forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/12/2015 : 20:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

mene zanima šta bi onda desilo

recimo sastanu se dva navijača i jedan drugome kaže- gnjido

šta onda sledi- verbalna agresija, fizički napad poput pit bula, nož pod rebra, bejzbolka po kolenu, poziv u kladionicu, poziv na kurve, ...?

čisto pitam, pošto naduvenko često poziva da mu neko u lice kaže neku uvredu

Rasprava...nakon toga za sugovornika pivo za mene jana ili viski.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/12/2015 : 20:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nisam ja bas takav kao sto vecina mislite iznenadili bi ste se
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/12/2015 : 22:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

eh i ja tampi svašta

Grupa huligana u nedjelju navečer je napala i brutalno izvrijeđala tamnoputog Kamerunca ispred restorana Macola na autocesti A-1. Povod je bio njegova boja kože, a divljaci su Kamerunca napali nožem i gađali raznim predmetima, te je na kraju zbog lakših ozljeda završio u bolnici u Gospiću

a u gospiču ga dočekalo ličko rukovanje?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/12/2015 : 16:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ponovni slučaj vešmašina.
Možeš li netko reagirati od moderatora... ja sam isapao fer i korektan covjek me opet brutalno uvrijedio Sta bi trebao uzvratiti uvredu?
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 11/12/2015 : 16:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message
brutalno?

kme!

inače, predlagao si "face to face" nalaženje, daj mi objasni kaj si tim htio postići? da idemo skupa na izložbu? da mi pokažeš botanički vrt?

kme,kme!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/12/2015 : 16:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
fakat mi je dosta vas par na tim nogometnim topicima.
Ili se naučite razgovarati kao ljudi ili ćete svi biti udaljeni.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/12/2015 : 16:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by vešmašina

brutalno?

kme!

inače, predlagao si "face to face" nalaženje, daj mi objasni kaj si tim htio postići? da idemo skupa na izložbu? da mi pokažeš botanički vrt?

kme,kme!

Ti nisi osoba s kojom se moze normalno komunicirati barem to pokazujes ovdje.
A sada samo da prenesem ono sto ti zelim reci na tvoje uvrede.
Sto se dice dinama moja zadnja komunikacija s tobom...zapamti jednu stvar i cinjenicu dinamo nece voditi ulica kao sto bi ti htio da ga vodi ulica. Nikada nije pa nece ni u buduce.
A sad sto se tice vrijedanja.
Reci ono sto zelis u zlostavljanju mene, jer moja tisina prema tebi je zaista moj odgovor.
I ne ja sigurno nisam bez odgovora, nego ne prilici lavu da odgovara na lajanje obicnog psa.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/12/2015 : 16:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

fakat mi je dosta vas par na tim nogometnim topicima.
Ili se naučite razgovarati kao ljudi ili ćete svi biti udaljeni.

U licu jednine ne mnozine...ja normalno komuniciram on ponovo tek nakon sto se vratio od bana opet vrijeda.
Moderator si izvoli sankcionirati te stvari.
Ne petljaj mene tu jer nikoga ne vrijedam.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/12/2015 : 19:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by vešmašina

brutalno?

kme!

kme,kme!

Mladjo je već upozorio, ali izgleda moram i ja.
Prestani sa ovim "kme", da ne bi kmečao van foruma, i to malo duže.

Tonka, takođe smanji doživljaj.

Razumeli smo se? Super onda!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/12/2015 : 16:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Moj dozivljaj je na najnormalnijoj razini.O cemu pises tocno?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/12/2015 : 18:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Puno pričaš, brate, i naširoko odgovaraš ko god da te prcne ili spomene. Bio si jasan već sa prvim postom. Sada spusti loptu i to je to;)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 14/12/2015 18:59:38
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/12/2015 : 22:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nije istina, ja sam uvijek za dobru šalu...zasto bi ja trebao podnositi da me netko naziva gnjidom?
Znaci uredu je da se mene naziva gnjidoma a tvoj sukob s TB nije u redu?
Daleko od toga da ja previse pisem na forumu o stripovima o temama ne vezanim za stripove.
Istina je da nekada pretjeram,ali direktne uvrede ne moram podnosti.
Slazes li se?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2015 : 08:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a možda si nešto reka da si zaslužija da te nazove gnjidom?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/12/2015 : 14:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Nije istina, ja sam uvijek za dobru šalu...zasto bi ja trebao podnositi da me netko naziva gnjidom?
Znaci uredu je da se mene naziva gnjidoma a tvoj sukob s TB nije u redu?
Daleko od toga da ja previse pisem na forumu o stripovima o temama ne vezanim za stripove.
Istina je da nekada pretjeram,ali direktne uvrede ne moram podnosti.
Slazes li se?

Eto, opet si to uradio

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/12/2015 : 15:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Kad bi se gledalo tko je sto zasluzio ovdje bi se pisalo kao na index.hr ili sn.
Valjda postoje pravila neka.
Mozda je on zasluio deset puta goru recenicu pa je nije od mene dobio.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/12/2015 : 21:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Pitanje za druga dva moderatora, manhuntera i solara ( ne znam jel globinjo prati ovaj topic? ): jel možemo dobiti povijesni topic gdje bi se razglabalo o Mongolima, kneževini Kijevska Rus, Kozacima i ostalima.
Rasprava se zakuhala, vidim dosta ljudi te teme prati.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/12/2015 : 21:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by lwood

Kad bi se gledalo tko je sto zasluzio ovdje bi se pisalo kao na index.hr ili sn.
Valjda postoje pravila neka.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/12/2015 : 22:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
@kruger: može.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2015 : 23:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mladjo:

1. Zašto su izbačeni dsormaz ikiky ( vidim nisam jedini koga to zanima )? Oni jesu pretjerali u svojim nabijanjem viceva te vrste, ali nisu radili ništa drugačije od nekih drugih, dakle i za njih su pravila ista kao i za druge ili nisu? Mogli su dobiti upozorenje i to je to.

2. Napisao sam primjedbu kako je stavljen tekst koji vrijeđa kršćane ( mislim kako je to učinjeno s namjerom jer se bliži jedan veliki praznik za vjernike kršćane ), nakon toga jedan pojedinac namjerno provocira i okreće priču u neki novi smjer ali opet smo u okvirima. O. K. može biti da smo malo pretjerali, neću ulaziti u to jesmo ili nismo, to je procjena moderatora, mi tu primjedbu moramo poštivati ( iako ne vidim gdje je tu bilo spama, odgovarao sam na provokacije, a poznato je kako se neću povući pred provokatorima ). Otkud to da sam samo ja upozoren, pa nisam razgovarao sam sa sobom niti s duhovima. Ljudi i dalje raspravljaju na tom topicu a ja ne smije odgovoriti jer sam upozoren, malo čudna situacija. Trebali i bi i ostali biti upozoreni.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13086 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/12/2015 : 00:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Šteta za dsormaza. Lako nasjeda na provokacije

Have mercy
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2015 : 00:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

mladjo:

1. Zašto su izbačeni dsormaz ikiky ( vidim nisam jedini koga to zanima )? Oni jesu pretjerali u svojim nabijanjem viceva te vrste, ali nisu radili ništa drugačije od nekih drugih, dakle i za njih su pravila ista kao i za druge ili nisu? Mogli su dobiti upozorenje i to je to.

2. Napisao sam primjedbu kako je stavljen tekst koji vrijeđa kršćane ( mislim kako je to učinjeno s namjerom jer se bliži jedan veliki praznik za vjernike kršćane ), nakon toga jedan pojedinac namjerno provocira i okreće priču u neki novi smjer ali opet smo u okvirima. O. K. može biti da smo malo pretjerali, neću ulaziti u to jesmo ili nismo, to je procjena moderatora, mi tu primjedbu moramo poštivati ( iako ne vidim gdje je tu bilo spama, odgovarao sam na provokacije, a poznato je kako se neću povući pred provokatorima ). Otkud to da sam samo ja upozoren, pa nisam razgovarao sam sa sobom niti s duhovima. Ljudi i dalje raspravljaju na tom topicu a ja ne smije odgovoriti jer sam upozoren, malo čudna situacija. Trebali i bi i ostali biti upozoreni.

O tempora o mores...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/12/2015 : 09:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Gle mladjo nisam jedini koji misli kako si pogriješio kod izbacivanja dsormaza i kikyja, pročitaj što ljudi pišu i ispravi pogrešku. Neću ti pametovati ali razmisli.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2015 : 10:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Nema mijenjanja odluke.
kraj.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/12/2015 : 10:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Nije ih trebalo udaljavat s foruma. Treba s vremena na vrijeme pustit da se razmijene unutrašnjepolitička gledišta i suprotstave svjetonazori; to izbacuje zlu krv.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/12/2015 : 13:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Ne bih nikad rekao da cu se sloziti s Valterom, ali ovdje se slazem.
Trebalo bi obojicu vratiti jer sve sto su objavili ipak ostaje u sferi politickog folklora i sprdnje.
Ok, mozda se i pretjeralo, ali nije nista strasno.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000