forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2015 : 13:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ti Tađici,Uzbeci & co koji govore ruski su uglavnom starije generacije.
od raspada sssr-a izgubija je dosta na značenju.
jebga,to tako ide.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6407 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/12/2015 : 13:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by VALTER

Al kakve to veze ima s bilo čime što Rusi imaju i vikinško podrijetlo, što ovaj Kruger stalno drvi.

Slavenstvo je jezična, a ne genetska skupina naroda.

Pa zbog svog povijesnog širenja. Nije to baš bezazlen i nebitan podatak.

Ne vidim kakvog bi to utjecaja moglo imati na sadašnja kretanja.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2015 : 13:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.aljazeera.com/news/2015/12/gambia-president-declares-islamic-statehood-151212153025585.html

iako su mali to in nije smetalo da dokraja odu u q

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 13:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by KRAS

Ko ti je kriv elmudine sto ne kapiras..ja sam reko da 300 miliona ljudi razumije i govori ruski.ali sam reko i da to neznaci da su svi oni rusi..jer evo recimo.staljin nije bio rus i nije mu ruski bio maternji.ali ipak je govorio ruskim..isto ka neki indijanac sto govori spanjolski iako nije spanjolac..zar ti treba crtati

a ja ti kažen da je taj broj ispod 300 .
Ruskome je palo značenje u zadnjih 20 godina.

Dobro.to nije ni vazno.sto si dosadan..ja nisam iso guglati vec sam tako odokativno ocenio..posto je sssr imo 200mil plus varsavski pakt plus iseljenistvo..a ti me ovde hvatas a cunu...

Evo ja mogu otprilike nabrojat najrasirenije svetske jezike iz glave...

Kinseki odnosno mandarinski.spanjolski.engleski.arapski.indijski il kako ga vec zovu.portugalski.ruski...

I sasvim je moguce da sam pogresio redosled ili da sam izostavio neki jezik

I sad ti dodjes i uhvatis se za k...odnosno da arapski nije na trecem mjestu vec na cetvrtom..

Ako je to sve sto imas za reci onda svaka cast
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/12/2015 : 14:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Opp map of SAA advance at Marj Al-Sultan & Radar base in East Ghouta, Damascus

After taking Marj Al-Sultan SAA managed to advance 1km towards Bilaliyah, they also bombarding Nashabiyah, Damascus
https://pbs.twimg.com/media/CWLkn9bUwAAnRKJ.jpg:large

"SAA advance in Al-Mahatta taking several buildings Daraa"

https://twitter.com/Axis_of_Resista/status/676065364283887616

Italian YPG fighter one of the first westerns who joined to help the fight against ISIS in Kobane
https://twitter.com/Jiyangerano/status/676369974362046464

Iraq - 90 ISIS militants & their affiliates captured in Baiji by Hashd al-Shaabi
video: https://youtu.be/OHcl9HzBrBE

ISIS affiliate in Sinai released pictures of an IED attack against an Egyptian vehicle
https://twitter.com/michaelh992/status/676345166140194816

jaaaoooo
ISIS destroyed a bridge that trapped 300 of their fighters in the Iraqi city of Ramadi
http://nypost.com/2015/12/11/300-isis-fighters-trapped-after-tactical-mistake/

Iraqi armed forces see chance for redemption as they close in on Ramadi
https://www.washingtonpost.com/world/middle_east/iraqi-armed-forces-see-chance-for-redemption-as-they-close-in-on-ramadi/2015/12/13/1f453690-9f6c-11e5-9ad2-568d814bbf3b_story.html

ISIS terrorists won't get $9k after Sydney mom found money in son’s shorts
https://www.rt.com/news/325838-isis-australia-money-mom/

"A Sydney teen failed to transfer USD$9,000 in funds allegedly for Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) after his mother discovered the cash in his shorts while cleaning her son’s bedroom."

http://www.advance.hr/vijesti/ekvador-i-svedska-postigli-sporazum-julian-assange-moci-ce-biti-ispitan-na-prostoru-ekvadorske-ambasade-u-londonu/

http://www.advance.hr/vijesti/isil-ov-kulturocidni-pohod-nakon-unistavanja-palmire-u-munjevitoj-ofenzivi-teroristi-zauzelli-libijski-grad-sabratha-u-opasnosti-su-drevni-spomenici-iz-rimskog-doba-ukljucujuci-i-amfiteatar-iz-3-stoljeca/

http://www.advance.hr/vijesti/nova-sramotna-odluka-un-vijeca-sigurnosti-odbili-prihvatiti-izjavu-u-kojoj-se-osuduje-teroristicki-napad-u-sirijskom-gradu-homs-u-kojem-je-ubijeno-22-civila/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 14:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ti Tađici,Uzbeci & co koji govore ruski su uglavnom starije generacije.
od raspada sssr-a izgubija je dosta na značenju.
jebga,to tako ide.

Gresis.u svim drzavama sssr osim mozda na baltiku govore odlicno ruski jezik.i staro i mlado..evo cak i u gruziju.ako progovoris engkeski gledat ce te vecina ko tele u sarena vrata.ako pitas na ruskim odgovorit ce ti psovkom al na ruskom..i kineze sam mnoge upoznao sto govore ruski.ova starija partijska i skolovana generacija.mladi uce engleski..a izraelci isto tako dobar dio govore ruski

Edited by - KRAS on 14/12/2015 14:08:34
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/12/2015 : 14:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 14/12/2015 14:05:35
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6407 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/12/2015 : 14:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Činjenica jest da je prije ovog neohladnoratovskog zaoštravanja ruski bio hit za upisat na FFZG.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/12/2015 : 14:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://www.aljazeera.com/news/2015/12/islamabad-christian-slums-face-demolition-151212093750321.html

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2015 : 14:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ko ti je kriv elmudine sto ne kapiras..ja sam reko da 300 miliona ljudi razumije i govori ruski.ali sam reko i da to neznaci da su svi oni rusi..jer evo recimo.staljin nije bio rus i nije mu ruski bio maternji.ali ipak je govorio ruskim..isto ka neki indijanac sto govori spanjolski iako nije spanjolac..zar ti treba crtati

a ja ti kažen da je taj broj ispod 300 .
Ruskome je palo značenje u zadnjih 20 godina.

Dobro.to nije ni vazno.sto si dosadan..ja nisam iso guglati vec sam tako odokativno ocenio..posto je sssr imo 200mil plus varsavski pakt plus iseljenistvo..a ti me ovde hvatas a cunu...

Evo ja mogu otprilike nabrojat najrasirenije svetske jezike iz glave...

Kinseki odnosno mandarinski.spanjolski.engleski.arapski.indijski il kako ga vec zovu.portugalski.ruski...

I sasvim je moguce da sam pogresio redosled ili da sam izostavio neki jezik

I sad ti dodjes i uhvatis se za k...odnosno da arapski nije na trecem mjestu vec na cetvrtom..

Ako je to sve sto imas za reci onda svaka cast

ala šta si osjetljiv ko tinejđerka pred prvin sexon.
ja ne umanjujen značenje ruskog nego želin reč da je prije bija bitniji nego je danas.
jebga razmnožili su se drugi narodi u međuvremenu.
pred prvi svjetski rat rusko carstvo je imalo 10 % svj. stanovništva.
danas Rusija ima 2 %. da dodamo i još 2 % šta govore ruski (a i to je nategnuto al eto izaču ti u susret)
dođemo do 4 % svj st.
prilično dobro.
al sve u svemu 4% je manje od 10 %

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 14:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Poli sto si dosadan sa tim slikama..zar nemozes na trenutak bit bar malo manje dosadan..
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 14:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Ali elmude.zar si bas toliko tvrd pa neshvatas il ti samo noge smrde..i nisam nimalo osjetljiv

Kazem.evo
.ako je nekom maternji jezik ruski onda je on rus.ako je tebe majka ucila hrvatski onda si hrvat.iako ti mozebit nono talijan..ako je nama ovdje maternji neki od slavenskih jezika onda smo slaveni

Dakle to je bio moj odg eugenicaru krigeru sto je zapeo za normane
jer ko sto rekoh.jedan otac jedna majka.dva dida dve babe.4 pradjeda.4 prababe itd.pa ako su rusi jednim dijelom normani.neka kriger objasni koji je to dio...ne kazem da neki od rusa tamo u 30 koljenu nema nekog vikinga za pretka...ima i dosta nemaca ruske krvi u sebi iz ne tako davnih vremena ostavstina.pa niko ne kaze.e ovaj nemac je dobrim dijelom rus.zato sto mu je rus silovo babu nemicu...

Edited by - KRAS on 14/12/2015 15:15:59
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6407 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/12/2015 : 14:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Tako je. Značajniji je njemački element u etnogenezi ruskog naroda, koji je itekao prisutan od Katarine Velike. To se stalno provlači i u Čehovljevim dramama, npr. imaš u Tri sestre monolog onog vojnika iz Sankt Peterburga, "ja sam njemačke krvi, ali sam pravi Rus".

Eno se i predsjednik Gazproma zove Aleksej Miller.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 14:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ja ne umanjujen značenje ruskog nego želin reč da je prije bija bitniji nego je danas.
danas Rusija ima 2 %. da dodamo i još 2 % šta govore ruski (a i to je nategnuto al eto izaču ti u susret)
dođemo do 4 % svj st.
prilično dobro.

To ne sporim.prvi svjetski rat.oktobarska revolucija.gladomor.cistke i drugi svjetski rat su dali takav rezultat..

Ali ipak.ovih 2% posto stanovnistva drze 18 mil cetvornih km svetskog kopna.najlepse zene i najmocnije oruzje...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2015 : 14:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

dođemo do 4 % svj st.
prilično dobro.

To ne sporim.prvi svjetski rat.oktobarska revolucija.gladomor.cistke i drugi svjetski rat su dali takav rezultat..

Ali ipak.ovih 2% posto stanovnistva drze 18 mil cetvornih km svetskog kopna.najlepse zene i najmocnije oruzje...

iss,proseravanje.
chicas latinas su bolje.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 15:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Tako je. Značajniji je njemački element u etnogenezi ruskog naroda, koji je itekao prisutan od Katarine Velike. To se stalno provlači i u Čehovljevim dramama, npr. imaš u Tri sestre monolog onog vojnika iz Sankt Peterburga, "ja sam njemačke krvi, ali sam pravi Rus".

Eno se i predsjednik Gazproma zove Aleksej Miller.

Upravo tako.ja neznam kako to eugenicari poput krigera ne shvataju..evo putinu se po ocima vidi da ima mongolske krvi..i to uopce nije strasna stvar.dapace.mislim da upravo ta dzingiskanova krv daje dodatnu vrijednost o taj ladan pogled dok se bije sa belosvetskim olosem..

Evo ovako..napominjem da sledece informacije govorim iz glave i da je moguce da se prikrade neka greska.pogotovo sto mi brojke nisu nikad isle od ruke al zato jes logika...

Dzingiskanov najbolji vojskovodja Subotaj nekako tako se zvao..zauzeo je moskvu tako sto je umarsirao na konjima sa svojom vojnicki izuzetno discipliniranom hordom po zakedjenoj rijeci moskvi.pre otprilike 800 godina.sto je opet otprilike 25 generacija ili koljena unatrag...zapalili su moskvu.pobili muskarce a zene silovali i uzeli za robinje...rusi su mongole posle dugih stotinjak i kusur godina isterali i porazili..ali u medjuvremenu se je sasvim sigurno rodio neki melez.pola rus pola mongol...ali posto su mongoli napustili rusiju.logicno je da potomci tog polutanovica.nisu postali mongoli vec rusi..tako su samo ostali tragovi.poput putinovih ociju..ali putin se ne bori za mongoliju vec za rusiju.neprica mongoliskim vec ruskim jezikom...mozemo ladno zakljuciti.je neki od rusa dijelom mongol.tako sto je pre 25 generacija mongol silovo ruskinju...

Krigeru ako ti sad nije jasno onda ti nikad nece biti jer si zaslepljen eugenikom

Edited by - KRAS on 14/12/2015 15:00:56
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 14/12/2015 : 15:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
http://news.boldride.com/2014/12/texas-plumber-ford-truck-terrorists/64957/

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/12/2015 : 15:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

Al kakve to veze ima s bilo čime što Rusi imaju i vikinško podrijetlo, što ovaj Kruger stalno drvi.

Slavenstvo je jezična, a ne genetska skupina naroda.

Pa zbog svog povijesnog širenja. Nije to baš bezazlen i nebitan podatak.

Pa zato što su većim dijelom povijesti zapostavili svoje južne i istočne granice. Uvijek su bili skoncentrirani na rat s Zapadnim susjedima s kojima dijele pretke.

Ne vidim kakvog bi to utjecaja moglo imati na sadašnja kretanja.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/12/2015 : 15:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Kras, znam to kako ne postoji genetski čist narod ( i to bi bilo vrlo loše za taj narod ako se ne bi miješao ).
A što se tiče Mongola oni su napravili dosta nereda Rusiji, ali samo u jednom kraćem razdoblju. Bilo je i izdaje od strane nekih Rusa i svašta nešto. Mongoli inače nisu bili baš u velikom brojnom stanju, imali su zanimljivu taktiku ratovanja ( do tad nepoznatu Europi ) brzi napadi, pa bjež, pa opet, trebao im je otvoreni prostor za takvu taktiku, dakle u šumi, većem brdu, klancu itd, takvu taktiku nisu mogli primijeniti.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 15:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by wolf

Koje besramno izvrtanje činjenica. A tko je ušao '43 u Italiju?

Još će krenuti i spike kako su Rusi pobijedili i Japan i Italiju i na Zapadnom frontu.

I sjevernu Afriku treba spomenuti.
Istočni front je ipak bio najteži.
Samo što bi Sovjeti teško do Berlina došli da Njemačka nije morala ratovati i sa Zapadnim saveznicima, koji su joj svojim zračnim napadima gotovo potpuno uništili industriju. To sovjetoljupci zanemaruju, a to je ustvari bio ključan doprinos slomu Sila Osovine.

To ovisi sa koje ideoloske pozicije gledas na stvar...ako smatras da se sunce vrti oko zemlje a ne obrnuto.ako mislis da su partizani napali cetnike.ustase.belogardiste.handzarlije.nemce.talijane.madzarone.bugare.ilire a ne ovi njih..onda je tako...

A sto nebi to ovako gledali...da nemci nisu isli na rusiju.romel nebi komandovo africkim korpusom vec armadnim grupama i utopio bi montgomerija u pustinjskom pjesku

Da nemci nisu isli na staljingrad.nebi bilo ofanzive bagration.pa samim tim nebi bilo ni dana D

39.40.i41g angloamericka avijacija nije pera odbila nemackoj vojnoj industriji.pa tako mozemo zakljuciti da nije fasisticka zver izdala ruse i pakt o nenapadanju.nacistima zapad nista nebi mogao vec bi i zapad postao nacisticki

Rusija bi se i brez zapada obranila i zapalila berlin..zapad brez rusije saptom bi pao

A ono sto je zaista obranilo rusiji shodno tome i citav svijet.je staljinova komanda koju je mastovito karikirao -sovjetskom vojniku je potrebno vise hrabrosti da pobjegne sa fronta nego da jurisa na utvrdjene nemce...

Sve ostalo je sporedno

Svet je veliki ali Rusija je jos veca

Edited by - KRAS on 14/12/2015 15:38:12
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 15:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Kras, znam to kako ne postoji genetski čist narod ( i to bi bilo vrlo loše za taj narod ako se ne bi miješao ).
A što se tiče Mongola oni su napravili dosta nereda Rusiji, ali samo u jednom kraćem razdoblju. Bilo je i izdaje od strane nekih Rusa i svašta nešto. Mongoli inače nisu bili baš u velikom brojnom stanju, imali su zanimljivu taktiku ratovanja ( do tad nepoznatu Europi ) brzi napadi, pa bjež, pa opet, trebao im je otvoreni prostor za takvu taktiku, dakle u šumi, većem brdu, klancu itd, takvu taktiku nisu mogli primijeniti.

za dznigiskana kazu da je imao par hiljada djece.a u jednom trenutku imao je vojsku od 100 hiljada konjanika..a svi su smatrali zene kao ratni plen..nisu dugo vladali ali su ostavili traga..khm
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/12/2015 : 15:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Nisu samo bili vjesti na brisanom prostoru..pa upravo su kineze porazili tako sto su udarili kroz klanac goneci ispred sebe 30 000 zarobljenih kineza...imali su izuzetne manevre kroz klance.rijecne struge.sume
.udarali su tamo gde ih je neprijatelj najmanje ocekivo...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/12/2015 : 16:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Krase, drugo je prolazak kroz klance, a drugo borba. Uostalom doživjeli su teški poraz u Dalmaciji upravo zbog konfiguracije terena. Slaveni koji su se sklonili od Mongola se nisu pomiješali s njima, jest istina je da gdje su oni udarili tu trava nije rasla. Ovi koji su se sklonili od Mongola su se povukli u šumsko, močvarno područje na kojem se Mongoli nisu usudili boriti, pa su se okrenuli Ugarskoj koja je ravna kao dlan i pogodna za njihov stil borbe plus strah.
A što se tiče Džingis kana, taj broj vojnika koji spominješ se nalazio na ogromnom prostoru, mada oni u principu nisu ratovali u velikom broju, radije su udarali na više točaka, pa plus strah, stvarao se dojam kako ih je puno. ( mogli su u vrlo kratkom vremenskom periodu preći ogroman prostor ). To je što se tiče ratovanja s Europom. Što se tiče Kine o tome baš nisam previše čitao, pa ne znam.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2015 : 16:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/fijasko-krajnje-desnice-u-francuskoj-marine-le-pen-nije-pobijedila-ni-u-jednoj-regiji/862172.aspx

Hehehehe!

odlično su lažirali izbore.

Kmek!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6407 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/12/2015 : 18:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Znaš li, Krugeru, tko je Mihail Jurjevič Ljermontov?
Pretpostavljam da ne znaš - klasik ruskog romantizma, poznat po romanu 'Junak našeg doba'.
Mihail Jurjevič Ljermontov je bio škotskog podrijetla, potomak škotske plemićke obitelji koja je u 17. stoljeću doselila u Rusiju.
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.83 seconds. Snitz Forums 2000