forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2015
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/11/2015 : 07:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton
Zar nisi ti trebao doći na Buretovu tribinu s provokativnim pitanjima?

Tribinu? Nikad spomenuo nešto takvo. Tribine bonelijevaca su uglavnom događaj ''za raju'' i čisto PR baljezganje o podacima o prodaji i drugim sitničarijama.
Danas ga prišarafim samo još ne znam kad se ide. Želiš da ti snimim na diktafon?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 11/11/2015 : 09:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Ja razgrabio i popunio kaj m ifali u Libelus oštečenima jučer. Veliko hvala dečkima tamo kaj su išli gledat ispod štanda kaj nije bilo izloženo da mi popune kolekciju
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/11/2015 : 09:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell
Tribine bonelijevaca su uglavnom događaj ''za raju'' i čisto PR baljezganje o podacima o prodaji i drugim sitničarijama.

Kakav ti je ovo post? za raju dabome, a za koga bi bilo, a drug dio rečenice ti je potpunosti u krivu. Imaš sreće da je tintin sve snimao pa ti može poslati primjerak snimke. ;)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 11/11/2015 : 09:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Stručnjaci, imam pitanje.

Ima li Ludens na svome štandu i trenutna aktuelna izdanja kao npr. Miki, M. rendžer, Zagor extra, specijal itd., ili je pametnije otići do SNK?
I, da li će imati (imaju) i novu Zagorovu "osmicu" (po najavi, jučer je trebala izaći), ili i po nju treba do Preradovićeve?

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/11/2015 : 09:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Stručnjaci, imam pitanje.

Ima li Ludens na svome štandu i trenutna aktuelna izdanja kao npr. Miki, M. rendžer, Zagor extra, specijal itd., ili je pametnije otići do SNK?
I, da li će imati (imaju) i novu Zagorovu "osmicu" (po najavi, jučer je trebala izaći), ili i po nju treba do Preradovićeve?

Vidio sam nove zagore, maxija i specijalca, i Nuccijev gigant. Ali svakako bi trebao do Ludensovog štanda, neštop ćeš sigurno naći. ;)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 11/11/2015 : 09:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ok, hvala. Nego, jesu li aktuelna izdanja po regularnim kiosk cijenama ili daju i na njih popust? Mislim, nije toliko bitno kod 18,- odn. 25,- ili 49,- kn., no kod 30-ak komada po primjerku, to bi se ipak osjetilo.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/11/2015 : 10:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
maksi je 10 kn, a zadnji gigant 20.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/11/2015 : 10:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Trole, nisi li vec prosle godine kupio Wilsona (Texone)?
Ja sam svog prodao (za dobre pare) vec godinama nazad, al za ove pare cu ga mozda ponovno otkupiti.

Nego, gdje sve se ne moze kupovati karticama? Lastan, oni na standu Carobne knjige, Mentor ...??? Da znam treba li mi jos suskavaca osim plastike.

Phoenix Press ima ... snizen po mogucnosti?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 11/11/2015 : 10:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
prošle godine Magnus (i ove godina taj mastrpis se prodaje). SA i BG imaju OGROMNO stripova po qrčevim cjenama. Ko sad (bar malo) ne popuni (za đabe) krele osto. Jes da malo pecka special offer 250 kuna za komplet Tornjeva Boa Mori (kad znam, da me tip iz Murgl opelješio za 280 €), pa razni Texi (za koje smo platili > 300 kuna pa su sad na 30 ili 50, al jbga.

SA+BG, Mentor i Lastan keš, ostalo kartice.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6871 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/11/2015 : 11:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Znači, i ovi najsvježiji specijali i maxiji su maksimalno oboreni?

loading...
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
604 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 11/11/2015 : 11:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
nisam uspio naći partizane integral 2 na sniženju, samo po standardnoj cijeni od 150 kuna. ne kužim smisao prodavanja po standardnim cijenama na ovakvim sajmovima...

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 11/11/2015 : 12:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Čekaj, za Giganta mi je skoro jasno, ali novi Maxi (br. 23) nije valjda po 10,- kn.?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/11/2015 : 12:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
To mi se cini malo prejeftino za novi maxi, bas budem pogledao poslije 14 h kada stignem tamo.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6871 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/11/2015 : 12:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

To mi se cini malo prejeftino za novi maxi, bas budem pogledao poslije 14 h kada stignem tamo.

Hajde živ bio, za sve nedavno izbačene pogledaj (redovni, specijal, kolor, extra, maxi).

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/11/2015 : 12:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Odmah kada rijesim rezervacije na Libellus standu idem do Ludensovog da izvidim situaciju a usput i nesto da uzmem.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/11/2015 : 13:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
na znam za novi, ja sam uzeo "između 2 tisučljeća"
quote:

quote:

Čekaj, za Giganta mi je skoro jasno, ali novi Maxi (br. 23) nije valjda po 10,- kn.?

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 11/11/2015 : 13:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
E to je već jasnije, broj 22. Ne vjerujem da su trenutno aktuelna izdanja snižena. Zato sam baš i pitao, jer prije nego se sutra uputim, otišao bih onda odmah u SNK pa uzeo sve potrebno mimo "gužve" itd. A u pogledu na popuste isplatilo bi se naravno na IL, jer kod nekih 30-ak primjeraka svakog aktuelnog Ludensovog kiosk izdanja, skupilo bi se ipak toga, pa da su i po tri kune povoljniji. Bar' za kaficu i krem šnitu bi bilo dovoljno.
No eto, D'FERD će danas snimiti situaciju te, nadam se, javiti nam.

Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/11/2015 : 16:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

na znam za novi, ja sam uzeo "između 2 tisučljeća"
quote:

quote:

Nisam vidio zadnji maxi. Ali br.22 je 10 kn. Zadnji Gigant 20. Vidjeh i zadnji Zagor spec (br.600) ali ne znam po koliko je- bio je na polici, ne na hrpama. Chico kolor -po 15. Nije baš niti raznolikost u Zagor specijalcina, isto je i s Dylanom. Malo je Tex-a >> nisam zamjetio zadnji u boji, a od redovnih negdje do broja cca.110, pa rupa do 130 i 131.
Ali zato Tex giganti po 30/50. Očekivao sam i nova 2, ali očito ne ove godine.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/11/2015 : 16:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bio sam na Ludensovom standu i kada sam pitao za nova izdanja covjek je rekao da ima samo ono sto je izlozeno. Sve sam temeljito pregledao, novi maxi i specijal nisam pronasao ali jesam zadnji redovni i extra Zagor koji su po 10 kn.
Inace, svi Zagori, bilo stari, novi, specijali ili maxiji idu po 10 kn. Izuzetak su giganti i Chico kolorci po 15 a Zagor kolor po 20 (prva 2 dok ovaj zadnji nisam ni vidio).
I Texovi maxiji su po 10 kn, uzeo sam 3 koja su mi falila, a takoðer i Zagor maxi Plameno brdo u HC-u pa sam ih sada sve kompletirao.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 11/11/2015 : 18:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ima li ko da mi kaze ____live____ ima li spiroua i fantazija ista medju kutijama odbacenih, tuznih, usamljenih stripova? Kod libellusa, naravno.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/11/2015 : 18:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Ima li ko da mi kaze ____live____ ima li spiroua i fantazija ista medju kutijama odbacenih, tuznih, usamljenih stripova? Kod libellusa, naravno.

Nisi ih sve pokupovao u Makarskoj zadnji put?

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/11/2015 : 19:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nisam primijetio Špiru, ali ima dosta Riđobradih koji su nažalost vidljivo oštećeni, s ozbiljno načetim koricama te natučenim i okrhnutim hrptima, barem ono što sam površno pregledao.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 11/11/2015 : 19:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Dikej ja samo zelim sve te tuzne, odbacene romane udomiti, bili oni iz makarske il zagreba, bez predrasuda. Vec su moje uhode poharale standove al uvik srce zeli jos. I nezdrav razum.
P.s. fala Johhny na infou. si zadovoljan s posljednjim inkalom, si ga vec progutao i probavio?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 11/11/2015 : 19:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam na Ludensovom standu i kada sam pitao za nova izdanja covjek je rekao da ima samo ono sto je izlozeno. Sve sam temeljito pregledao, novi maxi i specijal nisam pronasao ali jesam zadnji redovni i extra Zagor koji su po 10 kn.
Inace, svi Zagori, bilo stari, novi, specijali ili maxiji idu po 10 kn. Izuzetak su giganti i Chico kolorci po 15 a Zagor kolor po 20 (prva 2 dok ovaj zadnji nisam ni vidio).
I Texovi maxiji su po 10 kn, uzeo sam 3 koja su mi falila, a takoðer i Zagor maxi Plameno brdo u HC-u pa sam ih sada sve kompletirao.

Ja sam jucer kupio zadnji maxi I specijal zagora za po 10 kn
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/11/2015 : 19:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam bio u žurbi danas pa nisam ni stigao na ludensov štand gdje se točno nalazi?,mora da sam ga fulao
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000