forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 241

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2015 : 10:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
nije ona nikakva starica.

to je glavom i bradom baba al-bagdadi

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2015 : 10:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tri-sata-trajala-drama-u-kastelima-ozlijedio-dva-policajaca-ostetio-auto-zavrsio-na-psihijatriji-/863135.aspx

uhićen bez sredstava prisilie. sve se može kad se hoće,samo malo takta treba imati.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/12/2015 : 10:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Pred nekih ohoho godina sam i sam pretrčao cestu na crveno i jbga, nisam vidio policajca s druge strane ceste, a baš su imali neku akciju hvatanja nestašnih pješaka...policajac me je zatražio osobnu iskaznicu, evidentirao, rekao mi je da mogu birati između kazne i nekog eduktivnog predavanja o ponašanju pješaka u prometu-naravno izabrao sam predavanje (na koje nikada nisam otišao...nekako sam se već bio izvukao).

Prijalaz preko crvenog ne treba vezati s ovim slučajem u Osijeku jer je nebitno što je bilo prije ovoga što je snimljeno.
Policajac je od ove starije gospođe zatražio osobnu iskaznicu radi identifikacije na što po zakonu ima sva prava,a na što se ista oglušila i doslovno dala u bijeg. Ono što je usljedilo je jedini mogući ishod i da, zavrijedila je rušenje na pod i stavljanje lisica jer policajac ne zna tko od njega i zašto bježi.
Iza lica starije gospođe se možda krije neka kriminalka tražena zbog neke osude za pedofiliju u više država...nevažno, postupak policajca je opravdan.

Iza lica svake osobe, bilo da se radi o starcu, tinejdžeru, ''gospodinu'' s kravatom, prosjaku, muškarcu, ženi, možda se krije potencijalni kriminalac. Da li to znači da bi trebalo rušiti svakoga tko na ulici žurno hoda i neće da stane? Da li bi bio sretan da ti jednoga dana neka budala sruši dijete na putu do škole ili nekoga od roditelja jer su u žurbi napravili banalni prekršaj a kako nisu zbog toga stali policajac je posumnjao da se možda radi o kriminalcu. Po tome ispada da onaj tko se negdje žuri automatski bježi od nekoga i treba ga zaustaviti pod svaku cijenu, ako ne ide drugačije onda i metkom u nogu. Dobro se zna vrijeme, mjesto i postupak kada se nekoga zaustavlja zbog sumnje u kriminalnu djelatnost i to ne treba miješati sa drugim stvarima. Ovdje sigurno nije bilo takve sumnje već se policajac htio napraviti važan u situaciji gdje to može, da je umjesto babe bio neki tinejdžer koji bi se dao u trk ovaj debeli ga sigurno ne bi stigao, a vjerujem da ne bi ni pokušavao.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 11:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

U medijskom praćenju milicije koja trenira strogoću jedan detalj mi se ne sviđa, a to je da se žena od 66 godina naziva "staricom".
Hebote, prije možda i manje od godinu dana je otišla u mirovinu, a već starica.

Plus da ne pričam o predsjedniku Sindikata policije Dubravku Jagiću koji u sinoćnjem Dnevniku na HTV-u Sanji Mikleušević sasvim mirno kaže - ako sam dobro upamtio - "pa vidite da žena nije normalna", na što se ona smjesta ogradila od tih riječi.

U 33 PM, pa što je ovo.

Da, to se i meni jučer motalo glavom...to mi je bio najzanimljiviji dio te vijesti.

Inače, podrška policajcu.

Jel se moglo/trebalo drugačije - nemam pojma. Ne radim taj posao. Vjerujem da je policiji lakše postupati po naučenom/istreniranom postupku nego isti prilagođavati svakoj danoj situaicji.

Gospođa je možda nenormalna/luda/u svom filmu/uznemirana zbog nečega ili samo bahata po modelu ko te jebe štaš ti meni derle govorit...šta god bilo - riješit će se naknadno. Može to izgledat grozno koliko oće, al joj na kraju ništa nije bilo. Čovik ju je lipo profesionalno priveo. Po novinama ispada da ju je cipelario bar 15 minuta.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 11:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Iza lica svake osobe, bilo da se radi o starcu, tinejdžeru, ''gospodinu'' s kravatom, prosjaku, muškarcu, ženi, možda se krije potencijalni kriminalac. Da li to znači da bi trebalo rušiti svakoga tko na ulici žurno hoda i neće da stane?

Znači. Svakoga kome službena osoba kaže da stane, a ovaj nastavi dalje.

quote:

Da li bi bio sretan da ti jednoga dana neka budala sruši dijete na putu do škole ili nekoga od roditelja jer su u žurbi napravili banalni prekršaj a kako nisu zbog toga stali policajac je posumnjao da se možda radi o kriminalcu.

Vjerojatno ne i bio sretan, al policija nije tu da mene ili bilo koga drugoga čini sretnim.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/12/2015 : 11:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bil bija sritan da imaš čer od 17 godina i da ona ima dečka od recimo 45?
a sve po zakonu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 11:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Oki
Po meni, jedino nisu u redu ove izjave nadležnih u policiji, počev od samog ministra.
Mislim da je isti odmah trebao 100% stati u obranu policijskog službenika i ne davati ni zrno sumnje da je isti u svom postupku imalo pogriješio, pošto je isti postupio krajnje korektno i po zakonu.

je, al kako bi onda skuplja političke bodove

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 11:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

a sve po zakonu.

jel iz dobre familije?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/12/2015 : 11:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

a sve po zakonu.

jel iz dobre familije?

đeparoš

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 11:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

quote:

a sve po zakonu.

jel iz dobre familije?

đeparoš

ajde, dok se ne drogira, dobro je

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/12/2015 : 11:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by hello

Evo jednog malo starijeg videa
https://www.youtube.com/watch?v=zdQM9PSXO7o

ovaj mali ocigledno ima ... maloga

pa nadoknađuje

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2015 : 11:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by hello

Evo jednog malo starijeg videa
https://www.youtube.com/watch?v=zdQM9PSXO7o

ovaj mali ocigledno ima ... maloga

pa nadoknađuje

natežu se sa njime ko ja sa gaćama kad mi upadnu u guzni procijep

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/12/2015 : 12:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

a sve po zakonu.

jel iz dobre familije?

đeparoš

ajde, dok se ne drogira, dobro je

pa đepari da ima za drogu i kondome

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/12/2015 : 13:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

Iza lica svake osobe, bilo da se radi o starcu, tinejdžeru, ''gospodinu'' s kravatom, prosjaku, muškarcu, ženi, možda se krije potencijalni kriminalac. Da li to znači da bi trebalo rušiti svakoga tko na ulici žurno hoda i neće da stane?

Samo što on to sigurno ne bi napravio nekome tko je sposobniji i fizički jači od ove žene.
Najlakše je iskazati silu na nemoćnoj osobi, to je baš jadno da ne može biti jadnije, samo dno našega društva.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/12/2015 : 13:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Gospođa je možda nenormalna/luda/u svom filmu/uznemirana zbog nečega ili samo bahata po modelu ko te jebe štaš ti meni derle govorit...šta god bilo - riješit će se naknadno. Može to izgledat grozno koliko oće, al joj na kraju ništa nije bilo. Čovik ju je lipo profesionalno priveo.

Daleko je to bilo od lijepog privođenja. Ženi nije bilo ništa ali mogao je u pitanju biti netko sa zdravstvenim problemima. Kod nekih osoba postoje tegobe i razna oštećenja vratne kralježnice zbog čega ne smiju biti tretirane na ovakav način jer može doći do invalidnosti. Da si vidio ono šta ja jesam nedavno u jednoj bolnici možda bi drugačije razmišljao.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 14:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

quote:

Samo što on to sigurno ne bi napravio nekome tko je sposobniji i fizički jači od ove žene.
Najlakše je iskazati silu na nemoćnoj osobi, to je baš jadno da ne može biti jadnije, samo dno našega društva.

Da, ovaj lik baš izgleda nejako i slabašno pa bi se libio uletit tako nekome

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/12/2015 : 14:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:
Gospođa je možda nenormalna/luda/u svom filmu/uznemirana zbog nečega ili samo bahata po modelu ko te jebe štaš ti meni derle govorit...šta god bilo - riješit će se naknadno. Može to izgledat grozno koliko oće, al joj na kraju ništa nije bilo. Čovik ju je lipo profesionalno priveo.

Daleko je to bilo od lijepog privođenja. Ženi nije bilo ništa ali mogao je u pitanju biti netko sa zdravstvenim problemima. Kod nekih osoba postoje tegobe i razna oštećenja vratne kralježnice zbog čega ne smiju biti tretirane na ovakav način jer može doći do invalidnosti. Da si vidio ono šta ja jesam nedavno u jednoj bolnici možda bi drugačije razmišljao.

e, a jel da policajac pita i zdravstveni karton kad nekoga privodi?....mislim, možda i pokoji BBB-ovac ima slabo srce pa ga stres zbog privođenja baci u tahikardiju...

razumio bi ja šta ti govoriš da je policajac izletio iz kafane i zaletio se u ženu bez pardona samo zato jer je prešla preko crvenog. Ovako, sama si je kriva.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 18/12/2015 : 15:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
mene samo zanima na koji način je onda policajac trebao reagirati jer ovoj nije bilo ni na kraj pameti da stane? trebao ju je pustiti? ignorirati? moljakat? potrošit cijeli dan i pratit je do doma? to što je žena starija ne znači da je iznad zakona. još se udara i vrijeđa. mislim da ju je policajac obuzdao na najbolji način, ni dlaka joj ne fali s glave, a ona se mora naučiti poštivati zakon i policiju. kad ti policajac kaže da staneš onda stani.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/12/2015 : 16:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

mene samo zanima na koji način je onda policajac trebao reagirati jer ovoj nije bilo ni na kraj pameti da stane? trebao ju je pustiti? ignorirati? moljakat? potrošit cijeli dan i pratit je do doma? to što je žena starija ne znači da je iznad zakona. još se udara i vrijeđa. mislim da ju je policajac obuzdao na najbolji način, ni dlaka joj ne fali s glave, a ona se mora naučiti poštivati zakon i policiju. kad ti policajac kaže da staneš onda stani.

tri put usmeno upozorit praćeni subjekt..gospođo stoj.gospođo stoj pucat ću.gospođo puacm.ako praćeni subjekt ne stane ni nakon trećeg upozorenja,deri

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/12/2015 : 16:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Da, ovaj lik baš izgleda nejako i slabašno pa bi se libio uletit tako nekome

Da, taj lik bi sigurno sa svojom kilažom mogao uhvatiti nekog mlađeg tko bi odlučio da potrči.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/12/2015 : 16:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

Samo što ta policija neće kurcem mrdnuti kada istu stvar napravi neka mlada ''dama'', zakon se provodi nejednako i u tome je najveći problem.
Ako se policajcu ne sviđa nečija faca to mu ne daje za pravo da se prema dotičnoj osobi ponaša drugačije nego prema drugima, diskriminacija je također jedna vrsta zločina.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/12/2015 : 21:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

mene samo zanima na koji način je onda policajac trebao reagirati jer ovoj nije bilo ni na kraj pameti da stane? trebao ju je pustiti? ignorirati? moljakat?
Ne.
potrošit cijeli dan i pratit je do doma?
Da ako treba. Jel ima možda pametnijeg posla. Treba nekom drugom ruku zavrtat taj dan?
to što je žena starija ne znači da je iznad zakona.
još se udara i vrijeđa.
Naravno da nije iznad zakona. Ima ih koji jesu, ali ona nije.
mislim da ju je policajac obuzdao na najbolji način,
Ni blizu. Trebao ju je mirno pratiti i objašnjavati šta je prekršila. Ona bi stala za nekih 50 metara. No, ako treba i do kuće. Odletjela svakako ne bi. I onda objasni šta je skrivila. Pa ako je tvrdoglava, ispiše se kazna. A on je vrlo brzo stavio ruke na nju kao da je jedva čekao.
ni dlaka joj ne fali s glave,
Ženi u toj dobi nije udobno ležati na hladnom tlu sa savinutom rukom iza leđa. U toj dobi, od takvog uzbuđenja može srce popustiti.
a ona se mora naučiti poštivati zakon i policiju.
Sad sigurno poštuje. Ili se boji...
kad ti policajac kaže da staneš onda stani.
Da, jer je jači i ima pištolj.

Želim reći da je gospođa pogriješila. No, policajac svoj posao nije obavio kako treba. Nije se ponio kao čovjek. Ovo zavrtanje ruke ženi koja kuka je odvratno.
A ako netko stvarno misli da je to što se desilo u redu, pročitajte naslov ovog topica...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/12/2015 22:12:22
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/12/2015 : 22:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ostojić se ponio stvarno jadno.
Umjesto da stane u obranu svojeg policajaca ovaj ga kritizira javno, i to preko facebooka! A stao je u obranu policajaca i u kontroverznijim slučajevima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4974 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 19/12/2015 : 00:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
drkadzije

http://www.tenga-global.com/voice/
http://www.tenga-global.com/athletes/
Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 19/12/2015 : 21:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
Kad je policajac konacno oborio babu kaze on njoj:
-Kud ces preko crvenog,znas ti da svake tri minute jedna zena bude pregazena?
Ona jadna ispod njega odgovara:
-Bas je izdrzljiva,svaka joj cast!
Go to Top of Page
Page: of 241 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000