BILAL | Fins de siecle BOCQUET - ROCHELEAU | La colère de Fantômas BONHOMME | Esteban BOURGEON | Družina sumraka CORGIAT - ZUCCHERI | Stakleni mačevi COSEY | Orchidea | SaigonHanoi COTHIAS - JUILARD | Plume aux vents DORISON - MEYER | Undertaker ENNIS | Punisher FIOR | 5000 kilometara u sekundi GIARDINO | Jonas Fink GIBRAT - DURIEUX | Les gens honnêtes GIPI | Moj loše nacrtan život HANUKA | Realist HAUTIERE - DILLIES | Abelard JIM | Jedna noć u Rimu JODOROWSKY - BESS | Juan Solo JODOROWSKY - MOEBIUS | Presveto srce JUILLARD | Plava bilježnica KORDEJ - MACAN | Mi, mrtvi LARCENET | Le rapport de Brodeck LOEB - SALE | Dark Victory LOISEL | Peter Pan LOISEL - LE TENDRE | Potraga za pticom vremena LUPANO - CAUUET | Les vieux fourneaux LUPANO - RODGUEN | Ma révérence LUPANO - SALOMONE | L'homme qui n'aimait pas les armes à feu LUST | Heute ist der letzte tag vom rest deines lebens MAGNUS | Omnibus MARVANO | Vječni rat MATZ - JACAMON | Ubojica MICHELUZZI | Omnibus MILLER - MAZZUCCHELLI | Batman: Year One MILLIGAN - FEGREDO | Enigma NURY - BRUNO | Tyler Cross NURY - ROBIN | La mort de Staline ORTIZ - SEGURA | Hombre PEDROSA | Equinoxes PRADO | Trag kredom | Quotidiania delirante RABAGLIATI | Paul na pecanju SATRAPI | Embroideries SAVOIA | Zaboravljeni robovi Tromelina SEKSIK - SOREL | Les derniers jours de Stefan Zweig SFAR - TRONDHEIM | Tvrđina parada TANIGUCHI | Slatke godine TEZUKA | Buddha | Oda Kirihitu THOMPSON | Blankets VEHLMANN - BODART | Green Manor WARE | Jimmy Corrigan, the Smartest Kid on Earth WILLINGHAM | Fables ZENTNER - PELLEJERO | Dieter Lumpen
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Još malo korisnih informacija, da olakšamo život sebi i vama. Jako puno upita imamo vezano za transport ljudi koji planiraju kupiti 20 i više naših ne_baš_tako_laganih izdanja, pa evo generalne upute svima.
Dakle, mnogi ljudi to ne znaju, ali moguće je ući automobilom u krug Velesajma. Sat vremena parkinga košta 5 kuna, ali moguće je pola sata parkirati BESPLATNO. Samim tim, bez problema možete ući automobilom na zapadni uzlaz te doći između paviljona 1 i 5 (kao na slici). Fibrin štand je odmah na sjeverozapadnom izlazu paviljona 5, tako da iz paviljona do auta zaista imate najkraći mogući put.
Evo plan velesajma i paviljona 5, vjerujem da će vam biti od pomoći:
I za kraj... Još uvijek radimo na štandu... Što mislite, je li haljina prekratka?
Svih 5 naslova koji trebaju izaći idući tjedan bi trebali biti dostupni prvog dana. Ali, kao i uvijek s tiskarama i rokovima, ne možemo garantirati 100% da će se to i dogoditi.
Svih 5 naslova koji trebaju izaći idući tjedan bi trebali biti dostupni prvog dana. Ali, kao i uvijek s tiskarama i rokovima, ne možemo garantirati 100% da će se to i dogoditi.
Hvala na odgovoru. Reci ko ti trenutno tiska, pa da ih malo pritisnemo
Nemamo tu uslugu ugovorenu s kartičarskom kućom, premali smo.
Koja šteta. Ali i sreća - žena bi me definitivno ubila kad bih i stripove počeo kupovati na rate.
Nemam nikakvih poroka i ovisnosti zbog kojih bi mi netko mogao reći da nisam normalan, ali kupovina stripova na rate i to na interliberu? Khmmmmm...ja bih sam sebi nakon 5 dana interlibera rekao da nisam normalan! Pa cijela obitelj bi mi prešla na meni kruh i voda x 6 mjeseci