opa, super!!!! Inače trenutačno čitam neke stare Ken Parkere iz Lms, imam još PSDZ od 1-5 na lageru za čitanje, tako da nisam ni prošlog Zagora pročitao.....lijepo ču sačekati pa onda ču imati 4 zagora (2 extra i 2 redovna) za čitanje!!!!!!!!!!! yeah!!!!!
Čekam da se kompletira cijela priča da krenem na čitanje, ne sjećam se da li sam nekad čitao ovog Kandraxa pa će možda zafaliti onaj faktor nostalgije. Ova naslovnica mi nije nešto ali zato slijedeća razbija.
Meni je ovo baš dobra priča. Extra serijal me uvek vrati u bezbrižne dane detinjstva...
To su ta vremena, mislim da su srijedom stripovi iz Novog Sada stizali do Osijeka, ZS i LMS, kada smo ujutro trčali do kioska i nerijetko čekali da se otvori, da bi mogli kupiti nastavak priče koja nas je toliko zainteresirala... Ili kupiti novog Zagora, koji je obično išao poslije Marka... Naravno, nemajući pojma kakva nas priča čeka, tko piše, tko crta, bla, bla... Blažena vremena... Danas znamo 6 godina unaprijed što nas čeka... Još samo da Burattini objavi radne verzije scenarija online, kako bi ga mogli ispraviti i napraviti strip baš kakav želimo.
Puno smo si zadovoljstva oduzeli internetom, ali takva su vremena. Imaju i svojih prednosti.
Zasad dobro priča ide. Nije na razini prvog Kandraxa, ali chicovi gegovi, njegovo prepucavanje sa Batom, ferrijev crtež i akcija su dobri elementi ove priče, no nema napetosti i atmosfere mističnosti oko Kandraxa. Chico se i ovdje raspištoljio - koknuo trojicu i jednoga onesvjestio. Lijepo je vidjeti Chica i kao gunđalo i kao šepretlju i kao pomoćnika. Uostalom, to mu je sve i uloga.