forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/12/2015 : 23:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Opa. Kakve ocene za Helingena. A rekoh da ga je posle Divova trebalo ostaviti na miru.

A moglo je i poslije Bossa (Bosselija)!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/12/2015 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ja cu ipak da sacekam neko domace izdanje pa da procitam na miru na papiru iako ne sumnjam da je tesko razocarenje.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 01/12/2015 : 23:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Naredne 2 sveske 3/10. Mozda previse dajem. Eto, izgovoricu, Sedioli i Verni su popravili utisak :) Da mi je neko pricao, ne bih vjerovao.
Prica tek mrvicu bolja. Boselijev Helingen, koji mi ne spada u njegove bolje price, za ovo je susta genijalnost, esencija Zagora. Ne znam sta vise reci.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2015 : 02:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Au. Ja procitah prve 2 sveske. Za Ferijev dio ocjena 1/10. Podjednako za crtez i pricu. Nije mi jasno kako Buratinija nije bilo sramota da ovako nesto izbaci.

Taj sken je jako, jako los, cak je Ferri ispao los na skenu i u broju 600 a kamoli u ostala dva. No, vec imas broj 600 kao Ludensov specijal na kioscima pa ga uzmi i uveri se u ovo sto pricam, dakle da je Ferri odlican u njemu, cak mi je dosta bolji nego sto je bio u broju 500. U brojevima 601 i 602 je nesto losiji i ocito je da je malo zurio, ali i dalje je sasvim solidan i na uobicajenom nivou iz prethodnih nekoliko godina. Ja imam italijanske originale i ne mogu se porediti sa tim skenovima koji odaju totalno pogresan utisak, verujte
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2015 : 02:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by Elderane84

Au. Ja procitah prve 2 sveske. Za Ferijev dio ocjena 1/10. Podjednako za crtez i pricu. Nije mi jasno kako Buratinija nije bilo sramota da ovako nesto izbaci.

Taj sken je jako, jako los, cak je Ferri ispao los na skenu i u broju 600 a kamoli u ostala dva. No, vec imas broj 600 kao Ludensov specijal na kioscima pa ga uzmi i uveri se u ovo sto pricam, dakle da je Ferri odlican u njemu, cak mi je dosta bolji nego sto je bio u broju 500. U brojevima 601 i 602 je nesto losiji i ocito je da je malo zurio, ali i dalje je sasvim solidan i na uobicajenom nivou iz prethodnih nekoliko godina. Ja imam italijanske originale i ne mogu se porediti sa tim skenovima koji odaju totalno pogresan utisak, verujte

Samo da dodam da je ovo sa youtube jos mnogo, mnogo losije od skenova koje spominjem, a skenove koji su kao sto sam rekao losi imate na netu na nekim italijanskim linkovima
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/12/2015 : 09:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Opa. Kakve ocene za Helingena. A rekoh da ga je posle Divova trebalo ostaviti na miru.

Kao što rekoh, meni je i Boselijev odličan, a i Buratini mi je fakat ok (makar mi je Boseli puno bolji) i nemam ni približno toliko zamjerki na njega kao neki ali ovo ovdje je baš razočaravajuće. Čovjek očekuje legendarnu epizodu a dobije nekakvu čitljivi light pričicu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/12/2015 : 10:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Znaci dzaba i moja upozorenja na losu pricu.
Toliko je losa da vam ni pocetna skepticnost ne pomaze? :)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2383 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 02/12/2015 : 10:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Repubblica Speciale N° 12

"Il sepolcro dello stregone"

"La luna degli scheletri"

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/12/2015 : 12:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mjesec kostura je nešto bolji specijal od prosječnog Šamanova grobnica, crtež u oba je slab iako ova prva tabla u boji izgleda zanimljivo.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 02/12/2015 : 15:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
Kako je loš crtež na ovoj donjoj tabli. Pa mi nije jasno. Znam da je kjarola ovo gore.

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

408 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 02/12/2015 : 15:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Svi ste vi prerasli Zagora,ne može vas više oduševit,jer imate premalo djeteta u sebi i to je to.Bolje ,da gledate kakve dokumentarce na Discovery chanelu,koji su jako interesantni,duboki,poučni,povijesni,istiniti...A zagora neka čitamo mi ,koji se još uvijek razveselimo svake nove epizode i znamo uživat u njima.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/12/2015 : 15:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Profo?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/12/2015 : 15:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 02/12/2015 15:51:20
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1082 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 02/12/2015 : 16:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Što vas je najviše razočaralo kod novog Hellingena? Manjak epske priče, prepričavanje, plitkost radnje, zamoran ili brz scenarij, nedovoljna razrađenost teme?

Ja nemam neka očekivanja za novog Hellingena, zato pitam da znam na što da se pripremim. I "Divovi dobra i zla" i "Dvoboj u svemiru su mi super", ali ne očekujem priču na takvom nivou.
Ja se trudim uživati u svakoj priči i mislim da se ne bih razočarao da je priča na nekom prosječnom nivou.

Edited by - Duke Zill on 02/12/2015 16:29:09
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/12/2015 : 17:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Villain

Kako je loš crtež na ovoj donjoj tabli. Pa mi nije jasno. Znam da je kjarola ovo gore.

Druga tabla je od Gramaccionija.

Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
408 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 02/12/2015 : 23:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Pa sva ova prica o novom Garthu tjera me da ga procitam. Ako nisam jos kreno citati JA odiseju, imali ovdje ikakvih spoilera iz nje?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/12/2015 : 23:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem, ipak je scenarij za Hellingena napisan debelo prije JA sage samo što je priča dugo čekala na objavljivanje.

Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
408 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 02/12/2015 : 23:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ne vjerujem, ipak je scenarij za Hellingena napisan debelo prije JA sage samo što je priča dugo čekala na objavljivanje.

Znam to, kontam da nije sta naknadno ubaceno.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/12/2015 : 00:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duke Zill

Što vas je najviše razočaralo kod novog Hellingena? Manjak epske priče, prepričavanje, plitkost radnje, zamoran ili brz scenarij, nedovoljna razrađenost teme?

Koncept priče, iako ima zgodnih momenata u zapletu i, pogotovo, u ideji
Koncept Hellingenovih izuma
Koncept Hellingena kao lika, debelo se razlikuje od prethodnih
Uzaludnost "restartovanja" Hellingena na pred-Demon Ludila. "Zašto" ćete videti kada stigne priča.
Sterilnost i nelogičnost razrade svega navedenog.

Rekao bih više, ali ne bih da spoilam.
Spremite se na najgore. Što skeptičniji pristupite priči, to ćete se manje razočarati (razočarenje je, pak, neminovno kako god da ga okrenete)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/12/2015 : 01:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Na YouTubeu se lako nađe kompletna priča, ali mi se nakon ovakvih loših dojmova Zagorologa baš i ne žuri čitati.

S druge strane, table nisu velike i rezolucija nije bog zna što, pa mi to nije to.

S treće strane, ako ćemo je po najavama dobiti kompletnu za 20-ak ili tako nekako dana, radije ću guštati natenane i na papiru.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 03/12/2015 : 14:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
@Johnny Difool: Možeš li mi molim te reći o kojim najavama je riječ? Je li se to Helingen planira u vidu nekog integrala ili...?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/12/2015 : 14:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Neko je prosuo pricu da ide u formatu maxija pre NG
Svi ostali su poverovali

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

408 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 03/12/2015 : 15:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
A zašto nebi?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/12/2015 : 16:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li ce stvarno izaci kao maxi ali svakako ima logike jer je vec Dan invazije objavljen kao specijal. U svakom slucaju brzo cemo saznati, ja navijam da bude maxi pa ako je prica toliko losa da je mogu preskociti za koju godinu u redovnoj seriji i nesto ustedjeti.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/12/2015 : 17:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
DODS, sve i jedan jubilarac je objavljen u spec.ediciji, pa ta prica ne pije toliko vode
A trpati u maxi...to jeste jedini moguci nacin da se na Helliju zaradi dodatna para ali bih mogucnosti da je Polijeva (?) informacija insajderska ili prcadzijska dao cisti odnos 50-50.
Meni licno je glupo da se to trpa u maxi.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.01 seconds. Snitz Forums 2000