Hvala "mamlaze", To je nesto sto se ne zaboravlja nikad. U Zadru , ozujka 1990-te,(Partibrejkers) predgrupa u Jazinama, prvi red, ispred milicija s isukanim pendrecima, a okolo pakao... Tad su bili i Philty Animal i Wurzel a sad je i on otisao s njima... Tri sljedeca dana sam imao tanki neprekinuti sum u usima... I Zagreb 2006-te, ponovo dokazivanje same esencine R'n'r-a. Kad su zavrsili koncert i sjeli na kraj bine s nogama nonsalantno u ritmu na rubu stage-a, Chambel Dee s akusticnim gitarama a Lemmy s usnom harmonikom doslo mi je stvarno do suza od zadovoljstva... Tad sam kupio majcu za petke i svece... I u njoj sam se ozenio, stvarno. Bila je ispod odjela. Poslje sam bio samo u njoj i kravati.. Jbg. i svirao se naravno i Motorhead izmedu ostale rokije... Pocivao u miru, iako sumnjam s ostalom ekipom gore-dole...
Je Troldtroje, u pravu si. Greska od brzine a i predaleko sam, u Emiratima i internet je los do bola... Pozdrav iz Fujairah, (ako iko zna gdje je to) ha-ha...
Nekoliko tjedana prije smrti vođa grupe Motörhead i veli ljubitelj viskija snimio je jedan reklamni spot - za mlijeko. Agencija je objavila 40 sekundi materijala
Lemmy je bio jedan od onih glazbenika koji su imali muda da zive svoju glazbu. Tri puta sam ih gledao uzivo, i sva tri puta je to bila perfekcija, jos uvijek imam majicu na kojoj stoji Everything Louder than Everyone Else.. Neznam kako , i neznam zasto, ali i moj dio umire sa ovim glazbenikom..
Pa kaze ..I Ain't No Nice Guy ..ni ja
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde