Dave Heumann, inace frontmann grupe Arbouretum celebrira svoju povezanost sa prirodom , pogotovo sa elementom zemlje na jedan harmonican i gotovo neobican instrumentalni nacin.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Jučer sam otkrila ovaj duet i novi album kojeg slušam večeras i oduševljena sam, oduševljena duetom, spotom koji je pravo malo umjetničko djelo i tako je neopisivo seksi.. čak ima i video o snimanju spota za Stolen car duet.. Mylene Farmer me očarala, moja omiljena pjesma u duetu me očarala i sve mi je seksi, Sting je ludilo, nikad ovako privlačan..ili je potrebna pored muškarca prelijepa žena da ga takvim učini..ne znam. Znam samo da cijelu večer slušam ovo.
Bilo bi vrijeme da ih se usporedi sa velikim R.E.M ,kazu mnogi kriticari, I mada nisam istog misljenja smatram da ipak vrijedi spomenuti ovaj novi i prilicno dobri album.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
znalci, treba mi pomoc. nikako ne mogu naci link za download, a jedan su mi od najdrazih bendova Hezekiah Jones - In Loving Memory of oosi Lockjaw' evo kako zvuce: https://www.youtube.com/watch?v=WJaT1CFKws4 tnx!
žena je pravi hitmejker. piše pop hitove za sebe i piše pop hitove za druge. a kada joj drugi odbiju pjevati njezine pop hitove, ona ih sama uglazbi i aranžira na svoj način. ovaj album upravo je kolekcija takovih odbačenih pop hitova, to jest pjesama koje nije htjela pjevati niti ona debela adele niti promiskuitetna rihanna. no, nema veze, sijin parajući vokal i glazbena osobnost osigurala je ovom albumu prepunom zaraznih songova pozornu slušanost.
Da vam netko kaže da postoji punk band iz Hrvatske koji puni dvorane u regiji prvo bi pomislili na Hladno pivo, ali da vam netko kaže da se videospotovi tog banda uopće ne vrte na televiziji vi koji ih pratite pogodili bi iz prve, a ostalima evo odgovor: radi se o grupi Brkovi
Naravno to nije klasični punk band, već punk band koji svira na punk način, a pjeva na turbo folk način.
Brkovi - Torzo Dade Topića
Ovo je ako se ne varam 5 album po redu i dok su prvi albumi bili čista zajebancija u stilu priglupih narodnjačkih tekstova uz zvukove čistokrvnog punka, ovaj album iako zadržava dozu navedenog ima ipak malo ozbiljnije tekstove koji dosta dobro opisuju našu svakodnevicu. Album je bolji i od novog Hladnog piva i grupe Let3 i Brkovi nakon ovog albuma definitivno postaju vodeći hrvatski rock band, a na nama je da procjenimo da li je to dobra ili loša stvar.
Osmi album bas i nije imao lak porodaj, ali hrabrost da idu u cross sa groove metalom i dreampopom nije jos nitko isprobao..i znate sta, funcionira u potpunosti. Etericno i esteticno.
Kakav travanj, deftones i ovo izlaze na isti dan. Vjerojatno najbolja dva albuma godine u svojoj kategoriji. Celebriranje melanholije i sakacenje depresije u najboljoj maniri.
Za razliku od novog Bob Dylana koji zvuči umorno, nezanimljivo i ponavlja se drugi stari as zvuči prilično svježe na svojem novom albumu. U svome ruhu i u korak s vremenom. Nije sad nešto ekstra, ali nije ni za baciti.
Nema više tako dobre mjuze kao nekad ali tu i tamo iskrsne pravi dragulj - Convergence je definitivno jedan od najboljih albuma 2014. godine. Malia ima prekrasan glas, a osim što pjeva, na albumu je napisala i tekstove, dok Boris (poznatiji kao polovica dua Yello i to polovica koja piše pjesme)svojim umijećem aranžiranja i pisanja glazbe daje odličan album koji se sluša opet i opet.
Prekrasno.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero