Author |
Topic |
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 12/11/2015 : 19:26:02
|
Ovaj topic sam cito jos prije al nisam htio opet otvarat temu,sad kad je neko vec otvorio ajde da se i ja ubacim.Kakvih sve budala ima majko mila,volio bi da mi neko definira sta znaci smece od stripa i sta znaci dobar strip i da mi da neki primjer! |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 12/11/2015 : 19:55:06
|
quote: Originally posted by King Warrior
internet je s*ebao stvar. Prije smo citali stripove i uzivali, sada politicarimo
To je to. |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 13/11/2015 : 23:03:07
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Kakvih sve budala ima majko mila,volio bi da mi neko definira sta znaci smece od stripa i sta znaci dobar strip i da mi da neki primjer!
Nisam razumeo, da li bi voleo da neka budala definira šta znači smeće od stripa? Nema veze, pošto se niko ne javlja, mogu i ja
Baš sam nedavno na darkwood forumu komentarisao topik najgori strip. Zanimljivo da većini prvo padne na pamet Boneli, odnosno Miki i Blek (koji nisu Boneli, jelte) a neki su čak nabrajali Dilana Doga, Alana Forda, te neka ostvarenja francusko-belgijske produkcije. Ono jeste, u svakoj produkciji ima i dobrih i loših stripova, ali pobrojani ne bi baš spadali u loše, a svakako ne u najgore tj. smeće. Realno, ljudi ocenjuju samo ono što su pročitali, pa se zato stripovi koji bi pre zaslužili taj epitet uglavnom ne nalaze na listama za najgori strip.
Prvo što meni padne na pamet kad se pomene smeće od stripa, to je britanska treš produkcija. Džoni Panter, Skid Solo, Džepna armija, Jednooki pirat, Voskar...ko će sve da ih nabroji. A tu su i oni western stripovi koji su izlazili kao dodaci u ZS i LMS. Ima među njima i solidnih priča i crteža, ali najmanje 60% bi moglo da se svrsta u smeće.
|
Mek Koj nema alternativu |
Edited by - Jozzinelli on 13/11/2015 23:04:53 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/11/2015 : 23:36:44
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Kakvih sve budala ima majko mila,volio bi da mi neko definira sta znaci smece od stripa i sta znaci dobar strip i da mi da neki primjer!
Nisam razumeo, da li bi voleo da neka budala definira šta znači smeće od stripa? Nema veze, pošto se niko ne javlja, mogu i ja
Baš sam nedavno na darkwood forumu komentarisao topik najgori strip. Zanimljivo da većini prvo padne na pamet Boneli, odnosno Miki i Blek (koji nisu Boneli, jelte) a neki su čak nabrajali Dilana Doga, Alana Forda, te neka ostvarenja francusko-belgijske produkcije. Ono jeste, u svakoj produkciji ima i dobrih i loših stripova, ali pobrojani ne bi baš spadali u loše, a svakako ne u najgore tj. smeće. Realno, ljudi ocenjuju samo ono što su pročitali, pa se zato stripovi koji bi pre zaslužili taj epitet uglavnom ne nalaze na listama za najgori strip.
Prvo što meni padne na pamet kad se pomene smeće od stripa, to je britanska treš produkcija. Džoni Panter, Skid Solo, Džepna armija, Jednooki pirat, Voskar...ko će sve da ih nabroji.
Nisam nikada ni čuo za njih, da li postoji šansa da neki naš izdavač objavi nešto od toga. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Darkwood Monty
New Member
236 Posts
Member since 04/01/2015 |
Posted - 13/11/2015 : 23:43:59
|
Kakvim sve smećem današnji mediji truju omladinu, mislim da bi u tom kontekstu Bonelli na kojem smo mi odrasli bio i za Nobela kvalitete |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 14/11/2015 : 01:03:12
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Prvo što meni padne na pamet kad se pomene smeće od stripa, to je britanska treš produkcija. Džoni Panter, Skid Solo, Džepna armija, Jednooki pirat, Voskar...ko će sve da ih nabroji. A tu su i oni western stripovi koji su izlazili kao dodaci u ZS i LMS. Ima među njima i solidnih priča i crteža, ali najmanje 60% bi moglo da se svrsta u smeće.
Da,steta ovog lokia vise nema na forumu,bas bi volio da mi preporuci neki njemu super strip da ga procitam i usporedim s recimo Zagorom,Dylanom,Martijem pa da vidim ustvari sta je smece!! |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 14/11/2015 : 09:37:13
|
Sudeći po onome što vidim još je jači od Bleka a vjerojatno i inteligentniji. Piše da je extra strip u pitanju pa možda nije tako loše, šteta što Ludens nije kupio prava na objavljivanje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
morski
Senior Member
2656 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 14/11/2015 : 20:45:58
|
Ako uzmemo da u pasivu objekat aktivne postaje subjekat pasivne recenice, znaci da aktivan citalac moze imati objektivno misljenje sve dok ne postane pasivan kada ce, naravno, imati subjektivno misljenje. Tj, objektivnost postaje subjektivnost ukoliko se menja stanje iz radnog u trpno. |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/11/2015 : 22:48:20
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by King Warrior
internet je s*ebao stvar. Prije smo citali stripove i uzivali, sada politicarimo
To je to.
|
|
|
Topic |
|
|
|