Ako je hrvatsko izdanje zasto se zove Reke krvi? Ne smeta me, samo pitam
Ništa (preterano) komplikovano - Tarzan:Reke Krvi je zajedničko izdanje System Comicsa i Lavirinta pa je, shodno tome, izdanje na srBskom. Algoritam će raditi distribuciju izdanja na hrvatskim prostorima pa su na sebe uzeli i tamošnju promociju.
Pitao sam tamo na izdavačkom izlogu i rečeno je da Rosencrantz neće biti prisutan na Interliberu. Jedino ostaje nadati se da će možda netko drugi imati ovo izdanje u ponudi.
Svratio nakratko. ** Ludens-Strip Agent-Bookglobe -mjesto kao i svake godine. Puno kiosk izdanja - cijene kao i prošle godine, 5,10,15 kn ovisno o vrsti izdanja. Ima glancera, ali i oštećenijih od vezica. Mislim da su Mno i MM po 2kn. Tex 5. Albumi 30 nadalje. Tex Giganti - po 30 i 50 kn. Ostalo nisam toliko gledao detaljnije. ** Lastan - isti paviljon, ali s druge strane. Osjetno manji štand, pa se odmah stvorila gužva. Koliko sam vidio: Revije po 2kn, Af i Zagor po 5. Po 10 Julia te Jedno doba-jedna priča (pretpostavljam i Gea). ZS; LMS nisam vidio. VČ po 5. Za albume nisam imao pogled. ** Libellus - isto mjesto, čini mi se manje kutija s oštećenima!? Ili se razgrabilo... Ali ima od svih junaka. Cijene kao i obično. Štand pun novih izdanja. ** Fibra - nisam stigao danas.
Svratio nakratko. ** Ludens-Strip Agent-Bookglobe -mjesto kao i svake godine. Puno kiosk izdanja - cijene kao i prošle godine, 5,10,15 kn ovisno o vrsti izdanja.
Ako netko bude na njihovom štandu, ono usputno neka baci pogled na cijenu Brodolomaca vremena 1 i 2.
Ako nekoga zanima Libellus Mister No 52 u savrsenom stanju, ali bez pripadajucih naslovnica, sutra cu napraviti zamjenu svoga primjerka s greskom pa je moguce da ce ga odmah staviti u prodaju po velikom popustu.