forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 13:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

vrijeme za ručak

hdz prijatno

ostalim kita

Krase, klerofašistu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 13:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ovaj forum je zamalo bio jedini koji se držao izborne šutnje.
Srećom imamo KRASA da to spriječi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/11/2015 : 16:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
samo kolko da vas podsetim

Dovoljno je da ljudi znaju da su se izbori održali. Ljudi koji glasaju ne odlučuju ništa. Ljudi koji broje glasove odlučuju o svemu.

STALJIN
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 08/11/2015 : 17:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://themindunleashed.org/2015/11/the-eco-apocalypse-in-indonesia-that-no-one-is-talking-about.html

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/11/2015 : 18:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
na grobljima živahnije nego na Dušni dan

https://web.facebook.com/TheNewsBar/videos/855845567846750/

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/11/2015 : 18:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Evo na hrt-u opet tvrde (Togonal) da je biračko pravo - "građanska dužnost i obveza", a nije, znači il' ne zna, il' laže.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/11/2015 : 18:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Žućo je, i ovih izbora, osim mrtvih, jedini pas s pravom glasa. :)

Sve je počelo u 7 u jutro kada je pas Žućo nahranio prasce, zalio cvijeće, popričao sa puranom te sa dvocjevkom u šapama istjerao lisicu iz kokošinjca. Lisicu je potom zavezao za ogradu, zamotao joj oči krpom te iskoračao 5 koraka okrenuvši se prema njoj... Žućo je do sad streljao preko 10tak lisica. Nanišanio je lisicu, no u taj tren na kućnom pragu se pojavio deda Mile u potkošulji te vrisnuo:
- Žućo... izbori su danas... ajmo!!!
Žućo je veselo gledao prema deda Mili a kad je pogled vratio prema lisici, na njenom mjestu je stajala kokoš sa zavezanom krpom preko očiju. Lisica je nestala.
Već u 8 sati, deda Mile i Žućo krenuli su prema općinskom domu gdje je njihovo glasačko mjesto. Žućo je oko vrata nosio, već standardno, tranzistor na baterije sa kojeg su dopirali zvuci domoljubnih pjesama a u ustima je veselo glodao volovu butnu kost koju mu je Mile poklonio za prošli Božić.
Kad su došli pred općinski dom, iz njega je izašao Pere, stari prijatelj i rival deda Mile... i to sav uplakan
- "Što je Pere... što plačeš ka das jamac?" - upita ga Mile dok je Žućo veselo ušetao u zgradu doma ne bi li obavio glasanje. Žućo je jedini pas koji ima pravo glasa.
- "Moj Mile" - reče Pere te nastavi - "ja sjeo glasat... uze onu listu i tražim Račana.. sve sam prevrno nebilga naša... i onda saznam..." - priča Pere sav u suzama al Mile ga prekinu
- "Ja Račanu neb da glasa pa taman da me posli dvajs veprova siluje i još na kraju međed da me okine... nema šanse. Neg... što si sazna?"
- "...saznam da je Račan umro!" - reče Pere, briznu u plač i pade u nesvijest
- "Račan umra!?" - i Mile bijaše na čudu
U taj tren iz doma izađe Žućo očiju suznih ka i u Pere... pogleda deda Milu, reče "AAAAAAV"... i pade u nesvijest.
- "Štoj ovo ćaća vas jeba svi padate ka da mitraljez tuče!" - reče Mile i uđe u dom
Ušavši u prostoriju, ugleda Mile tri člana izborne komisije, dva starija i jedan mlađi. Ova dva starija, ugledavši Milu, uzeše kapute i odmah napustiše prostoriju... osta samo mlađahni momak za onim stolom. Deda Mile uze svoj glasački listić... sjede na stolicu... uze olovku i krenu tražiti svog kandidata. Nakon nekih 10tak minuta, iza kartonske pregrade se začu:
- "O milu vam majku jebem!!! Štoj ovo!?" - vrisnu deda Mile
- "Recite gospodine... kako vam mogu pomoći?" - upita ga mlađahni član izborne komisije nadvijajući se nad njime
- "GDJE JE MOJ TUĐMAN!?!?" - vrisnu deda Mile
- "Gledajte gospodine Mile... imate na listi HDZ-a Tomislava Karamarka... imate i Domagoja Miloševića..." - objašnjavao je mladić al tu ga deda Mile prekinu
- "Milošević na listi mog HDZ-a!?!?!?"
- "Pa da..." - reče mlađahni član komisije te doda "... a Tuđman vam je odavno umro!"
Deda Mile je rukama odmah otkinuo komad stola. Osjetio je kako mu biva loše te kako ga lovi vrtoglavica... slutio je nesvjesticu te prije pada na pod, glasno uzviknuo
- "Žućooooooooo!... dinamit!!!" - te se složi na pod
Na vratima se ukazao Žućo a u ustima nosio snop od 12 štapina dinamita. Vidjevši deda Milu na podu, uši su mu skočile u zrak. Odmah je pogledao prema mlađahnom članu komisije.
- "Dooobri cuko... doooobri!" - drhtavim je glasom govorio mlađahni momak
Žućo je jednom šapom iz ruksaka na leđima izvadio tablu na kojoj je pisalo "Jebo ti cuko mater! GDJE JE NAŠ TUĐMAN!?" Uslijedila je eksplozija.
Krov zgrade doma se odmah urušio. Svi zidovi su se srušili... a u hrpi cigle greda i crijepa začuo se deda Mile
- "Žućo... za ovoš dobit orden njemačkog ovčara sa zlatnim pudlinim mudima!"
Dok je deda Mile stao na noge, lakše ranjeni Žućo je već napravio rovove za borbu. Mlađahni član izborne komisije, dobrano poderan, bježao je kroz kukuruze. Nakon samo pola sata, kompletan devastirani dom opkolili su specijalci
- "Deda Mile predaj se... opkoljeni ste... nemate nikakve šanse!"
- "Ni tvoja mater nije imala šanse rodt majmuna pagaj rodla!" - vraćao je deda Mile zapovjedniku specijalnih policijskih snaga
- "Zašto sve ovo radite?"
- "Mali je reka meni i Žući daj Tuđman umra!"
- "Pa i je!"
- "E jebem sad mater itebi!"
- "AV AV" - isto je mislio i Žućo
Nakon kraće pucnjave u kojoj nitko nije nastradao... deda Milu i Žuću su pogodile strelice za uspavljivanje koje je iz drona ispucao gospićki veterinar. Oko 10 sati, obojica su prebačena u gospićku opću bolnicu gdje se za njih brine dežurni doktor... dr. Franjo. Deda Mile je na trenutak došao k sebi te vidjevši doktora, upitao:
- "A tko ste vi?"
- "Ja sam doktor Franjo"
... te je sa oduševljenim smiješkom na licu ponovo zaspao.
Oko 11 sati, Žući je u posjetu došla lisica i donijela mu poklon... kokoš.

Bloger Krule

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 18:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Evo na hrt-u opet tvrde (Togonal) da je biračko pravo - "građanska dužnost i obveza", a nije, znači il' ne zna, il' laže.

Nije obaveza.
Ali odgovoran građanin glasuje.
Togonal je gospodin.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 18:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Most 18.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/11/2015 : 19:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
I ja sam za Ćupriju glasovao.
Petrina je bio #1, to moraš zaokružit.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 19:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

I ja sam za Ćupriju glasovao.
Petrina je bio #1, to moraš zaokružit.

I mislio sam da si ti glasao za tog antituđmanista.
Moj otac isto za njih.
Ovo su dobri rezultati.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 19:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
MOST je trojanski konj HDZ-a.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 19:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

MOST je trojanski konj HDZ-a.

Ma kakvi.
Čelni ljudi Mosta su oni koji su u svojim mjestima srušili hadezeovske šerife - Kovačić, Petrina, Petrov.
To se nikako ne može nazvati trojanskim konjem HDZ-a.

Edited by - tinton on 08/11/2015 19:20:48
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 20:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ajme ovog odvratnog Kovača (Mire normalno, ne Miše).

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 20:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Vidjet ćeš za koji dan. Podržat će oni onog kukavnog isprdka Karamarka kao mandatara vlade.

U MOST-u ima svega, od oportunista, preko luđaka poput Petrine, kriptofašista kao što je Božo Petrov, do pristojnih ljudi kao što je Prgomet.

A svakome iole politički pismenom bilo je od početka jasno da MOST inklinira HDZ-u.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2015 : 20:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Vidjet ćeš za koji dan. Podržat će oni onog kukavnog isprdka Karamarka kao mandatara vlade.

U MOST-u ima svega, od oportunista, preko luđaka poput Petrine, kriptofašista kao što je Božo Petrov, do pristojnih ljudi kao što je Prgomet.

A svakome iole politički pismenom bilo je od početka jasno da MOST inklinira HDZ-u.

zašto je Petrina luđak?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 20:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Kladim se u Moebiusov box Metalne godine da neće.
Mislim, postoji šansa da će pojedinci iz Mosta dati potpis Karamarku, ali nema šanse da kompletni Most koalira s HDZ-om.
Petrina je najveći kralj hrvatske politke - moraš zapamtiti da je jedini relevantni političar koji je žestoko osudio tuđmanističku diktaturu devedesetih.
Petrov je jedan gospodin, ali nije mi potpuno drag. Svakako je mnogo napravio za Metković.
Kovačić mi je vrh vrhova, srušio HDZ u Omišu i uvodi reda. Po onome što sam vidio radi se o vrlo korektnoj osobi.
Prgomet je umjeren i pristojan.
Najviše me strah Lovrinovića i Podolnjaka, njih ne mogu vidjeti očima i žao mi je što su pristupili Mostu.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/11/2015 : 21:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ja bih rekao da je u MOST-u moguć raskol u slučaju izbora bilo koje strane, jer je ionako riječ o interesnoj koaliciji raznorodnih osobnosti i smjerova.
Ne vjerujem da će se Prgomet pola godine ili koliko nakon izlaska iz HDZ-a vratiti u jato iz kojeg je faktički istjeran, sumnjam i da će Petrina ući u brak s X23-om, a za Petrova ne znam.
Zašto se oni zovu MOST, kad bi se mogli zvati PPP?

U najgorem slučaju, ako ovakvo bude i konačno stanje pa ako s Pantovčaka stigne poguranac, u što nema smisla sumnjati, oporba će biti jaka i nijedan zakon niti bilo kakvi pokušaji nametanja žestokih solucija neće proći.
I to je nešto.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 21:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ma ne vjerujem da će HDZ pristati na Mostove uvjete prije nego SDP.
Ali zanimljivo je da je ORaH fasovao.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 21:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Pećinari najavljuju 10-ak mandata prednosti u svoju korist. Bojim se da to nije daleko od istine.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/11/2015 : 21:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Hebi ga, Holy je prvu veliku pogrešku napravila kad je prije godinu dana odlučila ne kandidirati se na predsjedničkim izborima.
Da je to napravila, prilično sam siguran da bi danas sjedila na Pantovčaku umjesto ove g..., hm... eto....

Onda je uslijedio zajeb sa slizavanjem s Josipovićem i utapanjem u sivilo te široj javnosti nezanimljive teme, da bi neposredno pred kampanju izišli s parfemom ORaH!

I sad su tu gdje jesu, kažu da "vjeruju da su birači prepoznali njihov program", kao da tu ima ičeg konkretnijeg i konzistentnijeg. S druge strane, MOST je imao odličan tajming, i vjerujem da bi i oni jedva prešli prag pa možda i ostali ispod njega da su se pojavili pola godine ranije.

A Josipović i ekipa si utvaraju da su oni "mlada stranka", "nova politička snaga" itd. Aha, kako da ne, budućnost je pred njima.

Edited by - Johnny Difool on 08/11/2015 21:39:02
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/11/2015 : 21:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ali zanimljivo je da je ORaH fasovao.
Kad malo bolje pogledaš, zapravo nije.
OraH se osušio poslije izbora za Europarlament.

Ako su i imali neku popularnost, to je bilo netom poslije osnutka.
Sve vijesti o "trećoj snazi na političkoj sceni RH" su bili čisti hype.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 21:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Valter
A par dana prije izbora najavljivali su apsolutnu većinu, čak i dvotrećinsku.
Nadam se, ali i vjerujem da razlika neće biti više od pet mandata s dijasporom.

Edited by - tinton on 08/11/2015 21:40:40
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 21:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Zlotvore, Johnny

Ja bih rekao da je najveći problem što u ORaHu postoji samo jedno prepoznatljivo lice - pojedinici ne žele glasati za anonimuse, a pojedinci ne žele glasati za Holy jer im je ona antipatična i pretjerana.

Ljudi jednostavno positovjećuju ORaH i Mirelu.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/11/2015 : 21:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Na drugu stranu idu 3 mandata IDS-a, a ne znam ni koliko će manjinci ići s onima koji čekićima razvaljuju ćirilicu a za ostale manjine nemaju sluha ni koliko je crnog ispod nokta.

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.3 seconds. Snitz Forums 2000