Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 22/12/2015 : 09:28:03
|
Zašto je potrebno UVIJEK naglašavati da je neku dokumentarnu seriju "odabrao" Đelo Hadžiselimović?
Ionako je "odabrao" sve dokumentarce (ili skoro sve...) a uvijek ga se stavlja uz bok autora serije, producenta serije,....kao da ima i on ne znam kakve zasluge kod nastanka neke serije.
Zašto nikada ne pročitamo da je neki film netko "odabrao"?
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12491 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 22/12/2015 : 11:35:26
|
Nitko ne zna odabrati kao Đelo. Sada kada je u penziji očekujem pad kvalitete dokumentarnog programa. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 22/12/2015 : 18:12:55
|
Jbg. sve sto znam sa tv-a, u onim davnim danima a bogme i u ovim, odabrao je upravo Delo... Covjek je institucija i mogu se t-shirtovi stampavat s njegovim imenom i likom... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 22/12/2015 : 20:08:00
|
čovjek ubode dobar dokumentarni iz ničega, iz bunara, iz rudnika.. nikad ne promaši rekao je dodsferd, sada će pasti kvaliteta dok. programa, nažalost neizbježno |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 22/12/2015 : 21:08:28
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
U naslovu topica fali: Tekst čitao Miljenko Kokot.
|
Today's readers are tomorrow's leaders |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 22/12/2015 : 21:54:00
|
Đelo je brend, jedan od rijetkih. I da ga nisam upoznao na jednom Istrakonu ne bih vjerovao da je stvarna osoba. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 23/12/2015 : 08:42:25
|
jel znate onaj
upoznaju se james bond i đelo.
-bond...james bond.
đelo hadžiselimović..odabrao đelo hadžiselimović |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 23/12/2015 : 08:48:51
|
U naslovu topica fali i "sinkronizacija Ruben Albahari".
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 23/12/2015 : 10:55:02
|
pa dobro, ovi ostali su STVARNO nešto radili (netko je sinhronizirao, netko je čitao tekst,...) dok je Đelo samo Odabrao....i išao kuči.
Njegov posao je izgleda nekako ovako izgledao:
-Negdje oko podne Đelu zazvoni telefon:
UREDNIK HRT 1: "Đelo, NUJNO treba da dođeš, trebaš odabrati dokumentarac za petak!"
ĐELO: "ajd u pi.ku ma.er, gdje ste baš mene našli"
UREDNIK HRT 1: "Ajd Đelo, nemoj zajebavat, dođi što pre, do petka ima tek dva dana, žuri nam se da sastavimo programsku shemu, imamo sve, spikeri su pripremljeni, sinhronizator isto tako, urednik čeka napek ko puška, jedino tebe čekamo da odabereš nešto, pa da momci mogu počet raditi"
ĐELO: "pa baš sam htio iči u park da nahranim golube, zar stvarno nema nikog drugog"
UREDNIK HRT 1: Daj Đelo molim te, dođi i odaberi taj jebeni dokumentarac, znaš da nitko drugi ne može, ajde Đelo, nemoj zajebavat"
ĐELO: "pa šta ču sa kruhom, kojeg sam jučer kupio za golube"
UREDNIK HRT 1: "Ma Đelo dođi za pet minuta, odaberi neki dokumentarac, da momci mogu počet radit a onda idi nahraniti golube, daj Đelo Molim te, uzet če ti 5 minuta, maximalno"
ĐELO: " ajd u pi.ku ma.er, doči ču, ali drugi put javite mi bar tjedan dana unaprijed, da se pripremim, jer imam puno dvojbi da li da odaberem neki dokumentarac o lavovima, gazelama, ili odkrivanju Antarktike,....čovječe, ja ti ne spavam po čitavu noč, ti ne možeš misliti kako je to naporan posao"
UREDNIK HRT 1: "Đelo hvala ti, to ti nečemo zaboraviti, spasio si nas"
Onda đođe Đelo, odabere neki trodjelni dokumentarac, popije kavu na Hrt i eto njegov posao je završen za sljedeča 3 dana.....a kroz 3 dana opet na HRT i sve na novo,.....jebeš takav život! |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 23/12/2015 : 11:13:32
|
quote: Originally posted by 1Euro
pa dobro, ovi ostali su STVARNO nešto radili (netko je sinhronizirao, netko je čitao tekst,...) dok je Đelo samo Odabrao....i išao kuči.
Njegov posao je izgleda nekako ovako izgledao:
-Negdje oko podne Đelu zazvoni telefon:
UREDNIK HRT 1: "Đelo, NUJNO treba da dođeš, trebaš odabrati dokumentarac za petak!"
ĐELO: "ajd u pi.ku ma.er, gdje ste baš mene našli"
UREDNIK HRT 1: "Ajd Đelo, nemoj zajebavat, dođi što pre, do petka ima tek dva dana, žuri nam se da sastavimo programsku shemu, imamo sve, spikeri su pripremljeni, sinhronizator isto tako, urednik čeka napek ko puška, jedino tebe čekamo da odabereš nešto, pa da momci mogu počet raditi"
ĐELO: "pa baš sam htio iči u park da nahranim golube, zar stvarno nema nikog drugog"
UREDNIK HRT 1: Daj Đelo molim te, dođi i odaberi taj jebeni dokumentarac, znaš da nitko drugi ne može, ajde Đelo, nemoj zajebavat"
ĐELO: "pa šta ču sa kruhom, kojeg sam jučer kupio za golube"
UREDNIK HRT 1: "Ma Đelo dođi za pet minuta, odaberi neki dokumentarac, da momci mogu počet radit a onda idi nahraniti golube, daj Đelo Molim te, uzet če ti 5 minuta, maximalno"
ĐELO: " ajd u pi.ku ma.er, doči ču, ali drugi put javite mi bar tjedan dana unaprijed, da se pripremim, jer imam puno dvojbi da li da odaberem neki dokumentarac o lavovima, gazelama, ili odkrivanju Antarktike,....čovječe, ja ti ne spavam po čitavu noč, ti ne možeš misliti kako je to naporan posao"
UREDNIK HRT 1: "Đelo hvala ti, to ti nečemo zaboraviti, spasio si nas"
Onda đođe Đelo, odabere neki trodjelni dokumentarac, popije kavu na Hrt i eto njegov posao je završen za sljedeča 3 dana.....a kroz 3 dana opet na HRT i sve na novo,.....jebeš takav život!
Svašta...
Lik je bio urednik dokumentarnog programa, a kakav je tu opis posla, jebiga, odi pa traži. |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 23/12/2015 : 12:28:12
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by 1Euro ,.....jebeš takav život!
Ljubomoran?
pa možemo biti svi ljubomorni na takav posao, gdje češ lepše!
Zar se niste nikada zapitali, zašto kod filmova nikada ne kažu tko je odabrao film, ili sportsku emisiju, ili glasbenu emisiju, ili vremensku prognozu,....po čemu je to tako važno tko je odabrao dokumentarac?
Ionako gledatelj sam odluči da li če gledati taj dokumentarac ili ne. Mene npr kod dokumentarca više zanima TEMATIKA a ne tko ga je odabrao.... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/12/2015 : 12:31:51
|
Ljubomoran?
Zar se niste nikada zapitali, zašto kod filmova nikada ne kažu tko je odabrao film, ili sportsku emisiju, ili glasbenu emisiju, ili vremensku prognozu,....po čemu je to tako važno tko je odabrao dokumentarac?
Ionako gledatelj sam odluči da li če gledati taj dokumentarac ili ne. Mene npr kod dokumentarca više zanima TEMATIKA a ne tko ga je odabrao....
ali Đelo je jedan i jedini. kontaš? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 23/12/2015 : 13:38:04
|
quote: Originally posted by Poli
Pa, izgleda to sto su urednicki poslovi. :DD
Evo ga:
http://www.hrt.hr/273702/programsko-vijece/obratite-se-povjereniku-za-korisnike-usluga-hrt-a-2
Obratite se povjereniku za korisnike usluga HRT-a
Poštovani korisnici usluga HRT-a,
povjerenik za korisnike usluga HRT-a je unaprjeđenje naše komunikacije s vama, a uspostavljamo ga po uzoru na najbolje prakse europskih javnih medija. Svrha je da time unaprijedimo kvalitetu našeg programa te pridonesemo većoj odgovornosti novinara.
Do sada ste se obraćali različitim službama HRT-a kako biste dobili odgovore na pitanja o našim uslugama. Od sada imate prigodu komunicirati izravno s povjerenikom koji je vaš neovisni predstavnik i zastupnik vaših interesa.
Možete mu se obratiti s povjerenjem ako imate primjedbe ili pitanja o informativnom ili nekom drugom sadržaju Hrvatskoga radija ili Hrvatske televizije ili se želite informirati o uslugama HRT-a.
Na vaša će pitanja, komentare, žalbe i pohvale povjerenik odgovoriti s punom pozornošću ili će ih proslijediti mjerodavnim službama.
O komunikaciji s vama povjerenik će redovito izvještavati glavne urednike Radija i Televizije i Programsko vijeće HRT-a.
Zahvaljujemo na suradnji i vjerujemo da ćete nam svojom komunikacijom s povjerenikom omogućiti da stalno razvijamo kvalitetu i raznolikost programa i usluga te na taj način ostvarujemo temeljnu misiju HRT-a.
Kontakti:
elektronička pošta: povjerenik@hrt.hr
Adresa: Hrvatska radiotelevizija Prisavlje 3 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 634 48 48
Telefaks: +385 1 634 28 85 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 23/12/2015 : 13:55:27
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
To "odabrao..." je samo fraza koja postala obilježjem dokumentarnog programa na HRT-u...
Zaštitni znak, lik je bio urednik, radio je uredničke poslove, što tu nije razumljivo?
pa Janica Kostelić bi mogla da bude zaštitni znak skijanja, pa zašto onda ne napišu da je Janica Kostelić odabrala prijenos skijanja ili Josipa Lisac je odabrala Eurosong, ili da je Uglješa Kojadinović odabrao film "Home Alone 3",....
Da je Đelo bio Urednik nisam ni znao jer su uvijek naglasali da ne nešto ODABRAO a ne da je urednik, a kada j eionako bio UREDNIK to je ionako njegov posao pa čemu onda toliko poudarjati da j eto odabrao, kada je odabiranje ionako njegov posao, kužiš? |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 23/12/2015 : 13:56:19
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
To "odabrao..." je samo fraza koja postala obilježjem dokumentarnog programa na HRT-u...
Zaštitni znak, lik je bio urednik, radio je uredničke poslove, što tu nije razumljivo?
pa Janica Kostelić bi mogla da bude zaštitni znak skijanja, pa zašto onda ne napišu da je Janica Kostelić odabrala prijenos skijanja ili Josipa Lisac je odabrala Eurosong, ili da je Uglješa Kojadinović odabrao film "Home Alone 3",....
Da je Đelo bio Urednik nisam ni znao jer su uvijek naglasali da ne nešto ODABRAO a ne da je urednik, a kada j eionako bio UREDNIK to je ionako njegov posao pa čemu onda toliko poudarjati da j eto odabrao, kada je odabiranje ionako njegov posao, kužiš?
Naravno |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 23/12/2015 : 13:56:24
|
quote: Originally posted by lwood
Ljubomoran?
Ionako gledatelj sam odluči da li če gledati taj dokumentarac ili ne. Mene npr kod dokumentarca više zanima TEMATIKA a ne tko ga je odabrao....
ali Đelo je jedan i jedini. kontaš?
i šta sa tim?
Tko če sada odabirati dokumentarce kada je Đelo u penziji? |
|
|
Topic |
|