Ja sam za nijansu suzdržaniji, jer mi je toliko gomilanje pohvalno izrazito politički nekorektnog humora, verbalnih dosjetki u kombinaciji s vrlo atraktivnom i nevjerojatno razigranom akcijom, obraćanja gledateljima i zajebancije sa svim i svačim, od X-Men do filmske karijere i imagea seks-simbola Ryana Reynoldsa, smetalo u ozbiljnim dramskim pa i melodramskim trenucima, koji mi baš zbog svega toga nemaju potrebni ni dramski ni melodramski intenzitet.
Kad u završnom dijelu usljede asocijacije na Darkmana, e tu mi je Deadpool inferiorniji u odnosu na Raimija.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Nevjerojatno. Film koji je bio velik rizik, koji nije trebao postojati, osim u snovima stripaša, ne samo da je dobro ocijenjen, već je dobro zaradio, izmogao nastavak i pokazao se punim pogotkom.
Svi se klade na Old Man Logan serijal. Ako to naprave, bez svih drugih Marvelovih likova koji se tamo pojavljuju stvar bi mogla biti pomalo... Meh. A i još bi više pobrkalo kontinuitet. No, nema veze. Ideja je super.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Wolverine 3 mi je na dnu svih iščekivanih superhero filmova, jer su prošla dva bezvezna, a i ovog snimaju reda radi. Trebali su ga radije smjestit u Apocalypse i dati mu dostojan oproštaj.
Gledao Deadpoola neki dan i ne svidja mi se uglavnom. Ima nekih fora, ali ostaju samo na razini ismijavanja svoje vlastite karijere i uloga tipa Green Lantern. Humora ima dosta, ali ne prilici u cjelini, jer ima nekih koji nisu nikad culi za ovog lika, pa mu njegovo bulaznjenje o svemu izaziva nepoznanicu i glavobolju. To je film za hard-core fanove stripa i onima koji su bolje upoznati. Ja osobno nisam nikad citao stripove o Deadpoolu, a ako je i strip takav onda zaobilazim. Jednostavno mi ne pase. Mozda je humor u stripu interesantniji, ali ono glumatanje i keljenje mi je cooling down. Ovih dana citam i "Transmetropolitan", peti trejd i imam osjecaj da je onaj talent crtaca promasen i pogrijesio strip, crtez je stvarno izvrstan, ali ja stalno vidim neko pokazivanje srednjeg prsta i po zidovima "fuck ovo ili ono". Dao sam mu sansu, pa cu ici dalje do desetog trejda. Bar cu uzivati u crtacevoj mastovitosti u prikazu futuristickog svijeta.
Doskocice sa profesorom Xavierom je li u pitanju bio Stewart ili McAvoy i kad ona mutantica sa imenom teskim za izgovoriti otvori vrata kapetanu Deadpoolu i on veli "samo si ti tu u kuci, zar studio nije imao love za jos kojeg mutanta? " su zbilja smijesne....
Idemo dalje... i btw veceras sam odgledao cetiri epizode "Daredevila" i stvarno sam uzivao u seriji i vise me je opustila i stopila sa radnjom bolje nego zadnji BvS i Deadpool zajedno.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"