forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2015
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 11/11/2015 : 19:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Bar mislim da su zadnji, kaznionica na jezeru I Christopher mora umrijeti.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6871 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/11/2015 : 20:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Daleko bilo. Sad mi hladan tuš

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/11/2015 : 20:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Onda si ipak uzeo starije brojeve, zadnji maxi je Legija ubojica a kao specijal je izasao jubilarac u boji Dan invazije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/11/2015 : 20:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:
Originally posted by DODSFERD

Bio sam na Ludensovom standu i kada sam pitao za nova izdanja covjek je rekao da ima samo ono sto je izlozeno. Sve sam temeljito pregledao, novi maxi i specijal nisam pronasao ali jesam zadnji redovni i extra Zagor koji su po 10 kn.
Inace, svi Zagori, bilo stari, novi, specijali ili maxiji idu po 10 kn. Izuzetak su giganti i Chico kolorci po 15 a Zagor kolor po 20 (prva 2 dok ovaj zadnji nisam ni vidio).
I Texovi maxiji su po 10 kn, uzeo sam 3 koja su mi falila, a takoðer i Zagor maxi Plameno brdo u HC-u pa sam ih sada sve kompletirao.

ja sam bio u žurbi danas pa nisam ni stigao na ludensov štand gdje se točno nalazi?,mora da sam ga fulao

Ludensov stand se nalazi vise oko sredine paviljona, prilicno je velik i vidljiv.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/11/2015 : 20:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Zagor-te-nay:

Još nemam zadnji Inkal, ali ga svakako planiram uzeti najkasnije u nedjelju.
Polako, kvragu i priša...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/11/2015 : 20:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pade mi na um suluda ideja da se pokupimo nas 3-4 iz Osijeka i okoline i u subotu 14.11 odemo na Interliber, kupimo gomilu stripova i vratimo se isti dan.
Podjelimo novac za benzin naravno, ali netko bi morao imati i auto te voziti.
Ako ima zainteresiranih, javite se na topic u svaštari da probamo nešto organizirati.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/11/2015 : 20:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Pade mi na um suluda ideja da se pokupimo nas 3-4 iz Osijeka i okoline i u subotu 14.11 odemo na Interliber, kupimo gomilu stripova i vratimo se isti dan.
Ako ima zainteresiranih, javite se na topic u svaštari da probamo nešto organizirati.

hoće vam svi stripovi stati u auto?
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 11/11/2015 : 21:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam na Ludensovom standu i kada sam pitao za nova izdanja covjek je rekao da ima samo ono sto je izlozeno. Sve sam temeljito pregledao, novi maxi i specijal nisam pronasao ali jesam zadnji redovni i extra Zagor koji su po 10 kn.
Inace, svi Zagori, bilo stari, novi, specijali ili maxiji idu po 10 kn. Izuzetak su giganti i Chico kolorci po 15 a Zagor kolor po 20 (prva 2 dok ovaj zadnji nisam ni vidio).
I Texovi maxiji su po 10 kn, uzeo sam 3 koja su mi falila, a takoðer i Zagor maxi Plameno brdo u HC-u pa sam ih sada sve kompletirao.

koliko si platia maxi HC??

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/11/2015 : 21:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A tek knjige...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/11/2015 : 22:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A tek knjige...

morate povući prikolicu sa sobom,
ja sam bio danas a imam namjeru bar još jednom možda sutra ili u petak, samo neidem iz Osijeka već iz Petrinje , pa ti baš nemogu pomoći sa prijevozom,ali ako netko ide iz okolice Petrinje možemo skupa
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/11/2015 : 22:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Originally posted by tinton
Zar nisi ti trebao doći na Buretovu tribinu s provokativnim pitanjima?

Tribinu? Nikad spomenuo nešto takvo. Tribine bonelijevaca su uglavnom događaj ''za raju'' i čisto PR baljezganje o podacima o prodaji i drugim sitničarijama.
Danas ga prišarafim samo još ne znam kad se ide. Želiš da ti snimim na diktafon?

Ne treba, samo mi sažmi odgovore ako si ga stigao uhvatiti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/11/2015 : 22:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ti si samo trebao obići malo štand i vidio bi maxije i specijale na policama.
Speciajl 20.
Maxi 30.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 11/11/2015 : 22:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne pada mi sad, ovako spontano na pamet koga bi vam kao vozača preporučio (ja ću tek za koji dan u obrnutom smjeru, via Miholjac), no ako vas se prikupi par, ne zaboravite mi pitati (ma najabolje odmah i povesti!) "legu" (Zlatka)! Naravno, ukoliko se vas dvojica poznajete

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/11/2015 : 22:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja sam bio u žurbi danas pa nisam ni stigao na ludensov štand gdje se točno nalazi?,mora da sam ga fulao

Ludensov stand se nalazi vise oko sredine paviljona, prilicno je velik i vidljiv.

zapravo sam bio na tom štandu,ali nisam znao da je ludensov,
kupio par zagorovih maxija za 10 kn komad
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/11/2015 : 22:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

Ne pada mi sad, ovako spontano na pamet koga bi vam kao vozača preporučio (ja ću tek za koji dan u obrnutom smjeru, via Miholjac), no ako vas se prikupi par, ne zaboravite mi pitati (ma najabolje odmah i povesti!) "legu" (Zlatka)! Naravno, ukoliko se vas dvojica poznajete

Nisam neki društven tip, ali njega sam sreo jednom. Nešto smo sitno trgovali u Osijeku. Da se vidimo ponovo, vjerovatno se ne bismo prepoznali.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/11/2015 : 22:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

quote:

koliko si platia maxi HC??

Isto 10 kn što me je začudilo jer je ipak u puno boljem stanju od većine mekokoričenih maxija koji su bili u ponudi, a isti takav sam vidio na Glavnom kolodvoru na štandu gdje se prodaju knjige ali po 30 kn.
Izgleda da je baš krenula najezda HC maxija Plameno brdo.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/11/2015 : 09:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

I posljednji Tex maxiji snizeni (recimo par posljednjih brojeva)?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/11/2015 : 09:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Čini mi se da je Interliber ove godine još bolji nego prošle (a tada je bio odličan).
Ima dobrih popusta i velike ponude.
Isplati se otići i dobro se nakrkati.

Kod Algoritma sam se razveselio hrvatskom izdanju Marsovca, jer nisam znao da je to uopće izašlo.

Libellusovi Thorgali izgledaju svjetski.

Na Strip-agentu mi se sviđaju veliki popusti na Malog Spiroua i Leonarda.

Išao je Andrija samnom na sajam pa sam mu kod šjor Darka kupio Malog Gmuja i njegovog Zmuja i još zagnjavio Darka da mu napravi neki crtež ili potpis, ali Andrija se u zadnji tren predomislio jer da neće njemu nitko šarati po njegovoj knjizi. Darko se potrudio i pokušao ga obraditi, međutim mali je ostao tvrd orah, a ja razočaran.
Šjor mcn, ako ovo čitaš, puno hvala na pokušaju i strpljenju .

Markov štand je ove godine jedan od najljepših na sajmu, povećan, s onim ogromnim Batmanom na stražnjem zidu. Uz hrpu izdanja se gužvalo puno ljudi, a bilo mi je drago vidit da slučajni prolaznici zastaju, listaju i većinom s nevjericom (komentiraju se veličine i cijene) gledaju ta ogromna izdanja, posebno Mrtvace, Batmane, Čuvare i sl. Štand se ne bi posramio Comic-Cona.

Sve u svemu, vrijedi otići.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4963 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 12/11/2015 : 10:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Problem kad odeš prvi dan na Interliber i kažeš si "pokupovat ću sad odmah sve što mislim da sam miran", je u tome što onda ostatak trajanja sajma nisi miran, naročito ako se vraćaš čitati javljanja na forumu.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/11/2015 : 10:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

I posljednji Tex maxiji snizeni (recimo par posljednjih brojeva)?

Svi su po 10 kn, vidio sam zadnjih nekoliko brojeva meðu kojima je i Aljaska.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/11/2015 : 10:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Je, po forumu se nabrijava atmosfera pa onda prorade živci.
Ja taj problem rješavam limitiranim proračunom.
Jučer sam prije sajma brže-bolje platio sve kartice, režije, troškove i tek onda sa ostatkom na stripove. Nekako je čovjek mirniji kad znaš da su podmirene sve obveze, a za gušt što ostane, ostane.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/11/2015 : 10:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Jel' mi neka dobra duša može reći ima li Darkwoodove Siročadi i VČ-ovog Dragonera (trobroj) na nekom od štandova te cijenu istih? Prošle godine je Siročad bila na Lastanovom, ako se dobro sjećam.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

nedim__
New Member

Bosnia and Herzegovina
122 Posts

Member since 25/12/2014

Posted - 12/11/2015 : 10:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit nedim__'s Homepage  Send nedim__ a Private Message  Reply with Quote
Je li moze placanje karticom kod vecine :) (Fibra, Strip Agent, Ludens itd)?

Comication & Comication fb

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 12/11/2015 : 10:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Je, po forumu se nabrijava atmosfera pa onda prorade živci.

Jest' vala, baš nabrijavanje. Pa kad neki dječačići krenu, k'o pod uticajem viagre, spičkaju džeparac i za naredna tri mjeseca, bit će frke.
Al' neka, zdravije je i to od cigareta, "Žuje" ili "shishe" i sl.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/11/2015 : 11:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Uzmes samo polovinu viagre pa ce troskovi biti manji.
Ja sam potrosio tek nesto vise od 700 kn ali sam svejedno napunio ruksak da sam ga jedva zatvorio.
Iduci tjedan je placa pa slijedi nastavak shopinga po striparnicama.

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000