Krajem decembra 2015. godine u izdanju "Devete dimenzije" izlazi tvrdokoričeni strip album "Sarajevski atentat" sa 16 stripova na temu atentata i Prvog svjetskog rata od čeg 15 premijernih! Preko 100 stranica crnobijelih stripova, a ponešto i u koloru.
U izradi albuma učestvovali: Dr. Nele Karajlić, Vladimir Aleksić, Željko Pahek, Marko Stojanović, Milorad Vicanović Maza, Miodrag Milanović, Stevo Maslek, Dragan Pavasović, Spasoje Kulauzov, Vlastimir Mandić, Nenad CVitičanin, Zoran Pejić, Desimir MIljić, Jovan Bratić, Dejan Šijuk, Milan Mladić, Radovan Subić, Daniel Kuzman, Milan Drča, Mijat Mijatović, Zlatibor Stanković, Danko Dikić, Nikola Matković i Predrag Ikonić.
Naslovna stranica u izvedbi majstora Alekse Gajića!
Edit: promjenjena naslovnica s felerom, hvala ZoranC ;)
Vec 31 godinu nisam nista napisao cirilicom, ali, nije li "ATENTAT" napisan pogresno ili se to tako htjelo? Da, vidim u gornjem desnom kutu da je "DIMENZIJA" napisana ispravno. Razlog?
Vec 31 godinu nisam nista napisao cirilicom, ali, nije li "ATENTAT" napisan pogresno ili se to tako htjelo? Da, vidim u gornjem desnom kutu da je "DIMENZIJA" napisana ispravno. Razlog?
Haha, jeste Shile pomjesao cirilicu i latinicu, ne vjerujem da je namjerno. Hvala na uocenoj greski, ispravicemo. Logo DD je ok,
Oho, pa to će stvarno uskoro, ja sve nešto mislio da će prođe ova godišnjica ww1 dok se to pojavi. Nego, jer jedino meni čudnjikav ovaj Gavrilo sa naslovne? Više mi nekako liči na nekog Prin Cipa... Ping Ponga... or samting.
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...