Pitam se kako bi se Zagor ili Blek izvukli iz ovakve situacije? Ustvari, da li se je uopče i Dylan izvukao (naravno, nesumljajte u autorsku genijajalnost da razrješiti i ovakve slučajeve), ili ćemo, slijedom najave idućeg broja -'Povratnici', čitati o Dylanu zombiju! Toliko napetosti i neizvjesnosti... pukao bi da nisam kupio ovaj broj! Možete li i vi izdržati a da ne saznate kako se je (i da li se) naš junak ovog puta izvukao Kupite Kupite Kunite
Dobro, nek ide Dilan...iako nije moj favorit...uzimam ga bez problema... Kad bi bar svi Dilanovci tako uzimali Malog rendzera za podrzku....
Mislim da nešto takvo previše za očekivati jer se u velikom postotku radi o dvije različite publike.
naravno jedna je mracnjasko zamorena a jedna veseljasko zabavna.... Zna se da je mracnjaka vise od veseljaka svuda, kako bi bilo kod stripova drugcije...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hmm.... bas me interesuje hoce li se ovaj tip odozgo izvuci iz hralja krokodila... da su Zagor ili Dylan u pitanju, onda nema problema, ali sporedni lik... c c c.
Obje najave stoje u drugim izdanjima sa naznakom potražite na kioscima, maxi oko pola mjeseca a specijal mjesec dana. Ne bih se čudio da ''kasne'' zbog Zagorovih istih edicija.
Solidna epizoda koja je ustvari skupina bizarnih priča povezanih u cijelinu u kojima je Dylan tek slučajni prolaznik, uloga koja mu savršeno pristaje, a iako se Groucho uopće ne pojavljuje epizoda ima onaj Sclavijev morbidni humor i doslovno se čita sama od sebe...Di Gregorio iako ne spada u gornji dom scenarista još nije napisao ni jednu epizodu koju bi svrstao u najlošije tako da mi uopće nije krivo kad vidim njegovo ime na prvoj strani, dok Cossu ni u najnasilnijim scenama ne zna nacrtati niti kap krvi Najzanimljiviji su ustvari omaži stranama 58-61, bend pjeva pjesmu is epizode "Poslije ponoći", a nakon toga se pojavljuju demoni i rasture klub isto kao u "Golcondi"
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
JAKO SAM LJUT ::: MM 73 Libellus uopće se ne može kupiti na web shopu - stanje N U L A
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Originally posted by DragonSlayerNajzanimljiviji su ustvari omaži stranama 58-61, bend pjeva pjesmu is epizode "Poslije ponoći", a nakon toga se pojavljuju demoni i rasture klub isto kao u "Golcondi"
Nekako scena u klubu vuče i na neke nedavne događaje...
prva i treća živi očaj, druga donekle može proći. zaista za maksi odabiru ono što čak ne ispunjava kriterije ni za uvenulu redovnu seriju. pa još i MG crtaju...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •