forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 13:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by lwood

navijan za one koji mi u datom momentu najviše odgovaraju.
trenutno je to u vrancuskoj nf.
nek ih malo prodrma .

Kako vitar puse lwood

ma kakav kurčevi vitar
zavisi od procjene šta mi više odgovara.
nisan ja član stranke pa da moran mislit po direktivama.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8975 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/12/2015 : 13:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

quote:

nek ih malo prodrma .

Kako vitar puse lwood

ma kakav kurčevi vitar

Samo svoje dupe gledat c-c-c, pa i po cijenu tudjeg... A neki se ovdje brinu za opstanak hrvata, nema straha dok je takvog mentaliteta.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 13:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nek ih malo prodrma .

Kako vitar puse lwood

ma kakav kurčevi vitar

Samo svoje dupe gledat c-c-c, pa i po cijenu tudjeg... A neki se ovdje brinu za opstanak hrvata, nema straha dok je takvog mentaliteta.

dok je srca biče i kroacije

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/12/2015 : 13:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ma elmud se pali na milfare
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/12/2015 : 13:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Willer

Pa imaš i SAD, imaš i Švicarsku, Veliku Britaniju, imaš većinu latinoameričkih i azijskih zemalja u kojima živi etnički, kulturno i rasno izmiješano stanovništvo.

Ne bez problema i/ili tužnih povijesti, ali "začudo", eto, ljudi žive baš tako, jedni kraj drugih.

A u Europi su imigranti još uvijek mala manjina.

No eto, što se prije učine promjene u današnjem ekonomsko-političkom sustavu, prije će i prestati potreba za iseljenjem, kako prisilna/prinudna tako dobrovoljna.

A bez zagovaranja te promjene, malo mi je nedosljedno biti ljut na doseljenja i doseljenike.

Nije da se baš slažem s lwoodovim stavovima ali očigledno je kao se pretjeruje prema njemu zbog toga što iznosi svoj stav. Mada je ovaj topic ionako dosta osjetljiv.

SAD je eksperiment, ali nije baš kako tamo ljudi različitih etničkih skupina žive u ljubavi i slozi, baš naprotiv ima dosta netrpeljivosti. Što se tiče Azije ( ako misliš na Malu Aziju onda se također može reći slično kao i za SAD ) mada su izgleda neki dogovori, najvjerojatnije, još iz Križarskih ratova ostali na snazi do ovog novijeg današnjeg doba kad su kršćani i muslimani mogli zajedno živjeti na istom prostoru. No u zadnje vrijeme na tom spomenuta prostoru kršćani će vrlo vjerojatno u bliskoj budućnosti biti istrijebljeni ili protjerani, ne treba puno pametovati, dovoljno je pogledati statističke podatke, pa na primjer pogledati statističke podatke jedine veće oaze kršćana u Libanonu prije drugog svjetskog rata i u ovo novije vrijeme, a da ne govorimo o Iraku/Asiriji, Siriji i drugim zemljama gdje se pojavljuju nestabilnosti.
Voliš govoriti kako ne vjeruješ u Teorije zavjere, no s druge strane nasjedaš na priče onih koji pokušavaju ovladati svijetom. Pojam islamofob ne postoji, on je izmišljen s određenom namjerom. Muslimani ne vole bilo koga tko nije njihove vjere pa ih ne nazivamo kršćanofobi, budistofobi itd.
Prije nekoliko godina sam imao prilike upoznati jednu Nizozemku ( dakle prije ovih današnjih zbivanja u pogledu naseljavanja imigranata iz nekršćanskih zemalja u Europu ) koja je po prirodi liberal i dosta hedonistički nastrojena, ali zanimljivo ne voli ( ja bih čak rekao da mrzi ) Arape iz vrlo jasnih razloga, što ne rade, žive na grbači države, a i bave se kriminalom i nasilnim radnjama. Ne vjerujem da bi je itko nazvao islamofobom jer je liberal, da je kojim slučajem domoljubno nastrojena onda bi svakako bila islamofob ( iako u ovom pogledu bez obzira što je liberal pokazuje domoljubni karakter ).
Za osobe koje žele ovladati svijetom su domoljubi vrlo opasna frakcija i zato ih pokušavaju ocrniti i što više etiketirati raznoraznim nazivima koji nemaju veze s vezom. Mada su kroz prošlost razne domoljubne vođe radili za interese onih koji pokušavaju ovladati svijetom, pa tako ni kod te još jedine frakcije koja predstavlja opasnost za buduće vladare svijeta nije sve čisto.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 17:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Nije da se baš slažem s lwoodovim stavovima ali očigledno je kao se pretjeruje prema njemu zbog toga što iznosi svoj stav. Mada je ovaj topic ionako dosta osjetljiv.

SAD je eksperiment, ali nije baš kako tamo ljudi različitih etničkih skupina žive u ljubavi i slozi, baš naprotiv ima dosta netrpeljivosti. Što se tiče Azije ( ako misliš na Malu Aziju onda se također može reći slično kao i za SAD ) mada su izgleda neki dogovori, najvjerojatnije, još iz Križarskih ratova ostali na snazi do ovog novijeg današnjeg doba kad su kršćani i muslimani mogli zajedno živjeti na istom prostoru. No u zadnje vrijeme na tom spomenuta prostoru kršćani će vrlo vjerojatno u bliskoj budućnosti biti istrijebljeni ili protjerani, ne treba puno pametovati, dovoljno je pogledati statističke podatke, pa na primjer pogledati statističke podatke jedine veće oaze kršćana u Libanonu prije drugog svjetskog rata i u ovo novije vrijeme, a da ne govorimo o Iraku/Asiriji, Siriji i drugim zemljama gdje se pojavljuju nestabilnosti.
Voliš govoriti kako ne vjeruješ u Teorije zavjere, no s druge strane nasjedaš na priče onih koji pokušavaju ovladati svijetom. Pojam islamofob ne postoji, on je izmišljen s određenom namjerom. Muslimani ne vole bilo koga tko nije njihove vjere pa ih ne nazivamo kršćanofobi, budistofobi itd.
Prije nekoliko godina sam imao prilike upoznati jednu Nizozemku ( dakle prije ovih današnjih zbivanja u pogledu naseljavanja imigranata iz nekršćanskih zemalja u Europu ) koja je po prirodi liberal i dosta hedonistički nastrojena, ali zanimljivo ne voli ( ja bih čak rekao da mrzi ) Arape iz vrlo jasnih razloga, što ne rade, žive na grbači države, a i bave se kriminalom i nasilnim radnjama. Ne vjerujem da bi je itko nazvao islamofobom jer je liberal, da je kojim slučajem domoljubno nastrojena onda bi svakako bila islamofob ( iako u ovom pogledu bez obzira što je liberal pokazuje domoljubni karakter ).
Za osobe koje žele ovladati svijetom su domoljubi vrlo opasna frakcija i zato ih pokušavaju ocrniti i što više etiketirati raznoraznim nazivima koji nemaju veze s vezom. Mada su kroz prošlost razne domoljubne vođe radili za interese onih koji pokušavaju ovladati svijetom, pa tako ni kod te još jedine frakcije koja predstavlja opasnost za buduće vladare svijeta nije sve čisto.

Isilovci i slični (nusraši itd.), ne muslimani u smislu "svi muslimani" (ne mislim da si tako mislio, samo napominjem), jer između ostalog i taj višestoljetni suživot na BI kojega spominješ bio bi nemoguć. Isilovce se i te kako zove antikršćanskima, a Hollandeova Francuska čak u zadnje vrijeme "bira" za imigrante najviše protjerane (mosulske i druge) kršćane. Osim toga, vjerojatno znaš da veliki broj čelnih ljudi ISIL-a čine bivši Sadamovi generali, koji su potpuno obrnuli ideologiju (od sekularista do islamista; slično se upravo događa bivšim gadafijevcima u Libiji) nakon što su nove šijitske vlasti 2003. započele osvetničku antisunitsku politiku, a Ameri raspustili bivšu vojsku i time izbacili veliki broj sunita na ulicu. Ali u vrijeme vlasti stranke Ba'ath, kao i u Siriji, kršćani nisu imali probleme zbog svoga kršćanstva, čak su bolje stajali od šijita i Kurda. A da je al-Qaida (tj. isti onaj budući ISIL) pokušala u to vrijeme preći granicu Iraka, i recimo u tome negdje uspjela, vjerojatno bi uskoro upoznali novu ljubav svog života - Kemijskog Alija.

Pojmovi "nacija, domoljublje, patriotizam", ako se promatraju njihova geneza, razvoj i činjenična stanja u različitim dijelovima svijeta, nemoguće je u potpunosti, kao cjelinu vezivati samo uz jednu ideologiju i uvjerenje. Zato ne trebaš imati straha za te koncepte, a kamoli da ih netko kao planski želi uništiti ili ne znam što... Postoje dakako različita shvaćanja tih koncepata, pa neki razdvajaju "nacionalizam" (negativno) od "nacionalnog osjećaja" (pozitivno), a to je i neki mainstream, dok naravno neki upravo to razdvajanje tumače kao "napad na naciju", što je besmisleno. Postoji i npr. sociološki termin "službeni antinacionalizam", svojevrsna praksa kroz koju neke zapadnoeuropske zemlje zapravo licemjerno prikrivaju vlastite nacionalizme. Benedikt Anderson je pokazao da su vlasti većine boljševičkih režima bile nacionalističke (i u pozitivnom i u negativnom smislu, pošto on ne razdvaja "nacionalizam" od "nacionalnog osjećaja"). Nekima je isključivi "etnički nacionalizam" smisao nacije, dok su nekima drugima "patriotizam i internacionalizam dva lica iste medalje".

Itd. Itd.

Pregolema je to tema. A ta Nizozemka svakako generalizira.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/12/2015 : 17:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Vileru ciji si ti zapravo..nas il njihov..eu multikulti sit poceo je odumirati onog dana kad je seferjot prestala da dise..i tako je jedino pravedno i bogu po volji..svi mars u svoje torove
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 17:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Vileru ciji si ti zapravo..nas il njihov..eu multikulti sit poceo je odumirati onog dana kad je seferjot prestala da dise..i tako je jedino pravedno i bogu po volji..svi mars u svoje torove

Nije počeo odumirati niti odumire, i pored svih problema, on je činjenično stanje bio i prije nego što se termin multikulturalizam počeo koristiti.

Zapravo, ne postoji niti je postojalo društvo koje nije multi-kulti u ovoj ili onoj mjeri.

EDIT: Da ne bude zabune, govorim o modernim društvima.

Edited by - Willer on 08/12/2015 17:26:36
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/12/2015 : 17:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Nemoj tako Willeru, pa zar nije Frau Merkel (prije no što su ju otele horde liberalnih fašista i zamijenile klonom koji će odobriti islamizaciju europe), rekla da je multi-kulti mrtav?

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 17:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
I ja sam napadač Barcelone, prvi izbor Luisa Enriqea.

Evo, rekao sam to, ništa lakše.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/12/2015 : 17:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

nek ih malo prodrma .

Nema šta, čudim se da nisi glasovo za A-HSP na ovdašnjim izborima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/12/2015 : 17:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

Nije počeo odumirati niti odumire, i pored svih problema, on je činjenično stanje bio i prije nego što se termin multikulturalizam počeo koristiti.

Zapravo, ne postoji niti je postojalo društvo koje nije multi-kulti u ovoj ili onoj mjeri.

pogledaj samo naš primer sa albosima...ko malo vode na dlanu smo ih držali.imali su sva građanska prava i više od toga.doslovno smo ih iz srednjeg veka lansirali u moderno doba.čitava zemlja je svake subote radila za da se oni mogu bezbrižno košit,i opet su se tri puta bunili, da bi nam na kraju, čim je usled američkog embarga na sfrj malo popustila sociala, zabili nož u leđa do drške...

slična će biti situacija i sa pustinjarima u evropi.što ovim sada što onima što su pre 30 godina stigli..dok im se titraju muda i dok pošteni i radni ljudi evrope moraju uzdržavati njihovu decu i žene, dok ih se plaća za nekotrolisani rasplod, dok mi se rade hramovi na svakom ćoškom još i kojekako..čim se socialna politika totalno sroza, dignit će kuka i motika...tad će pasti i zapddno evropska civilizovana uljudbenost koja će ih razkrinkati kao najobičnije barbare
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 17:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
Joj KRAS nećemo o SFRJ, pa bit će banirano pola foruma u roku od pola dana.

---
Sad čitam da treba razlikovati multikulturalnost kao stanje gotovo svih društava, i multikulturalizam kao program, prema kojem bi svaka kultura trebala biti ravnopravna.

Hajde, ako se netko malo pobliže bavio ovim, neka nabaci štogod.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/12/2015 : 18:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Ja zivim multi-kulti sredini, i ponosan sam na to.
Vise volim biti gdje su ljudi svih uvjerenja.
Prosli tjedan sam isao na reciklazni centar baciti neke staklenke kad ide covjek nosi u kutiji od cipela relikvije i hoce da ih ostavi za reciklazu.
Ja ga pitam zasto to radi,veli da mu je bitno sta je u dzepu i da je trbuh pun, nego sta mu je na zidu. Mislim si koja kriza vjere, okrenut samo materijalizmu, kao da je ljuska bez sadrzaja.
Ja pogledam u kutiju i vidim jednu drvenu ikonu djevice Marije i malog Isusa poput malog umjetnickog djela kakve krase neke muzeje.Mozda je i suvenir sa nekog putovanja, ali neke stvari imaju vrijednost,duhovnu,umjetnicku....
Sjetio se filma "kraljevstvo nebesko" R.Scotta i scene gdje Saladin podize kriz koji je bio oboren na stolu i tim pokazao islamsku toleranciju prema sljedbenicima knjige.
Bio sam nekako radostan sto sam spasio ikonu od pretvaranja u pelet i raspela u staro zeljezo i iako nema neku veliku vrijednost poput sarajevske Haggade skrivene u pragu dzamije, ali simbolizira iskrenu misao i toleranciju.

Stavit cu tu par slika, a ukoliko netko prepoznaje pismo (mislim da je grcki) neka napise sto znaci,prepoznajem samo rijec "mona" valjda od manastir/monastir.

Posljednju veceru sam "spasio" prije par godina..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 08/12/2015 20:11:22
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/12/2015 : 22:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Emireme, jedno je multi kulti odnosno kad su ti susjedi različiti ljudi, koji su ponosni na svoje korijene ali prije svega svjesni da se sada dio Evrope, drugo je kad ti preko mimo svih pravila uređene države za susjede država dodijeli ljude, kojima je svaki dio bića uvrijeđen kad čuju hit Katy Perry »I Kissed A Girl«. To nije multi kulti. To vodi u sukob i trenje. To je loša politika i nikako ne može biti rješenje problema.

Pustite te priče o izbjeglicama i islamofobiji. Radi se o tome da nije u redu propustiti, mimo svih pravila, u Evropu milijune mladih migranata, koji nisu došli biti Evropa. Kladim se da to smeta i večinu svih tih multi-kulti uređenih zajednica u Evropi. Dok su se oni izborili za to pravo živjeti u najuređenijoj državi svijeta, ovi dolaze preko reda. Takav neće cijeniti na isti način to kamo je došao. Nije to hipokrizija. U biti, užasno me smeta to što neki te stvari pokušavaju izbanalizirat pa bacaju te degutantne usporedbe sa izbjeglicama ratova u Evropi ili našim radnicima strancima u EU. Potpuno pogrešno.

Njemačka je tu di je zbog uređenosti i by the book mentaliteta. Nije mi jasno kako može biti u redu ukinuti tu temeljnu vrijednost koja ti je omogućila prosperitet i dozvoliti anarhiju odnosno dozvoliti da svakome koji je spreman spavati na otvorenome da došeta iz šatora u Afganistanu do samog centra Evrope. Ljude to smeta i ima ih pravo to smetati. Nisi automatski desničarski primitivac ako ukažeš na to da nije u redu da sistem kažnjava državljane sa po 500 evra kazne jer su im istekle osobne, dok u isto vrijeme sistem za mlade momke iz Sirije organizira prijevoz do Berilna. Zašto bih poštovao takav sistem. Da, spasit će par milijuna momaka iz juga, izgubit će svoje građane. U Francuskoj je već krenulo. Autogol Evrope!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 22:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

nek ih malo prodrma .

ne pričaj pizdarije. ne budi partijac. misli glavon.
obrađuj informacije.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 22:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

pogledaj samo naš primer sa albosima...ko malo vode na dlanu smo ih držali.imali su sva građanska prava i više od toga.doslovno smo ih iz srednjeg veka lansirali u moderno doba.čitava zemlja je svake subote radila za da se oni mogu bezbrižno košit,i opet su se tri puta bunili, da bi nam na kraju, čim je usled američkog embarga na sfrj malo popustila sociala, zabili nož u leđa do drške...

slična će biti situacija i sa pustinjarima u evropi.što ovim sada što onima što su pre 30 godina stigli..dok im se titraju muda i dok pošteni i radni ljudi evrope moraju uzdržavati njihovu decu i žene, dok ih se plaća za nekotrolisani rasplod, dok mi se rade hramovi na svakom ćoškom još i kojekako..čim se socialna politika totalno sroza, dignit će kuka i motika...tad će pasti i zapddno evropska civilizovana uljudbenost koja će ih razkrinkati kao najobičnije barbare

bravo krasni,jedan si od rjetkih ovde šta kuži bar neki q.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/12/2015 : 22:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

nek ih malo prodrma .

obrađuj informacije.

Ti bi trebao početi misliti glavom, a ne da ti strah radi umjesto pameti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 22:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Emireme, jedno je multi kulti odnosno kad su ti susjedi različiti ljudi, koji su ponosni na svoje korijene ali prije svega svjesni da se sada dio Evrope, drugo je kad ti preko mimo svih pravila uređene države za susjede država dodijeli ljude, kojima je svaki dio bića uvrijeđen kad čuju hit Katy Perry »I Kissed A Girl«. To nije multi kulti. To vodi u sukob i trenje. To je loša politika i nikako ne može biti rješenje problema.

Pustite te priče o izbjeglicama i islamofobiji. Radi se o tome da nije u redu propustiti, mimo svih pravila, u Evropu milijune mladih migranata, koji nisu došli biti Evropa. Kladim se da to smeta i večinu svih tih multi-kulti uređenih zajednica u Evropi. Dok su se oni izborili za to pravo živjeti u najuređenijoj državi svijeta, ovi dolaze preko reda. Takav neće cijeniti na isti način to kamo je došao. Nije to hipokrizija. U biti, užasno me smeta to što neki te stvari pokušavaju izbanalizirat pa bacaju te degutantne usporedbe sa izbjeglicama ratova u Evropi ili našim radnicima strancima u EU. Potpuno pogrešno.

Njemačka je tu di je zbog uređenosti i by the book mentaliteta. Nije mi jasno kako može biti u redu ukinuti tu temeljnu vrijednost koja ti je omogućila prosperitet i dozvoliti anarhiju odnosno dozvoliti da svakome koji je spreman spavati na otvorenome da došeta iz šatora u Afganistanu do samog centra Evrope. Ljude to smeta i ima ih pravo to smetati. Nisi automatski desničarski primitivac ako ukažeš na to da nije u redu da sistem kažnjava državljane sa po 500 evra kazne jer su im istekle osobne, dok u isto vrijeme sistem za mlade momke iz Sirije organizira prijevoz do Berilna. Zašto bih poštovao takav sistem. Da, spasit će par milijuna momaka iz juga, izgubit će svoje građane. U Francuskoj je već krenulo. Autogol Evrope!

svaka čast nagore

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 22:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nek ih malo prodrma .

obrađuj informacije.

Ti bi trebao početi misliti glavom, a ne da ti strah radi umjesto pameti.

počni ti mislit glavon jerbo češ vjerovatno nadživit mene.
nemoj da se sitiš mojih postova dok ti meci budu letali iznad glave.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 22:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
usput "kraljevstvo nebesko " je smeče od filma.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 23:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:

počni ti mislit glavon jerbo češ vjerovatno nadživit mene.
nemoj da se sitiš mojih postova dok ti meci budu letali iznad glave.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 23:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta ti misliš wileru koliko je od onih 150 000 šta su poginili u ratovima 90-tih prilikom raspada juge mislilo da če poginit u ratu da ih je to bilo pitat npr 1989. ?
1% ?
je q.
čisto sumnjan da je to prilazilo 0,2%
ako i toliko.
koliko ih je mislilo da če ostat invalidi?
aj u neku veteransku bolnicu pa pitaj ljude.
čisto sumnjan da bi taj postotak prilazija 0,2% i u tom slučaju.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 23:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
Malo tko ili nitko, naravno. Ali ne možeš uspoređivati tu situaciju s ovom. Ti si vjerojatno dobro upoznat s "urbanom gerilom", i desnom i lijevom, 70-ih i 80-ih u Europi. I pored dva jasno suprotstavljena svjetska bloka, stotine mrtvih i ranjenih u tim napadima nisu uspjele prerasti u totalni rat. SSSR se raspao, a s njim i lijeva "urbana gerila", desna također (napad u Bologni 1980. mislim da nije nadmašen ni prije ni poslije). Tim više, SSSR formalno nije bio saveznik Zapada kao što to jesu Saudijska Arabija ili Katar. Mislim da dobro znaš adresu na koju bi trebao upućivati prigovore za terorizam. Blisko vojno-političko savezništvo Zapada s kraljevskom obitelji Saud postoji neovisno o bilo kakvim migrantima.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 08/12/2015 : 23:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vicekancelar-gabriel-saudijci-moraju-prestati-s-financiranjem-vehabizma-/860842.aspx
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000