forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 575

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/11/2015 : 13:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Bravo thekide, ovo je pravi spisak. Morat će mladjo ovo staviti na 1. stranicu.

Bilo bi dobro ako može, mada mislim da posle 6 meseci ne moš menjati stare postove.

Zato sam ga i stavio na vrh stranice (308), umesto mog starog spamerskog posta, da se lako vidi.

Mada da sam znao koji je to posao, ne bih se zamajavao, al kad sam jednom krenuo reko nema sad stajanja. Više od 4 sata, al isplatilo se.

Svako malo bane neko sa strane i pita za spisak, a mi im nudimo na talijanskom. A vala i nama može da koristi kad krenemo u ponovna iščitavanja.

Edited by - thekide on 27/11/2015 13:29:51
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/11/2015 : 01:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Budem to sutra rešil.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15805 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/11/2015 : 08:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

Bravo thekide, ovo je pravi spisak. Morat će mladjo ovo staviti na 1. stranicu.

Bilo bi dobro ako može, mada mislim da posle 6 meseci ne moš menjati stare postove.

Zato sam ga i stavio na vrh stranice (308), umesto mog starog spamerskog posta, da se lako vidi.

Mada da sam znao koji je to posao, ne bih se zamajavao, al kad sam jednom krenuo reko nema sad stajanja. Više od 4 sata, al isplatilo se.

Svako malo bane neko sa strane i pita za spisak, a mi im nudimo na talijanskom. A vala i nama može da koristi kad krenemo u ponovna iščitavanja.

svaka čast

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15805 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/11/2015 : 08:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
bilo bi lijepo da se od sada pa ubuduće svaki puta kada izađe novo izdanje spisak dopuni pa da je uvijek ažuriran...još jednom bravo thekide

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/11/2015 : 16:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bijela smrt
Nathan Never
NN LIB 48a | 96 str.
by Jerry K.

Nakon što slučajno postane svjedokom otmice, Nathan provodi vlastitu istragu koja ga vodi sve do istočnog dijela Europe, u kliniku za mentalne bolesti Ethel. Tu je u potrazi za Thomasom Weissom, neuralnim kemičarom iz klinike koji je otet nakon što je otkriveno da igra dvostruku igru i prodaje formule lijekova drugim strankama. Tamo se susreće s vlasnicom klinike, profesoricom Richards koja se bori s još većim problemima. Ona pokušava uz profesoricu Diane Weston probuditi svoju kćer Myrnu iz jedne vrste kome nakon pretrpljene traume.

Izazov u svemiru
Nathan
NN LIB 48c | 96 str.
by thekid

Slučajni pronalazak dva ženska skeleta, na ostrvcetu pored San Cristobala, pokrenuće opsežnu istragu agencije Alfa, a dodatne komplikacije uslediće kad se jedna od dve identifikovane žrtve pojavi živa i zdrava. Potraga za istinom odvodi Nathana i Andyja u galaktičku jurnjavu koja će se, preko Melpomene i Terpsihore, završiti na maloj svemirskoj stanici Quadri, sedištu ozloglašene Halloranove sekte...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/11/2015 : 20:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
by thekide

Evo kako scenario „Izazova u svemiru“ izgleda razbijen na blokove:
Prolog (9 stranica)
Agencija Alfa (9 stranica)
Nathan - put na Melpomenu (11 stranica)
Nathan - put na Terpsihoru (11 stranica)
Atentat na Andyja (12 stranica)
Završnica na Quadri I - istraživački deo (12 stranica)
Završnica na Quadri II - akcioni deo (12 stranica)

Fino si ovo uočio. Uostalom i cijela recka je ponovno na zavidnoj razini. Samo jedna kritika. Što toliko energije trošiš na bezveznu epizodu, izgorit ćeš. Ako s ovakvim žarom uzmeš "Poslije apokalipse" bit će to fantastična recka.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 30/11/2015 : 20:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
u idućoj turi ide i nova nn knjiga))))
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 30/11/2015 : 20:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Recenzentu po ovom sto pises u zavrsnici recenzije informirao si se do daske, a cini mi se i naspoilao sebe prilicno

Svaka cast na recki.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/11/2015 : 21:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
by thekide

Evo kako scenario „Izazova u svemiru“ izgleda razbijen na blokove:
Prolog (9 stranica)
Agencija Alfa (9 stranica)
Nathan - put na Melpomenu (11 stranica)
Nathan - put na Terpsihoru (11 stranica)
Atentat na Andyja (12 stranica)
Završnica na Quadri I - istraživački deo (12 stranica)
Završnica na Quadri II - akcioni deo (12 stranica)

Fino si ovo uočio. Uostalom i cijela recka je ponovno na zavidnoj razini. Samo jedna kritika. Što toliko energije trošiš na bezveznu epizodu, izgorit ćeš. Ako s ovakvim žarom uzmeš "Poslije apokalipse" bit će to fantastična recka.

Pa pazi, ako ćemo o Nathanu pisati samo kad je dobar, onda ne vidim svrhu recenziranja svih ikad objavljenih epizoda. Onda bi samo DeeCay trebao da napiše njegove analize najboljih priča i to je to.

A kad budem radio na Apokalipsi naravno da neću tako secirati Meddu, jer on to ne zaslužuje (dobro moram malo). Ipak, pokušaću da napišem što pozitivniji osvrt. Ali ako ne budem zadovoljan, vratiću je nazad. Mislim da se novi fanovi mogu dobiti samo preko takvih pozitivnih recki, a ne preko ovih mlitavih epizoda.

Zato i pokušavam da izvučem maximum iz ovih loših priča - da kažem šta ne valja (iako to svi vide), ali i da uvek ponudim rešenje scenaristi šta i kako je moglo i trebalo biti. Da lako je biti general posle bitke, ali to su upravo recenzije kakve ja volim da čitam.

Kad sam krenuo sa recenziranjem Pianijevih epizoda, prvo sam pročitao svaki intervju koji je ikad dao u vezi Nathana - da bi pokušao da shvatim zašto radi to što radi i na takav način. Onda sam pronašao šta je rekao o ovoj epizodi. Pomenuo je knjigu Death du jour, kao osnovnu inspiraciju. Naravno nju je pomenuo jer je iz nje najmanje pozajmio materijala. Ali čim sam prepoznao druge izvore koje mnogo više koristi (a ne "hvali" se time) morao sam to do kraja da seciram.

Što znači ponovno gledanje Videodroma i pažljivo obraćanje pažnje na dijaloge i scene koje je mogao da pokrade.

To su mi uvek najzabavniji delovi rada na reckama - kopanje po izvorima.

Naravno pri novom čitanju (kad je DeeCay postavio recku), prvom posle par meseci, sam shvatio da sam opet zabrljao, jer text prepun referenci na stare epke mogu da shvate samo teški nathanovci.

Recimo za potrebe sledeće recke (Svemirski brod iz prošlosti) sam naravno prvo po deseti put odgledao film Ime ruže, a kad mi ni to nije bilo dovoljno uzeo sam i ponovo pročitao knjigu, da bih mogao da pronađem tačno čiji je karakter Vigna skidao (filmski ili književni) i kačio svojim likovima.

Al verovatno si u pravu da ću prebrzo izgoreti. Čim završim NN 154, uzeću mesec dana pauze, pa nazad na preostale dve u nizu (155 i 156).

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/11/2015 : 21:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

u idućoj turi ide i nova nn knjiga))))

Ima li na vidiku sledećeg reprinta, il idu samo ove nove?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/11/2015 : 21:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Recenzentu po ovom sto pises u zavrsnici recenzije informirao si se do daske, a cini mi se i naspoilao sebe prilicno

Svaka cast na recki.

Hvala Giudo, ali i nisam se naspoilao kolko ti se čini.
Kad sam ušao u Nathanov svet pre dve godine, odmah sam seo i pročitao sve živo što sam o serijalu mogao da nađem. Tako da se sećam mnogih detalja iz tih intervjua i koristim ih u tim dodacima.

I tačno se sećam Viettijeve rečenice gde pri prvoj objavi odlaska kaže da će se vratiti da završi sagu o najvećem neprijatelju Agencije Alfa. I to je to. Ja sad mogu da nagađam dal je mislio na Mr Alfu (ako je u to vreme bio živ) ili bivšeg kolegu (ako je u to...) ili nekog trećeg... Jer Vietti se uvek trudi da ništa ne spoila. Sećam se intervjua pred izlazak Orbitalnih ratova - ama jednu reč nije hteo da im kaže o radnji, al je mislim baš tu pomenuo da već radi dalje na smišljanju novog super-negativca. E pa možda je to baš taj.

Inače, poslušao sam te i dao veće ocene od originalno isplaniranih (5,3,5,7), al sad smo dobili situaciju da Jerry više pljuje epizode od mene.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 30/11/2015 : 22:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, poslušao sam te i dao veće ocene od originalno isplaniranih (5,3,5,7), al sad smo dobili situaciju da Jerry više pljuje epizode od mene.

Odmah primjetio, odmah i jedno i drugo, pogotovo prvo

Uh zanima me ovaj cetvrti dio teksta koji slijedi, jer Serra ce pokusati nesto zamijenski, nekakvu zakrpu za tu Viettijevu cetvrtu nikad docekanu sagu. E da, trebala se zvati - Saga Venera.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/11/2015 : 22:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uh zanima me ovaj cetvrti dio teksta koji slijedi, jer Serra ce pokusati nesto zamijenski, nekakvu zakrpu za tu Viettijevu cetvrtu nikad docekanu sagu. E da, trebala se zvati - Saga Venera.

Ako misliš na Mini Sage IV - razočaraću te - u pitanju je digresija (moram i ja da ubacim po koji filler), više ću se baviti početkom sloma u SBE pod Sergijom, petica će biti o promenama posle Sergija, a tek u završnom šestom delu pričam o Nathanovoj budućnosti i to bez dubljeg ulaženja u potencijalne nove sage, jer nijedna ga više ne može spasiti.

Sad mi pade na pamet, šestica bi se mogla zvati "Pre apokalipse".
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/11/2015 : 22:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znao sam, imao sam neki osjecaj da ono nisu tvoje realne ocjene.

Ova epizoda mi je posebno ostala u sjecanju, jer me je strasno iznervirala. Bas sam se nekako osjecao prevareno sta nam sve moze biti podvaljeno.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/11/2015 : 22:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Inace sutra nova tjedna tema i nova radna akcija. Orbitalni ratovi idu za kraj.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/12/2015 : 11:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

JESENSKE NN TEME

- ARISTOTEL SKOTOS vs. MISTER ALFA

Sad kad smo se oprostili sa Skotosom, a ulogu glavnog negativca preuzeo Mister Alfa napravit ćemo raspravu koji vam se negativac čini bolji i karizmatičniji.

- ANALIZA ORBITALNIH RATOVA

Vrijeme je da napokon seciramo dugo očekivani rat između Zemlje i Orbitalnih postaja i vidimo da li je Vietti uspio u potpunosti u svom naumu ili samo djelomično.

- RADNA AKCIJA: KONTRARECENZIJA ZA NN SR 49 "MASKIRANI OSVETNIK"

Ono što stalno kopa oči je jedina neprimjerena recenzija u opusu Nathanovih recki. Vrijeme je da tu nepravdu ispravimo i zamijenimo 9 prosto proširenih rečenica s dostojnim tekstom za ovu epizodu ma kakve god ona kvalitete bila. S tim da će onaj tko se najviše potrudi biti potpisnik ove kontrarecke. Ja ću biti samo koordinator akcije.

- IGRA ASOCIJACIJE

Popularna igra asocijacije iz NN svijeta ponovno na topicu.

- BROJ 300

Bliži nam se broj 300 topica i kad dođe vrijeme za to Jerry opet ima jednu prigodu da dostojno obilježimo 300 stranica topica.

- NATHANOVE ŽENE vs. DYLANOVE ŽENE vs. ZAGOROVE ŽENE

Usporedit ćemo žene koje su se profilirale kroz serijal ova tri popularna junaka i vidjeti čije su, naravno, najbolje i najatraktivnije.

- RADNA AKCIJA: REZERVACIJA RECENZIJA ZA NN SB 11

Idealan trenutak da prikupimo što više recenzenata, pa i onih koji manje prate Nathana da rezerviraju kratke priče iz ovog Superbooka. Podsjetimo se, samo je jedna priča recenzirana i to Mjesec (Luna) by Djole.

Idemo na predzadnju jesensku temu koja će opet biti radna akcija. Orbitalne ratove ipak ostavljam za kraj nadajući se da će Dee završit recku za nju, pa će tako i diskusija biti vatrenija.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/12/2015 : 12:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
JESENSKA TEMA br. 6

RADNA AKCIJA: KONTRARECENZIJA ZA NN SR 49 "MASKIRANI OSVETNIK"

"Jedna od prosječnih epizoda iz Nathanovog serijla. Vigna je napisao scenario zanimljiv po ideji, ali loše realiziran. Čitava priča je nekompaktna i zbrzana. Likovi su površno opisani.

Najsvjetlija točka je uvođenej simpatičnog robota imenom Sherlock. Odnos između njega i Nathana je odlično izblansiran sa dozom finog humora i početne netrpeljivosti.

Crtež su solidno odradili Cimpellin & Clemente, ali zaista samo solidno. Naslovnicu koju je naše tržište dobilo, više nego odlično je izradio Germano Bonazi. Ova epizoda spada u jedno od prosječnih epizoda iz serijala NN, i jedna je od onih koje se vrlo brzo zaboravljaju."

Ne, ovo nije neki mršavi komentar na dotičnu epizodu.
Da, ovo je glavom i bradom recenzija za jednu NN epizodu. Vremena se mijenjaju, pa je sad nezamislivo da naiđemo na ovakvu recku za bilo kojeg junaka. Ipak ne želim biti tako kritičan s obzirom na vrijeme kad je recenzija pisana u najranijoj fazi sajta kad se sve pomalo uhodavalo.

Eto prođe 12 godina i vrijeme je da ovu malu nepravdu s epizodom našeg omiljenog junaka ispravimo. Napravit ćemo jednu primjerenu kontrarecenziju, niti premalenu, ali niti takvu da sliči nekoj doktorskoj disertaciji. Čisto jedan ugodan tekstić kojeg bi m oglo napraviti nekoliko dobrovoljaca.

Plan radne akcije ide ovako:

- idemo prvo na prijave, nekoliko dobrovoljaca koji će sudjelovati u radnoj akciji
- podjela na uloge što će tko pisati i izvlačiti zanimljivosti
- pisanje dijelova recenzije za ovu epizodu i objavljivanje na topic
- zajednički kritički osvrt na prikazani tekst
- završno slaganje recenzije

Toplo se nadam da će biti dovoljno zainteresiranih, jer uz bar 2-3 dovoljno ažurna forumaša mogli bi ovo završiti za tjedan dana. Ja ću pomoć koliko mogu s tim da pisanje recenzije prepuštam vama. Onaj koji bude najaktivniji dobiva potpis za kontrarecenziju ove epizode.

Idemo prvo s prijavama...

Edited by - Jerry Krause on 01/12/2015 12:16:42
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 02/12/2015 : 12:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Hmm, može li mala pomoć od onih koje prate talijanske Nevere.

Upravo sam pročitao ovaj novi Dylan kolor, 'Demon i silicij', gdje se susreću Dylan i Nathan...i ima nešto što me malo čudi...

Naime, kako piše, radnja priče se događa 2116. god. (dakle, Libellus još nije došao do te godine) i tu možemo vidjeti novu Alfinu zgradu uz dodate neke sletne platforne, heliodrome, iznad nje i...
Sigmunda koji opet neprestalno muca !???

Kako znamo Sigmund je prestao s mucanjem u 88. epizodi, a novu Alfinu zgradu imamo od 108 epizode.
Znači, tu ne može biti slučajnog prekapanja ili previda, bar ne kod onih koji i malo znaju nešto o Nathanovom svijetu, a kamoli od Rigamontija koji je napisao ovu priču, i koliko znam, on je i Nathanov scenarist redovnih izdanja iza 200te epizode.

Stoga, otkud ovo?
Zar će Sigmund opet promucati?
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 02/12/2015 : 17:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
@IGMAN2 Kratak odgovor na pitanje i to zutom bojom da ne cita onaj koji ne zeli znati.

sve je u redu, i zgrada i Sigmund. Zgrada ce se nadograditi, Sigmund ce opet poceti mucati, a sve to nakon zavrsetka sage rata s Marsom poslije broja 250

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/12/2015 : 19:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo saznanje. Mislim da će thekide eksplodirati od muke što ne želi čitati spoilere.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 02/12/2015 : 19:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zanimljivo saznanje. Mislim da će thekide eksplodirati od muke što ne želi čitati spoilere.

Pa ne bih explodirao da me ti dodatno ne pališ i navlačiš na virkanje. Al neću, pretpostavljam da ima veze sa epizodama beše 250-254 i strašnom Sigmundovom tajnom. Giuda nas je i tako uvek štitio od spoilera, pa što bih sad sve morao znati. Dosta ste me ti i stara ekipa ubijali sa informacijama tipa jel to ona saga gde mu skenjaju šefa? ili ma to nije pravi Marti to je...

Sačekaću još tih desetak godina da stignemo dotle pa ću više uživati pri čitanju.
Tebi je i tako svejedno - ti odustaješ na 250.

Inače ni trailere za filmove nikad ne odgledam do kraja, par sekundi je dovoljno. Za novi Star Wars samo čujem muziku i pročitam A long time ago in a galaxy far, far away.... i to mi je dovoljno.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/12/2015 : 18:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

JESENSKA TEMA br. 6

Khmm, khmm...

Nemojte da ja određujem tko će ovo raditi.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4752 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 03/12/2015 : 19:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

JESENSKA TEMA br. 6

Khmm, khmm...

Nemojte da ja određujem tko će ovo raditi.

Nemam vremena, radim šest dana u tjednu protiv svoje volje, moram učiti za module, boli me glava... ajd' budem ja.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/12/2015 : 13:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Nemam vremena, radim šest dana u tjednu protiv svoje volje, moram učiti za module, boli me glava... ajd' budem ja.

To je my man, sad sam te uhvatio za riječ i više te ne ispuštam.

Ajmo još barem jedan ili dva pomagača?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 07/12/2015 : 13:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
Par ljudi me je već pitalo što i ja ne pomognem drogsyju, pa ću odgovoriti ovde da ne šaljem pojedinačno.

Dakle, "Maskiranog osvetnika" nemam već skoro dve godine, pa bih teško tu mogao sad da izvlačim šta je sve Vigna pokrao (uglavnom Dylana) i gde je sve Cimpellin ubacivao posvete sam sebi.

Što se tiče ocena, danas bi one glasile: 1, 1, 1, 10
Za Vignu bih bio spreman i da udelim neku dvojčicu, ali za crtež ne bih mrdnuo dalje od keca ni za 50 eura u kešu.

Jer to je takav neponovljivi užas da ga je teško opisati bez obilja ružnih reči. Cimpellin je više nego skroman crtač (iako mi je Jonny Logan ostao u lepoj uspomeni iz detinjstva), ali njegov učenik Di Clemente je najveća amaterčina koja je ikad nogom kročila u SBE. U prvom razredu osnovne škole sam mogao bolje da istuširam ovu epizodu.

Tako da čak i da je imam pri ruci - recka koju bih ja napisao bi zvučala previše surovo za sajt. Mada ću dobar deo toga i pomenuti kad dođe na red recenziranje "Misije u svemiru".

Da ne pominjem da radim punom parom na NN 154, da bi je DeeCay do kraja godine postavio, da bar stignemo do drugog mesta po godišnjem broju recki, kad nam je već prvo davno izmaklo.

Jerry, ne preostaje ti ništa drugo nego da juriš nekog ko ima SD-LUD kompletić ili da sam zasučeš rukave. Dva stara iskusna nathanovca mogu to da reše i bez pomoći nas "mlađih".

Go to Top of Page
Page: of 575 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000