ponuda izvrsna, sline cure tak da nije čudo ako od nekog izdanja kupim i LAK i MAT ¸¸
46 godina Alan Forda u HR GRBAVČEVA tajna već na kioscima IGRA istine uskoro
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
skupljam zagor libellus. planiram se riješiti nekih 200 tinjak zagora zlatna serija bluberry od bookglobe-a - 27 komada određene fibrine albume koji mi se svide (nakon što ih pročitam posudbom u knjižnici) malo mi je žao što nisam krenuo s mister no libellus. trenutno me muči prostor ali to će se vjerovatno riješiti u dogledno vrijeme
Može se skupiti ako imaš volje, ja sam sa Mister Nojem krenuo tek kada je izašla 60. knjiga i do sada mi je ostalo malo toga za nabaviti iz te biblioteka, to su skoro sve knjige kojih ima još puno na skladištu pa čekam neki popust (ponuda tjedna ili Interliber) da ih baš ne plaćam po punim cijenama.
Kristalizacija je napravila svoje i moralo je nešto otpasti. Baš me zanima je li profa dodatno ''stanjio'' svoju kolekciju Zagora, možda je i Libellus planuo nakon VČ-a. Profa, javi se ako ikako možeš da čujemo novosti.
Ja mislim da je profa mnogo toga isprodavao na limundu. Čak i ove novije brzo spiči tamo. Rekao bih da je ostao samo na color zagoru od ll-a! A ujedno se bavi i suzbijanjem piraterije veselog četvrtka!
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
u mojoj kolekciji se (trenutno, a nadam se da će ostati i trajno) nalaze jubilarna i ostala originalna objavljena izdanja u boji, kao i ona čiji je scenarista T. Sclavi
ono što priželjkujem u svojoj kolekciji je kompletan KP, zatim prvih 75 AF i MN knjige čiji je scenarista bio G. Nolitta
Ja mislim da je profa mnogo toga isprodavao na limundu. Čak i ove novije brzo spiči tamo. Rekao bih da je ostao samo na color zagoru od ll-a! A ujedno se bavi i suzbijanjem piraterije veselog četvrtka!
Opet neke teorije zavjere
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost