Danas sam od svoje drage za ročkas dobio "godišnju pretplatu" na Zagora (12 poklon bonova za iduću godinu dana uz prigodne misli za svaki mjesec) počevši sa "Pacifikom" pa sve do "Sertaa". Što se tiče same priče, nadam se da nastavlja tempo "Puta zlata". Naslovnica čista petica
Naslovnica je badass, ali Zagorove proporcije su katastrofa.
Ma nisu,tijelo mu je tu negdje do ovog smedeg pojasa samo sto mu je kosulja utrpana skroz u hlace pa pogle di mu je pimpac.Ruke su ok,jedino glava malo prevelka!!
naslovnica ok, ali više me zanima ono unutra, iako vidim na SBE situ da ni u ovome broju neće završiti priča. još mjesec dana napetosti do idućeg broja, a još nisam pročitao ni ovaj :) ....priča za sada meni super odlična, vjerujem da će biti i nastavak
poslije toga ide Mumija sa Anda, iako je to Bure ipak se nadam....možda može i on napraviti nešto kako spada. neću vjerovati glasinama dok sam ne pročitam. uglavnom za sada dobar početak sage, moglo bi biti dobrih priča
odbrojavam dane za ovaj strip, rauch ima poseban stil držanja čitatelja u napetosti jer mu UVIJEK priče završe nekom napetom situacijom, nešto kao u meksičkim sapunicama :)
Nisam ni skužio da ovo još nije izašlo, a što se tiče Raucha njegove zadnje dvije priče koje sam čitao su bile dobre jer je u drugom dijelu ponudio zanimljive prekretnice.