forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 575

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/12/2015 : 18:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

Par ljudi me je već pitalo što i ja ne pomognem drogsyju, pa ću odgovoriti ovde da ne šaljem pojedinačno.

Dakle, "Maskiranog osvetnika" nemam već skoro dve godine, pa bih teško tu mogao sad da izvlačim šta je sve Vigna pokrao (uglavnom Dylana) i gde je sve Cimpellin ubacivao posvete sam sebi.

Što se tiče ocena, danas bi one glasile: 1, 1, 1, 10
Za Vignu bih bio spreman i da udelim neku dvojčicu, ali za crtež ne bih mrdnuo dalje od keca ni za 50 eura u kešu.

Jer to je takav neponovljivi užas da ga je teško opisati bez obilja ružnih reči. Cimpellin je više nego skroman crtač (iako mi je Jonny Logan ostao u lepoj uspomeni iz detinjstva), ali njegov učenik Di Clemente je najveća amaterčina koja je ikad nogom kročila u SBE. U prvom razredu osnovne škole sam mogao bolje da istuširam ovu epizodu.

Tako da čak i da je imam pri ruci - recka koju bih ja napisao bi zvučala previše surovo za sajt. Mada ću dobar deo toga i pomenuti kad dođe na red recenziranje "Misije u svemiru".

Da ne pominjem da radim punom parom na NN 154, da bi je DeeCay do kraja godine postavio, da bar stignemo do drugog mesta po godišnjem broju recki, kad nam je već prvo davno izmaklo.

Jerry, ne preostaje ti ništa drugo nego da juriš nekog ko ima SD-LUD kompletić ili da sam zasučeš rukave. Dva stara iskusna nathanovca mogu to da reše i bez pomoći nas "mlađih".

Ode ti opet u krajnost.

Prvo šok, nemaš sve Nathane uza se, a takav Nathanolog. Kakav je to ljubitelj NN-a, a prodao SD-LU komplet prije nego je Libellus sve rupe popunio.

Drugo šok, pa sve bi jedinice dao. Ajde dobro za crtež, pa zar ne može scenarij bar za dvojke.

Treće šok, radiš punim na Nathanovoj recki. Pozitivan šok, imaš ispričnicu za ovu kontrarecku.

Četvrto bez šoka, već sam objasnio da bih bio samo koordinator. Ionako uz dosta muke i nedostatka vremena radim na 2 druge recke, kad bih ovo stigao. Morat ću naći neke nove pomoćnike.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/12/2015 : 18:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Morat ću naći neke nove pomoćnike.

Tinton, Space??

Imate sigurno ovog starog Nathana, mogli bi se malo poduzeti.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 07/12/2015 : 19:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ode ti opet u krajnost.

Prvo šok, nemaš sve Nathane uza se, a takav Nathanolog. Kakav je to ljubitelj NN-a, a prodao SD-LU komplet prije nego je Libellus sve rupe popunio.

Slažem se da nije u redu, ali jednostavno i SD i Ludens su očajno odradili Nathane. Prvo SD sa onom štednjom na crnoj boji, pa kad imaš autore koji imaju tanku liniju (Espozitovci), papir kao da je skroz beo - ama niš ne vidiš. Onda dođe Ludens i udari kontru - prospe crnu po papiru i opet niš ne vidiš. Katastrofa. A tek kvalitet papira kod SDa - čas je beo, čas je žut, čas siv, pa debeo, tanak, recikliran...

Ako Libellus ikad odustane od tih starih onda ću svakako opet juriti kompletić, ali ovako nemam živaca, čekam i nadam se da ću jednom popuniti rupu. Pa štas mislio - što im uvek tamo kukam za reprintima, a ti zapeo samo za nove epizode.

quote:
Drugo šok, pa sve bi jedinice dao. Ajde dobro za crtež, pa zar ne može scenarij bar za dvojke.

Pa rekoh može koja dvojčica za Vignu.

quote:
Treće šok, radiš punim na Nathanovoj recki. Pozitivan šok, imaš ispričnicu za ovu kontrarecku.

Kolega na bolovanju pa koristim mir i tišinu za piskaranje. I taman pre neki dan završim i reko šaljem za vikend, al onda uletim u neke prepravke i nikad kraja.

quote:
Četvrto bez šoka, već sam objasnio da bih bio samo koordinator. Ionako uz dosta muke i nedostatka vremena radim na 2 druge recke, kad bih ovo stigao. Morat ću naći neke nove pomoćnike.

Pa zašto samo tinton i Space. Tu ti je i novopečeni recenzent emirem, pa bjelolasica... Plus pitaj drogsyja možda momak hoće sam da to odradi - ipak mu je to jubilarna deseta NN recka. Šta će mu ičija pomoć.
A za buduće zajedničke recke biće prilike da svi uskočimo.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/12/2015 : 19:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ti znaš da bih se odmah priključio kad bih imao tu epizodu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/12/2015 : 19:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Što odmah ne kažeš.

Ajde ljudi neki haker da nađe tintonu skeniranu epizodu. Unaprijed zahvaljujem. :)
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/12/2015 : 19:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

Pa zašto samo tinton i Space. Tu ti je i novopečeni recenzent emirem, pa bjelolasica... Plus pitaj drogsyja možda momak hoće sam da to odradi - ipak mu je to jubilarna deseta NN recka. Šta će mu ičija pomoć.
A za buduće zajedničke recke biće prilike da svi uskočimo.

Emirem već radi na prvoj recki, neću ga opterećivati, bjelolasica se izgubio u zadnje vrijeme u tko zna koja bespuća. Ako ništa drogsy će je potpuno preuzeti, ali ipak da sačekamo ovih par dana.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/12/2015 : 19:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

Što odmah ne kažeš.

Ajde ljudi neki haker da nađe tintonu skeniranu epizodu. Unaprijed zahvaljujem. :)

Jedino na što pristajem je da mi dotičnu epizodu preporučeno pošalješ s plaćenom poštarinom u zlatnoj foliji da se ne ošteti.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/12/2015 : 19:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ebem li ti, a vidi ovo:

http://www.stripovi.com/aukcije/nathan-never-45-maskirani-osvetnik/11121373/

Imaš li 5 kuna džeparca.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/12/2015 : 20:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Aj' mi ga ti kupi pa pošalji.
Morao bih snositi troškove poštarine i bakćati se s poštom.

Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1301 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 07/12/2015 : 22:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Možda bih i htio sudjelovati ako stignem

jel ima neki rok za ovo ili?

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/12/2015 : 13:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Space Marine

Možda bih i htio sudjelovati ako stignem

jel ima neki rok za ovo ili?

Ima, 9 mjeseci, a onda idemo carskim rezom.

Ništa od toga, ti bi sad to oduljio, drugi bi da mu se kupi epizoda na aukcijama, treći prijeti najnižim ocjenama...

Sve ovlasti prepuštam drogsyju koji će to odraditi u ovom tjednu. Ali ni mi nećemo biti bez posla. Kako bi malo pripomogli drogsyju mi ćemo prikupljati zanimljivosti iz ove epizode što skupimo po sajtu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2015 : 13:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Meni je ova epizoda na viksi tak da ne mrem pomoći.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/12/2015 : 13:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
JESENSKA TEMA br. 6

RADNA AKCIJA: KONTRARECENZIJA ZA NN SR 49 "MASKIRANI OSVETNIK"

Autori:
scenarij- Bepi Vigna
crtež- Leone Cimpellin/Paolo Di Clemente
naslovnica- Germano Bonazzi

Ocjene:
priča- ??
scenarij- ??
crtež- ??
naslovnica- ??

Broj stranica: 94

Edicija i broj:
NN LU 45 Maskirani osvetnik

Edicija, broj i naslov originalnog izdanja:
NN SR 49 Il vendicatore mascherato

Zanimljivosti:

RECENZIJA
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/12/2015 : 13:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Idemo skupiti zanimljivosti. Morao bih ponovno prelistati, ali čini mi se da se u ovoj epizodi pojavljuju Zagor i Chico. Sjeća li se tko?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4752 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 08/12/2015 : 13:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Idemo skupiti zanimljivosti. Morao bih ponovno prelistati, ali čini mi se da se u ovoj epizodi pojavljuju Zagor i Chico. Sjeća li se tko?

u jednoj vinjeti u holofilmu, ali to je samo jedan od brojnih omaža drugim strip-junacima.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/12/2015 : 15:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Evo procitao "mjesec" kompilaciju..
Bit ce omaza jos u ovim pricama...u prici "buducnost svijeta,svijet buducnosti"!

Nego trebam info!
Yoshiwarin Cybrothel !?
Gdje se to spominje?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/12/2015 : 15:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Deecay!
Mail u vezi recke!
Tnx!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/12/2015 : 09:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Otkriveno sto je to tako dugo Roberto pripremao:

Who is the killer who came to destroy the peaceful community called "The Village"? The only thing we know about him is his code name: Arkadin...

SPECIALE NATHAN NEVER 26
Frequency: annual
ARKADIN IL SICARIO
Release: 15/12/2015
Plot: Michele Medda
Script: Michele Medda and Claudio Fattori
Artwork: Stefano Casini
Cover: Roberto De Angelis

"The “Village” is a peaceful, pastoral community in an unpolluted valley. Its sole purpose is its followers' spiritual elevation. One of them, though, is an undercover killer, a ruthless and dead-shot professional whose targets are the Village founders themselves. But who is the mysterious killer that goes under the code name Arkadin, the only clue we know about him? Who hired him and to what purpose? An ascetic Nathan Never will have to find out."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/12/2015 : 15:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Čak sam zvao i pitao dal' imaju br. 45 u SKABU al' nemaju tak da niš od mene:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4752 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/12/2015 : 23:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam poslao Deeju kontrarecenziju; Jerry može mirno spavati :)

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/12/2015 : 23:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Bravo drogsy. Samo ja htio da to bude javno. Oš nam poslat na topic?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4752 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/12/2015 : 00:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo drogsy. Samo ja htio da to bude javno. Oš nam poslat na topic?

Pa i biće javno, na sajtu
Evo nema problema

Maskirani osvetnik
PRIČA 4
SCENARIJ 5
CRTEŽ 3
NASLOVNICA 9
Naslovnice - originalna izdanja: NN SR 49
- domaća izdanja: NN LUD 45

Zanimljivosti
-Za crtež su odgovorni Paolo Di Clemete i Leone Cimpellin (rodj. 1926).
- Epizoda sadrži puno posveta likovima iz uspješnih serijala. Dijelom su to likovi iz Cimpellinovog opusa: novinar Gigi, legionar Tribunzio, Rob 8. Drugi likovi koji se pojavljuju su Zagor i Chico, Gaston I Gundam.
- Lik Lea Gilberta više je nego inspiriran autorom Leoneom Cimpellinom.
- Epizodu slične tematike, gdje ljude ubija animirani ubojica, „Ružičasti zečevi ubijaju“ , napisao je Tiziano Scalvi za svjoj serijal Dylan Dog.
- Android Sherlock očita je kopija R2D2-a iz Star Warsa.

Kratki summary
Nakon smrti animatora Johna Golana njegovi bivši kolege iznenada pogibaju po scenarijima iz njegovih crtića,naizgled sprovedenih od strane Golanovog animiranog lika, Huntera. Na Nathanu i jeftinoj kopiji R2D2-a je da riješe slučaj.

Obično kada ljudi govore o Nathanovom SD/Ludens periodu najčešće se može čuti da je riječ o najboljem periodu serijala, periodu u kojem je dostignut kvalitativni nivo i u kojemu su praktički sve epizode ako ne odlična, onda barem vrlo dobra i iznadprosječna ostvarenja. I Iako doista na samom početku serijala, uz nekoliko iznimaka, vrijedi to pravilo, možemo čiste savjesti konstatirati da je taj period only slightly better od epizoda koje danas možemo pročitati u Libellusovom izdanju. Kažem „slightly“ jer je u tadašnjoj glavnoj scenarističkoj trojci serijala Serra/Medda/Vigna u pravilu najlošije epizode, uz nekoliko nerijetkih bljeskova, pisao Vigna, dok u današnjoj* trojci Vietti/Ostini/Piani u pravilu jedino Piani zatrpava serijal nečitljivim fillerima bez ijednog dosadašnjeg** vrlo dobrog scenarija ( a da ga nije pisao u paru s Ostinijem). I dok nas Vietti priprema za spektakularne sage, a Ostini vjerno sprovodi Meddinu ulogu ucjepljivanja melankolije i emocija u priče, Piani zasada ne vidi dalje od običnog krimića, a s obzirom da je službeno scenarist s najviše scenarija u serijalu, jasno je zašto većina sa sjetom gleda na prvih šezdesetak epizoda.

No Vignin „Maskirani osvetnik“ djeluje kao hladan tuš na tu sjetu.

Naravno da ovaj Vignin uradak ne stoji sam, ima još niz prosječnih i ispodprosječnih epizoda koje služe toj svrsi (Operacija Zmaj, Strava ispod nule, Nevidljiva sila, Spaljena zemlja, Preživljavanje na nuli, Resiserova prošlost, Tri Istine, Gusari, Sablast u kompjuteru,...), ali „Maskirani osvetnik“ se nekako ističe zbog diskutabilno najgoreg crteža uopće u serijalu te jednog od najgorih ikad izdanih od strane izdavačke kuće Bonelli. No da se držimo neke uobičajene strukture recenzije, crtežu ćemo se vratiti nakon što proanaliziramo sadržaj epizode.

Hunter, maskirani osvetnik

Kad malo bacimo pogled na Vignine početke, odnosno njegovu početnu scenarističko-idejnu putanju, klasični krimić mu nije bio uobičajeni žanr, ako uopće. Njegova prva samostalna epizoda „Operacija Zmaj“ je orijentirana na akcijske i borbene aspekte, “Strava ispod nule“ je neuspjeli horrorčić, a „Pakao“ , jedna od njegovih najboljih radova, je politički akcić (meni osobno je veoma draga nadrealna epizoda „Delirij“), i stoga nimalo ne čudi da, s obzirom na solidno snalaženje u drugim žanrovima, Vignini najgori uratci na serijalu su upravo krimići (Argo ne računam).

Koncept “Maskiranog osvetnika“ je vrlo jednostavan – serija ubojstava koje sprovodi tajanstveni ubojica. Samo u Nathanu Neveru smo taj koncept imali prilike vidjeti nekoliko puta, i to sproveden na puno bolji način („Bauhaus Killer“ br. 54). Naravno da neoriginalnost u početnoj ideji nije prepreka za stvaranje kvalitetne priče, sam „Bauhaus Killer“ je odličan primjer. Dobra sprovedba i zanimljivi/duboki/kompleksni/višedimenzionalni likovi dovoljni su za lako postizanje
zadovoljavajućeg rezultata. Pa krenimo od likova.

Likovi su jedan od glavnih problema ove epizode. Nezanimljivi, jednodimenzionalni i očito nabrzinu copy-pasteani iz standardnih klišeja za potrebe ove epizode. Lik koji se ne pojavljue, animator kompanije „Children Distraction Productions“ John Golan, šest mjeseci prije vremena radnje epizode pogiba u padu svoje letjelice u more i to je, uz to da ga drugi suradnici nisu baš voljeli, sve što saznajemo o njemu. Dalje slijedi direktor kompanije Phil Kovac, koji umire odmah na drugoj stranici epizode. Zatim slijedi tajnica Gurund, uobičajena stara vještica sa jednom emocijom, pa Charly Springs mladi klipan koji voli brzu vožnju, Bizz bivši suradnik kompanije koji biva otpušten zbog alkoholizma, samim time glavni osumnjičeni, i Leo Gilbert, glavni animator, nostalgičar i bezemocionalni starac kojemu pri animiranju pomaže robot Rob. Svi likovi imaju samo jednu svrhu – da budu ubijeni, i tu dolazimo do drugog glavnog problema „Maskiranog osvetnika“.

Rob the robot

Naime, za očekivati je da smrti koje se odvijaju po scenarijima budu kako-tako maštovite, no načini na koje ih je Vigna sproveo su jednostavni, dosadni i neoriginalni, i u biti nebi preplešili ni malo dijete. Phil Kovac biva samo upucan, Gurund je ubijena sa starim trikom „glačalo u kadi“, Bizz je bačen kroz prozor, Charlyju je lutkica zaglavila kočnicu pa je odletio u provaliju, a Lea je trebala ubiti polica s knjigama. S obzirom da je Nathan Never jedan od opscenijih Bonellijevih serijala, ako ne i najopsceniji, Vigna je slobodno mogao pitati Claudija Chiaverottija za savjet, on je specijalist za maštovita ubojstva. Ako vam se čini da previše spojlam ili skrećem s teme, to je zato jer inače ova kontrarecenzija nebi bila previše duža od prvotne recenzije.

Vjerojatno je i samom Vigni bilo jasno da mu je scenarij „preobičan“ i neoriginalan pa je cijelu priču odlučio začiniti ubacivanjem androida Sherlocka koji Nathanu pomaže u istrazi i s kojim se Nathan uglavnom samo svađa. Te svađe služe kao comic relief, i, to Vignas' credit, donekle uspijevaju izmamiti osmijeh, i zapravo su najači elemnet epizode, iako konkurencija i nije neka.

Posljednji Vignin promašaj u scenariju jest konačno riješenje. Naime, ubojica je animatorski robot Rob, koji greškom ubija zaposlenike kompanije po scenarijima koje je napravio pokojni John Golan kao neku vrstu osvete jer nisu prihvatili njegove ideje, a prikazuje im se u liku Huntera kojeg je dotični stvorio. U Nathanovom svijetu svi bi roboti trebali biti osigurani programiranjem tri zakona robotike s kojima se ubijanje ljudi, naravno, izravno kosi.

Bilo bi pomalo čudno da je crtež jedne ovakve epizode odličan, ali i nezgodno, jer bi epizoda dobila veću ukupnu ocjenu nego što zaslužuje, no dvojac Cimpellin i Di Clemente u savršenoj su sinergiji s Vigninim scenarijem. Česta pojava je loše i amatersko kadriranje, nekonzistentnost u izgledu likova i loša uopraba minimalizma, što je za jedan serijal koji nas je navikao na detaljne crtače poput De Angelisa, Castellinija, braće Bastianoni i Calcaterre poražavajuće i blamirajuće. Za to je zaslužan Di Clemente, teški amater u vrijeme kad je izašla ova epizoda , i zapravo je veoma čudno kako je uopće jedan ovako loš crtež objavljen, ako već nije čudno kako je Di Clemete upao u Bonelli. Cimpellin je, s druge strane, svoj dio obavio mrvicu bolje, s obzirom da je većinu karijere proveo crtajući humoristične i satirične stripove u stilu franko-belgijske škole.

Protagonist epizode Leo i crtač epizode Leone

„Maskirani osvetnik“ mi je jedna od prvih NN epizoda koje sam kupio tamo negdje davne 2004-te, i tada mi, unatoč veoma lošem crtežu, nije bila baš loša, i zbog kakve takve nostalgije i posvete animaciji i stripu neću je prestrogo ocijeniti. Na Ubc fumettiju je ova epizoda ocijenjena s veoma niskih 17% i spada među najloše ocijenjene NN epizode. I za kraj, ima li ova kontrarecenzija uopće smisla? Za jednu ispodprosječnu, dosadnu epizodu teško je izvući više od nekoliko rečenica kritike.

*Do sad što se tiče epizoda objavljenih na našim prostorima
**Što se tiče njegovih epizoda do sada objavljenih

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 12/12/2015 00:32:14
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/12/2015 : 00:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast!

Znaš da me ona recenzija na sajtu godinama progonila, ali nisam imao želuca da napišem kontrarecku. I sjetim se da je stavim kao radnu akciju ne bi li se tko upecao, ali bez velikih očekivanja (mada sam se potajno uzdao u thekidea).

Kad ukazao si se ti. Očito sam imao izvrstan tajming da te uhvatim u inspiraciji. ;)
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4752 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/12/2015 : 00:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka čast!

Znaš da me ona recenzija na sajtu godinama progonila, ali nisam imao želuca da napišem kontrarecku. I sjetim se da je stavim kao radnu akciju ne bi li se tko upecao, ali bez velikih očekivanja (mada sam se potajno uzdao u thekidea).

Kad ukazao si se ti. Očito sam imao izvrstan tajming da te uhvatim u inspiraciji. ;)

Da, tajming je stavrno izvrstan.
Ne sjećam se kad sam imao manje vremena

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7301 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/12/2015 : 00:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
To je dobro, da imas vise vremena sigurno bi sve radio samo ne recku. I dalje ti zelim manjak vremena, bit ce vise NN recki.
Go to Top of Page
Page: of 575 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000