Author |
Topic |
morski
Senior Member
2656 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
Member since 08/05/2011 |
Posted - 02/01/2016 : 00:20:54
|
D.J. Cestitke i zelja da Dylan uspe na Americkom trzistu. Nisam citao Dylana pre ali eto taman da sada pocnem. U boji i Americki format zvuci najbolje. Samo nemoj sada da trosis puno vremena na Dylanu pa da zaboravis na Zagora |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 02/01/2016 : 00:37:49
|
quote: Originally posted by D.J.
Da koliko sam cuo, s Grouchovim imenom i likom nema sale. Inace odu i gace.
Zar ćeš mu mjenjati izgled? |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 02/01/2016 : 00:38:51
|
quote: Originally posted by Bojan1981
D.J. Cestitke i zelja da Dylan uspe na Americkom trzistu. Nisam citao Dylana pre ali eto taman da sada pocnem. U boji i Americki format zvuci najbolje. Samo nemoj sada da trosis puno vremena na Dylanu pa da zaboravis na Zagora
Za to se ne brini. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Posted - 02/01/2016 : 00:45:01
|
quote: Originally posted by acestroke
Koje epizode imas na umu? I hoce li izdanje biti dvobroj? Trobroj?
Boja...?
Najjace epizode svih vremena. Osim onih koje je vec objavio Dark Horse, da se ne ponavljamo. Steta sto su objavili Morganu i Poslije ponoci. O formatu razmisljam. Jako, jako teska odluka.
Da, baš me zanima koje ćeš epizode odabrati. Trebao bi razmišljati da biraš epizode za američko tržište čiji se ukus razlikuje od europskog. Mislim da epizode poput Morgane i Poslije ponoći nebi zanimale prosječnog američkog čitatelja. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 02/01/2016 : 10:38:21
|
Meni je Morgana jako precijenjena epizoda dok je Poslije ponoći stvarno vrhunska. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 02/01/2016 : 10:49:11
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Zar ćeš mu mjenjati izgled?
Pa vjerovatno mu skinemo brkove kao sto je to i Dark Horse radio. Pitat cu Panini/SBE za savjet u svakom slucaju. |
www.epicentercomics.com |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 02/01/2016 : 10:57:53
|
Boja...?
Najjace epizode svih vremena. Osim onih koje je vec objavio Dark Horse, da se ne ponavljamo. Steta sto su objavili Morganu i Poslije ponoci. O formatu razmisljam. Jako, jako teska odluka.
Da, baš me zanima koje ćeš epizode odabrati. Trebao bi razmišljati da biraš epizode za američko tržište čiji se ukus razlikuje od europskog. Mislim da epizode poput Morgane i Poslije ponoći nebi zanimale prosječnog američkog čitatelja.
Iskreno, ne bojim se previse za Americki ukus sto se tice DD-a jer tko ce ga pogoditi! Sigurno bi odabrao: Dugacki pozdrav (Dugi pozdrav, za Curunira), Tri puta nula, Dogodilo se sutra, Igra sa smrcu, Nicija prica, Gospodar tisine, Uzas beskonacnosti, Dok vas smrt ne rastavi, Tamnica od papira, Nojev let itd. A ako ce stvarno ici trobroji u boji mogao bi ubaciti i u neku knjigu i po jedan od stripova koje je Dark Horse vec objavio: Zora zivih mrtvaca, Morganu i Poslije ponoci jer su stvarno nezabilazni. |
Edited by - D.J. on 02/01/2016 11:00:08 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 02/01/2016 : 11:03:42
|
quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by Bojan1981
D.J. Cestitke i zelja da Dylan uspe na Americkom trzistu. Nisam citao Dylana pre ali eto taman da sada pocnem. U boji i Americki format zvuci najbolje. Samo nemoj sada da trosis puno vremena na Dylanu pa da zaboravis na Zagora
Za to se ne brini.
Zna legaz! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 02/01/2016 : 11:04:35
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Meni je Morgana jako precijenjena epizoda dok je Poslije ponoći stvarno vrhunska.
Pa Poslije ponoci je definitivno zabavnija epizoda dok je Morgana dosta teska i pesimisticna, ali kao koncept mi je vrhunska.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 02/01/2016 : 13:28:50
|
Kako to da Grouchov brat Chico nije zaštitio prava na svoje umjetničko ime, čak ga koristi i američko izdanje Zagora iako treba priznati da Meksikanac fizički baš ne sliči Marxu. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/01/2016 : 13:52:11
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Kako to da Grouchov brat Chico nije zaštitio prava na svoje umjetničko ime, čak ga koristi i američko izdanje Zagora iako treba priznati da Meksikanac fizički baš ne sliči Marxu.
eto ideje treba Grouchu pretvoriti u meksikanca da zadrži ime |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 02/01/2016 : 16:39:59
|
Iskreno, ne bojim se previse za Americki ukus sto se tice DD-a jer tko ce ga pogoditi! Sigurno bi odabrao: Dugacki pozdrav (Dugi pozdrav, za Curunira), Tri puta nula, Dogodilo se sutra, Igra sa smrcu, Nicija prica, Gospodar tisine, Uzas beskonacnosti, Dok vas smrt ne rastavi, Tamnica od papira, Nojev let itd. A ako ce stvarno ici trobroji u boji mogao bi ubaciti i u neku knjigu i po jedan od stripova koje je Dark Horse vec objavio: Zora zivih mrtvaca, Morganu i Poslije ponoci jer su stvarno nezabilazni.
Ova odozgo ti se moze objavit samo ako bude dio trobroja, nikako onako sama, zbog onih legalnih problema izmedju scenariste i Bonelija, kao sto vec znamo. Tako da... guraj trobroj, ako je ikako moguce. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/01/2016 : 20:40:12
|
quote: Originally posted by teller
Odlično, čestitke iako bi prije očekivao latino MISTER NOA za jenkijevsko tržište...možda i on nekad. Sretno!
Ako sam ista naucio je never say never. Sve je moguce.
ŠTOOO?! Nećeš valjda i Nathana Nevera izdavati?!?! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 02/01/2016 : 21:10:18
|
Boja...?
Da, baš me zanima koje ćeš epizode odabrati. Trebao bi razmišljati da biraš epizode za američko tržište čiji se ukus razlikuje od europskog. Mislim da epizode poput Morgane i Poslije ponoći nebi zanimale prosječnog američkog čitatelja.
Iskreno, ne bojim se previse za Americki ukus sto se tice DD-a jer tko ce ga pogoditi! Sigurno bi odabrao: Dugacki pozdrav (Dugi pozdrav, za Curunira), Tri puta nula, Dogodilo se sutra, Igra sa smrcu, Nicija prica, Gospodar tisine, Uzas beskonacnosti, Dok vas smrt ne rastavi, Tamnica od papira, Nojev let itd. A ako ce stvarno ici trobroji u boji mogao bi ubaciti i u neku knjigu i po jedan od stripova koje je Dark Horse vec objavio: Zora zivih mrtvaca, Morganu i Poslije ponoci jer su stvarno nezabilazni.
Starac, treba obratiti pažnju da se odaberu epizode koje će neko ko nije upoznat sa DD univerzumom moći skontati. Ako prosječan amer pročita u prvom trobroju Ničiju priču, Nojev let, Dugi pozdrav, reakcija može biti samo ''šta sam ovo koj kurac upravo pročitao?''. Držim palčeve, iako isto mislim da će (velika) većina tiraža završiti u ex Yu. |
|
|
morski
Senior Member
2656 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Posted - 03/01/2016 : 01:39:36
|
Pa vjerovatno mu skinemo brkove kao sto je to i Dark Horse radio. Pitat cu Panini/SBE za savjet u svakom slucaju.
Ni slučajno! Groucho bez brkova nije Groucho, a i lakše je dodati nego brisati - ako već moraš, dodaj mu bradicu. |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 03/01/2016 : 07:37:48
|
quote: Originally posted by morski
ostavi nama poll da izaberemo sta cemo da kupimo
da li ces objavljivati samo epizode iz redovne serije ili mogu ici i one iz drugih edicija sve zajedno?
Ne bi trebalo biti limita sto se tice izbora i edicija. Porazgovarat cu s talijanskim gazdama. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 03/01/2016 : 07:43:05
|
quote: Originally posted by swamp thing
Boja...?
Starac, treba obratiti pažnju da se odaberu epizode koje će neko ko nije upoznat sa DD univerzumom moći skontati. Ako prosječan amer pročita u prvom trobroju Ničiju priču, Nojev let, Dugi pozdrav, reakcija može biti samo ''šta sam ovo koj kurac upravo pročitao?''. Držim palčeve, iako isto mislim da će (velika) većina tiraža završiti u ex Yu.
Tu si u pravu. Ima epizoda na koje se treba jako paziti. Npr. Nicija prica kao prva prica prve knjige bi bila ubitacna, u negativnom smislu. Haha ovo za vecinu tiraza u ex-Yu bi bilo nesto ne planirano s Dilanom jer ozbiljno ciljam na americku publiku s ovime. Sa Zagorom me ne cudi dobra podrska europskih zemalja, ali istina, nije da ni Dylan nije voljen u ex-Yu i Italiji. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 03/01/2016 : 07:44:33
|
Ideja trobroja "svakim danom u svakom pogledu sve vise napreduje".
Ova odozgo ti se moze objavit samo ako bude dio trobroja, nikako onako sama, zbog onih legalnih problema izmedju scenariste i Bonelija, kao sto vec znamo. Tako da... guraj trobroj, ako je ikako moguce.
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 03/01/2016 : 07:46:46
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by teller
Odlično, čestitke iako bi prije očekivao latino MISTER NOA za jenkijevsko tržište...možda i on nekad. Sretno!
Ako sam ista naucio je never say never. Sve je moguce.
ŠTOOO?! Nećeš valjda i Nathana Nevera izdavati?!?!
Pa iskreno, meni je jedini (ali vrlo velik limit ) novac. I will never say never to Nathan Never. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 03/01/2016 : 07:49:44
|
Pa vjerovatno mu skinemo brkove kao sto je to i Dark Horse radio. Pitat cu Panini/SBE za savjet u svakom slucaju.
Ni slučajno! Groucho bez brkova nije Groucho, a i lakše je dodati nego brisati - ako već moraš, dodaj mu bradicu.
Eto vidis! Ovo je moc foruma i ljudi koji vole iste stripove i dobiju druge ideje. Odlicno! Znas, Grouchu bez brkova kao da nesto fali, ta zajebantska nota, a ako mu se doda bradica ne gubi se nego se mozda i dobiva na tome. |
|
|
Raymond
Senior Member
USA
1023 Posts
Member since 05/05/2006 |
Posted - 06/01/2016 : 20:43:11
|
Haha! Ajde dobro, Dark Horse je u svojem opisu napisao kao i ja pa mi je dobro. http://www.amazon.com/Dylan-Dog-Case-Files/dp/1595822062
Nego odabiranje formata ce me ubiti! Crno bijelo ili boja, 100 stranica ili 300, manji format kao Zagor knjige ili veci slican americkim sveskama... Uhh! sto vise stranica crno bijelo nije lose jer se mange prodaju dobro i sto manji format; mozda isto kao Dh sto je radio jeftin papir i cb tako cijena manja i vise amera mozes navuci ( a ja cu kupiti bilo kako ces samo reko ako hoces da navuces amere) ako treba onda izti boneli format da se moze staviti lijepo do drugih bonelija od DH i evropskih naravno ; ja ne preferiram americki jer je previsok narocito za boneli crtez pa moras one bjeljine gore i dolje da ostavljas
|
|
|
Topic |
|