Nago , zna li netko koje su to dvije epizode iz ZS tj LMS?
U pitanju su ZS 411 sa ovom čuvenom naslovnicom (51. priča) i ZS 398 (52. priča):
I s tim je zaključeno sve što je izašlo od ovog serijala u ZS, još nekoliko narednih epizoda je objavljeno u LMS (ne računajući reprinte prvih epizoda).
jbt nostalgiju...kad vidim ove naslovnice vremeplov mi zavrti 30 godina unatrag... može bit ovo novo izdanje orginalnije, savršenije, jeftinije ali ovi stari stripovi sa žutom trakom su imali neki svoj dah... zanimljivi naslovi i odlični prevodi prevagaju i danas da su mi draži od ovih novih integrala,.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mozda se prodaja mrvicu poveca kada doðu na red epizode koje Dnevnik nije objavljivao. Jest da su sve izasle u onim piratima ali to nije to, a i pitanje u kojem tirazu je to islo.
Znam da logika kaze da se sve vrti oko novca i zarade i pitanje dal se isplati izdavati nesto il ne,.. Al do sada MN, MM prestao, Mark upitan, Tex se prorijedio,.. Jbg, pa makar ovo do kraja, previse tog ostade nedovrseno.
Znam da logika kaze da se sve vrti oko novca i zarade i pitanje dal se isplati izdavati nesto il ne,.. Al do sada MN, MM prestao, Mark upitan, Tex se prorijedio,.. Jbg, pa makar ovo do kraja, previse tog ostade nedovrseno.
MN I MM su na ledu zbog slabe prodaje... Tex Ludens je redovan dvomjesečno, čak bi trebalo 8 komada u 2016-toj Mark nije upitan i ide dalje kad se od 7 podpisa vlastnika dobije još 3 i dobro se prodavao do te zavrzlame sa pravima. nije sve tako crno, samo za Matija i pilota izgleda nema nade da jih vidimo opet na kioscima.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ova originalna naslovnica 51. priče baš nema sreće sa domaćim izdanjima. U ZS je nisu objavili (doduše, kod Dnevnika su i one koje su kao "originalne" precrtavane, docrtavane, prepravljane...što se vidi gore na drugoj naslovnici). U piratskom izdanju je išla sa 50. pričom, čiju su naslovnicu stavili na izdanje. I, sada, u ovom izdanju, kada je bilo logično da ide ona, pošto je bolja od 52., a ono ovaj put Italijani sjebu stvar i stave naslovnicu 53. priče. Šta je problem, jel' ih ovaj lik sa bradicom i vilama podseća na đavola, pa ga cenzurišu?!
'Oće, kako da neće. Poznajem najmanje 20 ljudi koji uglavnom ne kupuju ništa a Mefista su kupili. Prestanite više to promatrati iz svog isforsirano dosadnog sebičnog ugla.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Zamisli molim te kakva slučajnost! Eto na što naletih na libellusovom forumu otprilike prije godinu dana... stanoviti Anto iz Čačak koji izgleda na priloženim fotografijama vrlo ženstveno, kupio iz sigurno plemenitih razloga nekoliko brojeva Zagora kolor 23, a vjerojatno ima i kolekcionarsko izdanje Zagora Veselog četvrtka na polici... pa kako mu se da duplirati, stvarno je pravi obožavatelj. Mogli bi i ovi dušebrižnici za ludensovu prodaju texa kupiti bar jedan na kiosku i dupliranjem spasiti firmu od propasti
jbt nostalgiju...kad vidim ove naslovnice vremeplov mi zavrti 30 godina unatrag... može bit ovo novo izdanje orginalnije, savršenije, jeftinije ali ovi stari stripovi sa žutom trakom su imali neki svoj dah... zanimljivi naslovi i odlični prevodi prevagaju i danas da su mi draži od ovih novih integrala,.
Zamisli molim te kakva slučajnost! Eto na što naletih na libellusovom forumu otprilike prije godinu dana... stanoviti Anto iz Čačak koji izgleda na priloženim fotografijama vrlo ženstveno, kupio iz sigurno plemenitih razloga nekoliko brojeva Zagora kolor 23, a vjerojatno ima i kolekcionarsko izdanje Zagora Veselog četvrtka na polici... pa kako mu se da duplirati, stvarno je pravi obožavatelj. Mogli bi i ovi dušebrižnici za ludensovu prodaju texa kupiti bar jedan na kiosku i dupliranjem spasiti firmu od propasti
pa vidiš mi potpis!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Stilski obilježena riječ, fino paše za pokoji naslov i slično. Ali koristiti je neprestano u standardnom jeziku umjesto normalnih riječi (iza, pored, s druge strane...), često i pogrešno - izvan je tj. onkraj pameti
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
u poslednjih 20 godina pojavio se prilican broj reci u hrvatskom jeziku koje mi je malo teze razumeti. ali je to, valjda, normalno. slicno je, pretpostavljam, i u srpskom jeziku.
Ajd kada je već tema, molim jedan prijevod sa srpskog, u Konanu - divlji mač Simerije neki tip kaže Konanu: "Ratosiljaj to sinko!" (ako se dobro sjećam). Moram priznati da nikada nisam čuo taj izraz (a odrastao sam na Dnevniku i Dečjim novinama)