Author |
Topic |
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/11/2015 : 11:15:02
|
quote: Originally posted by Zagor12
Jel' mi neka dobra duša može reći ima li Darkwoodove Siročadi i VČ-ovog Dragonera (trobroj) na nekom od štandova te cijenu istih? Prošle godine je Siročad bila na Lastanovom, ako se dobro sjećam.
I ove godine sam kod Lastana vidio nekoliko brojeva Siročadi, i SC i HC, po dosta sniženim cijenama. Lastanov je štand ove godine puno manji, pa nije lako kopati u eventualnoj potrazi za onim što te zanima, makar je ekipa na štandu vrlo susretljiva i spremna potražiti sve što ti treba.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 12/11/2015 : 11:47:24
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Jel' mi neka dobra duša može reći ima li Darkwoodove Siročadi i VČ-ovog Dragonera (trobroj) na nekom od štandova te cijenu istih? Prošle godine je Siročad bila na Lastanovom, ako se dobro sjećam.
I ove godine sam kod Lastana vidio nekoliko brojeva Siročadi, i SC i HC, po dosta sniženim cijenama. Lastanov je štand ove godine puno manji, pa nije lako kopati u eventualnoj potrazi za onim što te zanima, makar je ekipa na štandu vrlo susretljiva i spremna potražiti sve što ti treba.
Hm, vidjet ćemo što se može učiniti, ali hvala na informacijama! Siročad je prošle godine bila 30 kuna ili tako nešto... Nisam ni znao da postoji HC izdanje. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/11/2015 : 13:50:55
|
quote: Originally posted by Amos
Jučer sam prije sajma brže-bolje platio sve kartice, režije, troškove i tek onda sa ostatkom na stripove. Nekako je čovjek mirniji kad znaš da su podmirene sve obveze, a za gušt što ostane, ostane.
Za vrime Interlibera ponašan se maksimalno neodgovorno. Kartice neman, režije i troškove smo platili, ali banci za kredit nedan Danas san diga keš tako da se kredit nema od čega skinit, a sutra san gori i trošin dok ne padnen. ZABA neka čeka neka bolja vrimena. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Inspektor Dane
Starting Member
20 Posts
Member since 02/06/2014 |
Posted - 12/11/2015 : 14:08:58
|
Ako se ne varam imaju samo dvojku i četvorku, mislim da je meki 30, a tvrdi 40 kn. Trebali su jučer krenuti put Srbije, pa bi friške robe trebalo biti u petak. E sad, što će uzeti to ostaje za vidjeti. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 12/11/2015 : 15:08:52
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Uzmes samo polovinu viagre pa ce troskovi biti manji. Ja sam potrosio tek nesto vise od 700 kn ali sam svejedno napunio ruksak da sam ga jedva zatvorio. Iduci tjedan je placa pa slijedi nastavak shopinga po striparnicama.
Ja "potrošio" već preko 1.600,- kn, a nisam još niti zavirio na ulaz, i to bez miligrama viagre! Ukopaše, među ostalom, one 'ebene Libellus rezervacije već u samom startu, a o onih preko 200 potrebnih primjeraka raznih novih kiosk izdanja da ni ne govorim! Pa razne knjige?! A tek kad uđem i krenem u šoping? Ma razmišljam upravo o tome gdje najbolje iznajmiti prikolicu... |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/11/2015 : 15:10:33
|
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by DODSFERD
Uzmes samo polovinu viagre pa ce troskovi biti manji. Ja sam potrosio tek nesto vise od 700 kn ali sam svejedno napunio ruksak da sam ga jedva zatvorio. Iduci tjedan je placa pa slijedi nastavak shopinga po striparnicama.
Ja "potrošio" već preko 1.600,- kn, a nisam još niti zavirio na ulaz, i to bez miligrama viagre! Ukopaše, među ostalom, one 'ebene Libellus rezervacije već u samom startu, a o onih preko 200 potrebnih primjeraka raznih novih kiosk izdanja da ni ne govorim! Pa razne knjige?! A tek kad uđem i krenem u šoping? Ma razmišljam upravo o tome gdje najbolje iznajmiti prikolicu...
CAR! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 12/11/2015 : 15:24:50
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Amos
Jučer sam prije sajma brže-bolje platio sve kartice, režije, troškove i tek onda sa ostatkom na stripove. Nekako je čovjek mirniji kad znaš da su podmirene sve obveze, a za gušt što ostane, ostane.
Za vrime Interlibera ponašan se maksimalno neodgovorno. Kartice neman, režije i troškove smo platili, ali banci za kredit nedan Danas san diga keš tako da se kredit nema od čega skinit, a sutra san gori i trošin dok ne padnen. ZABA neka čeka neka bolja vrimena.
Majstore!! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5077 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 12/11/2015 : 16:39:50
|
moj sin bio jučer s razredom, ja ću sutra ,,
tražio je ZAGORA 8 (Ludens)
46 god. Alan Forda u HR DD Special uskoro DD Maxi uskoro |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 12/11/2015 : 16:50:53
|
quote: Originally posted by Inspektor Dane
Ako se ne varam imaju samo dvojku i četvorku, mislim da je meki 30, a tvrdi 40 kn. Trebali su jučer krenuti put Srbije, pa bi friške robe trebalo biti u petak. E sad, što će uzeti to ostaje za vidjeti.
Hvala na informacijama... Imam prva dva broja samo. Inače, jel' zna netko zašto Darkwood nije izdao ništa od šestog broja nadalje? |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 12/11/2015 : 16:51:44
|
quote: Originally posted by DOMI
I je l' ga našao? |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Posted - 12/11/2015 : 17:15:19
|
Ako se ne varam imaju samo dvojku i četvorku, mislim da je meki 30, a tvrdi 40 kn. Trebali su jučer krenuti put Srbije, pa bi friške robe trebalo biti u petak. E sad, što će uzeti to ostaje za vidjeti.
Hvala na informacijama... Imam prva dva broja samo. Inače, jel' zna netko zašto Darkwood nije izdao ništa od šestog broja nadalje?
pa to je bar jasno, zbog fantastične prodaje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 12/11/2015 : 18:30:02
|
quote: Originally posted by DOMI
moj sin bio jučer s razredom, ja ću sutra ,,
46 god. Alan Forda u HR DD Special uskoro DD Maxi uskoro
Čekaj, i ti ćeš sutra s razredom?
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/11/2015 : 18:37:06
|
Zašto se svi boje malog Domičića iz 1.c? . . . Jer mu tata ide u 8.b. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Member since 23/01/2011 |
|
gombi
New Member
Slovenia
234 Posts
Member since 27/07/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 12/11/2015 : 20:30:32
|
quote: Originally posted by teller
Hvala na informacijama... Imam prva dva broja samo. Inače, jel' zna netko zašto Darkwood nije izdao ništa od šestog broja nadalje?
pa to je bar jasno, zbog fantastične prodaje.
Ako je to istina, onda šipak. |
|
|
|
klaudye
Starting Member
76 Posts
Member since 02/12/2014 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10339 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Inspektor Dane
Starting Member
20 Posts
Member since 02/06/2014 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10339 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Posted - 13/11/2015 : 07:51:11
|
quote: Originally posted by gombi
quote: Originally posted by dicmanjac
Koja je cijena integrala Bookglobea: Cartland i Buddy Longway?
50kn
a ja budala kupio nedugo nazad za 40 eura. ovo mi je škola i od sada ču drugaćije. |
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 13/11/2015 : 09:02:28
|
Ajd neki moji dojmovi, makar se nema tu što previše reći.
Snk/Bookglobeitd štand- Čini mi se da je ponuda puno puno manja od recimo 2012e i 2013e kad je stvarno bilo svega i to u količinama da su osim na samim štandovima stripovi bili i po regalima. Osjeća se smanjenje tiraža zadnje dvije godine.
Libellus- standardna ponuda, nađe se oštećenih po jeftinim cijenama što doduše i nisam baš iskoristio zbog 350 kuna spičkanih na dva Nathana.
Fibra- Apsolutni pobjednik! Dosta vremena sam proveo u kombinacijama tamo i cijelo vrijeme je bila gužva i hiperaktivna atmosfera. Ljudi kupovali na vagone stripova što i ne čudi uzevši u obzir hiperprodukciju i šaroliku ponudu.
ps.: profulao sam Burattinija jer me primila trta.
pps.: sutra sam vjerojatno službeno opet tamo i ne planiram ništa kupovati/nositi za sebe. Stoga ako treba mogu pogledati/kupiti za nekog panonca, delmata ili histriona koji nije u mogućnosti doći. -> na pm |
Bok, kako si.
|
Edited by - Cromwell on 13/11/2015 09:07:46 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 13/11/2015 : 09:11:11
|
Khm, histrioni su glumci a Istrani oliti Istrijani su Histri.
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 13/11/2015 : 10:08:16
|
U novom Zagoru u italiji koji još nije niti napisan piše histrioni i to u genitivu. Tko smo mi Johnny i Cromwell da se miješamo u Zagorov Zakon!
Ok, onda "histra". |
Bok, kako si.
|
|
|
Topic |
|