Author |
Topic |
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 31/12/2015 : 13:54:33
|
quote: Originally posted by morski
ja cekam kidd, ako ne bude do kraja godine, def prelazim na lib
Evo, čekali smo do poslednjeg minuta, ali mislim da je vreme za promene. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
morski
Senior Member
2656 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 31/12/2015 : 14:31:41
|
quote: Originally posted by thekide
ja cekam kidd, ako ne bude do kraja godine, def prelazim na lib
Evo, čekali smo do poslednjeg minuta, ali mislim da je vreme za promene.
Sa FB stranice VC-a:
"Sta bi sa knjigama za koje ste rekli da ce izaci do Nove godine??? Imate rasprodata izdanja, a ritam izlazenja sve sporiji....pa gde je tu logika?
Veseli četvrtak Nisu izašle, očigledno. Logika postoji, inače ne bi ovako bilo. Ove godine je odlučeno da se kolekcionarska izdanja pauziraju dok se ne reši problem sa kriminalcima koji prodaju naša izdanja. Sada kada je posle višegodišnje istrage sastavljen spisak svih ljudi koji su u tome učestvovali, podignute su krivične prijave i tzv. "pilićarska stripska mafija" onemogućena je da nastavi sa svojim aktivnostima (a posledice će tek osetiti na svojoj koži)."
"Kad će zagor knjiga 26
Veseli četvrtak U pripremi je, to trenutno jedino možemo da kažemo. Naša je namera da iduće godine nadoknadimo ovogodišnji nedostatak kolekcionarskih izdanja."
I ko sad da bude pametan? Da li prelaziti na LIB ili jos cekati? Ne znam sta je gore: - da se ceka VC i nikad se ne pojavi, a LIB se rasproda Ili - puknem 2800 za LIB, a onda se pojavi VC |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 31/12/2015 : 15:16:02
|
Kako bi trebala izgledati djelatnost gore pomenute "pilicarske stripske mafije"? Znaci li to da se tiskalo mnogo vise od navedene naklade pa preprodavalo na crno, ili? Nejasno mi je ako se krala "samo" originalna naklada kako se tu moze izgubiti pregled. Pa postoje za sve nekekve uplatnice, prijemnice, racuni, evidencija,...
U stvari me i ne zanima. Najvaznije je da izbace 2-3 KIZ knjige godisnje i meni dosta. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 31/12/2015 : 16:07:48
|
I ko sad da bude pametan? Da li prelaziti na LIB ili jos cekati? Ne znam sta je gore: - da se ceka VC i nikad se ne pojavi, a LIB se rasproda Ili - puknem 2800 za LIB, a onda se pojavi VC
Ma izaći će VČ kad-tad, ne moraš brinuti. Al takođe ne treba verovati ni u bajke o ubrzavanju. Što znači ako neki serijal skupljaš i bitna ti je brzina iznad svega, onda menjaj.
A i cena nije 2800 ako kupiš na vreme, već 2200. Plus što ni VČ više nije jeftin, naročito sad kad su nahvatali pilićare pa moraš da kupuješ po punoj ceni (-20%).
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 31/12/2015 : 20:36:27
|
zelim v.c,tj celom urednistvu sve najbolje i znam da ce izgurati kako treba sve sto smo propustili...isto tako nastavicu sa kritikama za bilo koje izdanje koje zaseru. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
Topic |
|