Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/11/2015 : 11:27:22
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by tinton
Ove godine je bilo skromnije, natovario samo 20 kila stripova. Od toga 15 Fibre.
Šta si kupija?
Slikao sam, moram postaviti na forum ovih dana. Ti? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 15/11/2015 : 12:10:49
|
Blast 2-4 Vrh bogova 1-5 Trgovina 1,2 Nošeni vjetrom 1,2 Silas Corey 1 Batman Duga noć vještica Batman Mračni vitez Poslje Inkala Zoo vrt zimi Sedam života kopca Živi mrtvaci 2 Sandman 3,4 Kililana song Frank Cappa
Slika bi, ali već san neke pročita i spremija.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
Edited by - split85 on 15/11/2015 12:49:39 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 15/11/2015 : 12:38:54
|
Bome, vrhunska kupovina... Zašto Sandmana 2 i 4, a ne 3? |
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 15/11/2015 : 15:30:37
|
Evo ga:
Ne vidi se sve, popis kupnje:
Fibra:
Tiki Fulu Crveni alarm Rebetiko Šetač Neznalice Crveni gospodar 1 Paulov ljetni posao Gospodin Jean 1 Negro Blanco 1 Trgovina 1 Hitman 1
BG-SA-LU:
Blacksad 2 Fort Wheeling 1 Theodore Poussin 3 Otok Bourbon Brončano doba 2 Sophie Mali Spirou 5 Zagor maxi Legija ubojica
Libellus:
Tex Tornado Zarobljenik zvijezde
Strip non-stop:
Nipper 3 |
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 15/11/2015 : 16:24:56
|
Dobro je, bit će još interlibera.
Da parafraziram Arsena "...ali nikad više ovakvih...jesen 2015...."
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
347 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 15/11/2015 : 18:13:10
|
Jučer sam prvi put bio na Interliberu i moram reći da sam veoma zadovoljan, što ponudom, što popustima. Nažalost, putovao sam organizirano, a cilj većine grupe (koju su 90% činile tete) je bio shopping u tržnim centrima, a ne sajam knjiga, tako da je po planu za sajam predviđeno samo 2 sata (od toga efektivno sat i pol, jer se trošilo 2 X 15 minuta na pješačenje sa velikog parkinga kod zgrade Ine do Velesajma). U tako malo vremena nisam ni uspio sve obići kako treba (npr.nisam uopće našao Libellusov i Lastanov štand), ali ono što sam vidio me stvarno oduševilo. Fibra je definitivno vrh i bez sumnje nosi epitet najboljeg strip-izdavača u regiji. Marko, naklon do poda! Pazario sam Mausa kojeg već dugo mjerkam. Na Ludensovom štandu našao sam jako povoljno Torpeda (25 kn komad), te sam popunjavao rupe u kolekcijama Dylana i AF-a. Bilo je simpa vidjeti pripadnike populacije 30+ kako sa spiskovima u rukama poput kobaca jurišaju na nepregledne gomile stripova. Konačan zaključak na kraju: iduće godine ponovo dolazim! |
Edited by - doktor78 on 15/11/2015 18:15:09 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/11/2015 : 18:21:32
|
Gledaj da onda dođeš u društvu u kojem se nalazi više ljubitelja knjiga. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Friki
Junior Member
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 15/11/2015 : 18:51:44
|
Ove godine bijah dva puta na sajmu. U srijedu i jučer. Moja kupnja je ove godine bila dosta skromna, samo 100 potrošenih kuna na Mentorovom štandu. No, bitnije je druženje i upijanje te sve atmosfere. Jučer se skupilo nas par forumaša na cugi. Upoznao sam VALTER-a i kohortu , a s nama su sjedili i stari znanci adriano, DeeCay i tinton. Svi smo pali u nesvijest kad smo vidjeli tintonov račun s Fibrinog štanda u dužini od 40 cm . U prolazu sam vidio ekipu s MogStripa ( Mcn, dupli, jurica, iko ). Uglavnom , po svemu suđenom, strip je in, strip se kupuje . Kod Fibre konstantna gužva , makar nije riječ o stripovima koji koštaju 10 kuna ( osim Ratmana ), Ne bi se čudio da je Fibra dignula pola miliona u ovih 6 dana, a možda i više. Bar će se djelomično nadoknaditi dugovi koje je ostavio APM i bit će paprike za financiranje izdanja koja dolaze u 2016.
---------- Trenutačno se sluša: The Beloved - Dream on |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2015 : 19:48:06
|
quote: Originally posted by Friki
Ove godine bijah dva puta na sajmu. U srijedu i jučer. Moja kupnja je ove godine bila dosta skromna, samo 100 potrošenih kuna na Mentorovom štandu. No, bitnije je druženje i upijanje te sve atmosfere. Jučer se skupilo nas par forumaša na cugi. Upoznao sam VALTER-a i kohortu , a s nama su sjedili i stari znanci adriano, DeeCay i tinton. Svi smo pali u nesvijest kad smo vidjeli tintonov račun s Fibrinog štanda u dužini od 40 cm . U prolazu sam vidio ekipu s MogStripa ( Mcn, dupli, jurica, iko ). Uglavnom , po svemu suđenom, strip je in, strip se kupuje . Kod Fibre konstantna gužva , makar nije riječ o stripovima koji koštaju 10 kuna ( osim Ratmana ), Ne bi se čudio da je Fibra dignula pola miliona u ovih 6 dana, a možda i više. Bar će se djelomično nadoknaditi dugovi koje je ostavio APM i bit će paprike za financiranje izdanja koja dolaze u 2016.
---------- Trenutačno se sluša: The Beloved - Dream on
APM je? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 15/11/2015 : 19:56:25
|
Moj sin je bio jučer i razočaran je što zbog gužve i guranja nije mogao negdje ni prići štandu ni pošteno šopingirati, javljao uživo slikom i mukom po djetetu u masi ljudi.
Inače, 2011.godine, u organizaciji Knjižnice grada Zagreba u sklopu manifestacije Mjesec hrvatske knjige, održan je online nacionalni kviz za poticanje čitanja pod naslovom "Vesele zamke", posvećen 100. obljetnici rođenja Grigora Viteza, namijenjen učenicima osnovnih škola i te je godine, upravo na Interliberu, za pobjednika proglašen upravo moj sin. U matičnoj knjižnici imali smo prijem uz malu zakusku i ugodno druženje gdje nas je on nasmijavao "Čitajući Viteza naglas" i nagrađen je besplatnim godišnjim članstvom i knjigom koja mu je baš nedostajala u kolekciji. (samo da znate, tko je gunđao ove godine na nemogućnost pristupa štandovima. ) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 15/11/2015 20:36:46 |
|
|
Wolfman
Senior Member
Croatia
1086 Posts
Member since 13/07/2010 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 15/11/2015 : 21:16:42
|
Stani...ne spominješ Zagora extra gore na vrhu hrpe... Ajde, priznaj nam sad svima ode, dosta stripovske kurtoazije...koliko izdanja zagora imaš? Koliko i godina, jelte? |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
nedim__
New Member
Bosnia and Herzegovina
122 Posts
Member since 25/12/2014 |
Posted - 15/11/2015 : 21:38:53
|
quote: Originally posted by doktor78
Jučer sam prvi put bio na Interliberu i moram reći da sam veoma zadovoljan, što ponudom, što popustima. Nažalost, putovao sam organizirano, a cilj većine grupe (koju su 90% činile tete) je bio shopping u tržnim centrima, a ne sajam knjiga, tako da je po planu za sajam predviđeno samo 2 sata (od toga efektivno sat i pol, jer se trošilo 2 X 15 minuta na pješačenje sa velikog parkinga kod zgrade Ine do Velesajma). U tako malo vremena nisam ni uspio sve obići kako treba (npr.nisam uopće našao Libellusov i Lastanov štand), ali ono što sam vidio me stvarno oduševilo. Fibra je definitivno vrh i bez sumnje nosi epitet najboljeg strip-izdavača u regiji. Marko, naklon do poda! Pazario sam Mausa kojeg već dugo mjerkam. Na Ludensovom štandu našao sam jako povoljno Torpeda (25 kn komad), te sam popunjavao rupe u kolekcijama Dylana i AF-a. Bilo je simpa vidjeti pripadnike populacije 30+ kako sa spiskovima u rukama poput kobaca jurišaju na nepregledne gomile stripova. Konačan zaključak na kraju: iduće godine ponovo dolazim!
Onda smo skupa bili u busu Da smo se znali mogao si samnom i djevojkom, mi smo se odvojili od grupe, pa smo se zadrzali do 10 do 16.30 na sajmu. Dogodine ako nista |
Comication & Comication fb
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2015 : 21:43:56
|
quote: Originally posted by Wolfman
quote: Originally posted by teller APM je?
Algoritam Profil Mozaik
http://www.apm.hr/
aha, fala. iako uzimam manji dio ponude Fibre, što je je...Marko je čudo i da ga nema, trebalo bi ga izmislit...vrhunska izdanja-vrhunskog izdavaća..da nisam okorijeli bonellijevc više bi stvari krasilo moje police. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/11/2015 : 22:10:44
|
quote: Originally posted by doktor78 Bilo je simpa vidjeti pripadnike populacije 30+ kako sa spiskovima u rukama poput kobaca jurišaju na nepregledne gomile stripova. Konačan zaključak na kraju: iduće godine ponovo dolazim!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 15/11/2015 : 22:20:36
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Stani...ne spominješ Zagora extra gore na vrhu hrpe... Ajde, priznaj nam sad svima ode, dosta stripovske kurtoazije...koliko izdanja zagora imaš? Koliko i godina, jelte?
Njega nisam kupio nego dobio. Kao i Životinjske karme, primjetit ćeš. Zagor, normalno ima većinu u mojoj kolekciji, ali ipak relativnu rekao bih. |
|
|
|
raic1922
Senior Member
Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
Posted - 15/11/2015 : 22:44:50
|
Jedan od boljih interlibera do sada. Započeo sa skupljanjem Kena Parkera, kod fibre kupio još Vrh Bogova 1, Negro Blanco 1, Žive mrtvace, Mostarske želje, O'boys i Eternauta, na libellusovom štandu kupio ostecenog Magicnog vjetra i Texa, a na Ludensovom/SA/Bookglobeovom standu kompletirao PSDZ i uzeo prvi broj marketprintovog Blueberrija, te sam vidio tintona, Deecaya i bivšeg nam predsjednika |
Edited by - raic1922 on 15/11/2015 22:46:59 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 15/11/2015 : 23:17:46
|
Lijep posljednji dan, točnije poslijepodne, bauljanje među štandovima, bezuspješno traganje za kolor-Valijantima br. 5 i 6 (rasprodani u oba paviljona), čavrljanja s Markosom, Lastanom i Dadom, druga promocija knjige Žena s drugog kata Jurice Pavičića (nakon one u knjižnici Bogdan Ogrizović u ponedjeljak), i zaokruživanje shoppinga.
Bilo je jako dobro... ponovilo se!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 15/11/2015 : 23:50:35
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Stani...ne spominješ Zagora extra gore na vrhu hrpe... Ajde, priznaj nam sad svima ode, dosta stripovske kurtoazije...koliko izdanja zagora imaš? Koliko i godina, jelte?
Njega nisam kupio nego dobio. Kao i Životinjske karme, primjetit ćeš. Zagor, normalno ima većinu u mojoj kolekciji, ali ipak relativnu rekao bih.
Pod jedan, ko to daje Zagore u današnja vrimena, kakvi su to filantropi? A pod dva, to je neka relativna većina u stilu domoljubne koalicije? Ajde, ipak ima nade za tebe, svatija si da je sve prolazno, samo evergreen ostaje, a to Bonelli jest. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 16/11/2015 : 09:22:45
|
Ja sam u subotu cijeli dan bio na Interliberu, vrijeme sam provodio ispijajući kave i razgovarajući sa forumašima. Što me je na kraju dovelo u situaciju da nisam pogledao skoro ništa od sajma.
Ovo sam kupio što je na slici + dvadesetak Alan Ford klasika od 146-167. Barem sam s time zadovoljan, jer sam popunio sve što mi je nedostajalo.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 16/11/2015 : 10:06:18
|
ugodna subota na IL (uprkos standardnoj guzvi i vrucini), popio sa Johnnyjem i Zlotvorom, konacno upoznao dcopica, kasnije sreo tintona i Paku, upoznao Dina Alica i Humbert Coa ... a pazarilo se isto tako
za sebe bih rekao da i nisam toliko uzeo (sto se Fibri tice sam kalkulirao koliko mogu, pa na kraju ipak odustao na racun Trgovine 2 i uzeo jos 2 druge Fibre - valjda se nece rasprodati dogodine ... previse kapitalaca ima pa broj knjiga nije bio toliko velik koliko tezak), ali sam prijatelju pokupio cak 18 Fibri pa su bile potrebne i prijateljske ruke za nosnju svih vrecica :D
Texoni su skoro svi otisli (ostali samo Magnus i Zaniboni), kod Mentora uzeo Salamalejkum, generale, na LL posljednja dva DD kolorfesta i preuzeo 3 MV (jos 3 knjige i kompletirao sam ga), Strip revije Vec. lista su bile samo po 2kn, sve osim posljednjeg broja koji ponestao, te uzeo jos nekoliko LU i SA kiosk izdanja po 5-10 kuna (recimo posljednji Texov maxi Aljaska je bio prakticki glanc, a samo 10 kn)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Topic |
|