Čovjek treba zaista voljeti Zagora (a taj sam), da bi bio sretan i zadovoljan ovim specijalom. Tih 94 stranice sam čitao tri dana. Doslovno. Nisam u ničemu našao motiva da ga pročitam odjednom, dapače, mučio sam se sva tri dana, onaj sljedeći dan zaboravljajući što sam prethodnog pročitao. Zaista treba voljeti Zagora, da bi ga ovaj specijalni broj radovao.
eh, stari mogorovicu, nisi ti dovoljno duboko u Zagoru
tu vrijedi: "voljeti da bi se razumjelo". nakon toga ide "razumjeti da bi se voljelo".
ti si izgleda negdje u međufazi
ps - nisam čitao ovu epizodu, a i neću skoro. ali, rečeno vrijedi;)
Čovjek treba zaista voljeti Zagora (a taj sam), da bi bio sretan i zadovoljan ovim specijalom. Tih 94 stranice sam čitao tri dana. Doslovno. Nisam u ničemu našao motiva da ga pročitam odjednom, dapače, mučio sam se sva tri dana, onaj sljedeći dan zaboravljajući što sam prethodnog pročitao. Zaista treba voljeti Zagora, da bi ga ovaj specijalni broj radovao.
eh, stari mogorovicu, nisi ti dovoljno duboko u Zagoru
tu vrijedi: "voljeti da bi se razumjelo". nakon toga ide "razumjeti da bi se voljelo".
ti si izgleda negdje u međufazi
ps - nisam čitao ovu epizodu, a i neću skoro. ali, rečeno vrijedi;)
Zato me, dragi stinky, neobično vesele tvoji komentari i metafizičke recenzije svega o Zagoru, pogotovo epizoda koje nisi čitao, ili ih ne namjeravaš još par godina čitati! Evo, ja upravo pripremam recenziju za brojeve 601, 602 i 603 koje još nisam čitao, ali namjeravam to učiniti negdje sljedeće jeseni. Recenzije za sva tri broja ću, svakako, objaviti sljedećeg tjedna!
Zato me, dragi stinky, neobično vesele tvoji komentari i metafizičke recenzije svega o Zagoru, pogotovo epizoda koje nisi čitao, ili ih ne namjeravaš još par godina čitati! Evo, ja upravo pripremam recenziju za brojeve 601, 602 i 603 koje još nisam čitao, ali namjeravam to učiniti negdje sljedeće jeseni. Recenzije za sva tri broja ću, svakako, objaviti sljedećeg tjedna!
ma to je to ljudi još nisi uhvatili priključak na taj epohalni iskorak čovjeka gledati filmove, čitati stripove da bi ih se komentiralo, recenziralo... to je prošlost
ja težim dati analize, ne stripova koje nisam čitao, nego onih koji još nisu ni napisani!!
recimo, a tu bi ti trebao uskočiti i pridonijeti, ultimativni tekst o hrvatskom stripu pa jel se tu uopće može bazirati na ono napisano, objavljeno?? ne. valja odmjeriti s onim čega nema, a trebalo je biti: hrvatska bit, hrvatska ideja, h-r-v-a-t-s-k-o. Devlić je pomalo ovo spoznao, krenuo, ali, na žalost...
Već trčim na kioske... Nisam ni primijetio da je ovo izašlo! To je valjda da možemo nešto tutnuti Buretu u ruke za interliber. Dobro se Bernie pripremio.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Danas ga kupio, malo prelistao i boje mi se cine dobre. Iznenadilo me sto su korice plastificirane jer prijasnji jubilarci to nisu imali. Znaci da se moze napraviti izdrzljivije izdanje za istu cijenu, kada se hoce.
Danas ga kupio, malo prelistao i boje mi se cine dobre. Iznenadilo me sto su korice plastificirane jer prijasnji jubilarci to nisu imali. Znaci da se moze napraviti izdrzljivije izdanje za istu cijenu, kada se hoce.
vidio sam strip na kiosku i iznenadio se ugodno izgledom korica to je valjda taj extra specijal