Polako se mi čini, da i mi europejci postajamo hlapci i kanon futr za amere i Saudsku Arabiju, koja nam polako kradu Europu. Eh hlapiči jedni. očito je da je nekomu puno da se napravi totalni kaos.
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
"The Islamic State claims that Russian jets hit an Assad regime convoy by mistake that was attempting to advance toward al-Qaryatayn." (nisam cuo potvrdu)
US Airstrikes Killed ISIS Air-Defence Commander In Kirkuk, Ammunition Cache Destroyed Near Hawija- Report.FP (mada je smesna ova "Air-Defence Commander" )
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
dobra analiza o uzrocima i mogucem rjesenju ... svakako samo silom terorizam nece nestati, siiti igraju tu veliku ulogu u Iraku, u vezi pomirenja sa sunitima i ukljucenju potonjih, a najbolje rjesenje bi naravno bile da su kopnene snage protiv IS sastavljene pretezno iz Arapa, konkretnije sunita (sto ionako vec znamo, samo se nema volje za tim)
Kurdish fighters say US special forces have been fighting Isis for months US denies peshmerga claims after Obama last year announced redeployment of 300 military advisers to Iraq, saying US combat troops would ‘not be fighting’
nego, navodno su kalasi koji su upotrebljeni u Parizu nase proizvodnje M70, iz Kragujevca su javili da su po javljenim serijskim brojevima oni bili poslati u Sloveniju i BiH krajem 80-ih ... a dalje? kod nas ili ih Jansa prodao u BiH ili su otisli sa JNA pa se dalje "izgubili"
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
uz malo napora ovdje bi mogli umjerenim teroristima precjeci svercacki put u Tursku (mogli su ga jos i prije), plus zatvoriti koridor ovim bradonjama u Aleppu kod Kurdskog podrucja u Sheikh Maqsoodu
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See