast.
Paaa...ne znamkoliko je razrađen. Meni se čini da mu ukus malo šeta na sve moguće strane Izgleda da ga sve pomalo zanima Od Conana do Disneya, od Batmana do Baffy, od Creepy do A. Forda, od Metabaruna do Lone Wolf & cub....
@Wolfman Ovo je jedna od najljepših kolekcija na ovom topicu. Pokazuje razrađen ukus u biranju onog što se nabavlja.
Mnoge stvari koje imaš bih rado vidio i kod sebe. Svaka čast.
Paaa...ne znamkoliko je razrađen. Meni se čini da mu ukus malo šeta na sve moguće strane Izgleda da ga sve pomalo zanima Od Conana do Disneya, od Batmana do Baffy, od Creepy do A. Forda, od Metabaruna do Lone Wolf & cub....
Ja bih rekao i razrađen i istančan.
Razrađen u smislu tematskih cjelina, pojedinih autora i junaka, pa i izdavača. Nije lutanje ako se čovjeku mnogo toga sviđa.
Istančan zbog odabira velikog broja kvalitetnih naslova.
I sam imam brojne naslove iz njegove kolekcije, ali ih duže vremena kolekcioniram.
Moji favoriti: Barks, Gottfredson, Don Rosa, Tezuka, Mad Archives, Age of Bronze.
Posebno me veseli da u mnogim kolekcijama vidim Barksa i Gottfredsona što mi ukazuje da je riječ o znalcima koji znaju guštati jer je riječ o apsolutnim evergreenima.
Hvala... trudim se dati priliku svakoj školi, ali i meni najviše leže ameri. Bets definitivno ima najviše priča koje zaslužuju pažnju, preporuka za Morisonov serijal (neću ni spominjati TDKR i slično, to se podrazumjeva) :)
@srdjandj Druze, kada gledam slike tvojih kolekcija uvek sam se pitao koga li si orobio, koju banku..., cime li se bavis kada mozes da priustis sve ove stripove!? Inace, svaka ti cast na kolekciji, i novoj i staroj ;)!
Preslagivao, nabavljao knjige umesto svesaka, poklonio neo-čitaocu neke viškove (dvadesetak Zagor Klasika, duplikate, domaće verzije Lazarusa i sl.) pa je stanje trenutno ovakvo (ne da mi se da brojim. Mislim da sam spao na 800)
Kada rešim albume na koje sam bacio oko (300, Sandman BP-DW, Vekovnici 5,6 i 7, Osvetnici Doba Ultrona i Ultr.napada, Džoker od Azarela, Betmen CiB 1, Betmen Kult, Povratak Mračnog Viteza, Mardi Gra Pepelink DRKW, Jezovnik: Ortiz 1,3 i 4, Knjiga Magije) lako ću da se organizujem da popunim rupe u ovim nesretnim Bonelli izdanjima (Zagor, Dylan, Lazarus (it.), Dampyr (it.) i Ken Parker (it.)) koji su jedini italijanski stripovi na koje ću uopšte da mislim. To mi je plan za ludu 2016.