Author |
Topic  |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 06/01/2016 : 20:46:55
|
Tribala bi mi mala pomoc,osvojia san prije misec dana par stripova na aukciji,prije dvadeset dana sam prodavacu poslao poruku ali on se jos ne javlja.Postoji li neki rok do kada je potrebno prodavaca cekati da se javi?Jedan strip koji san nabavia na aukciji mi je jako bitan i pokusa bi ga nabavit na drugi nacin, neka bi me izasa skuplje, kad bi zna da mi se prodavac nece javit.
|
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/01/2016 : 20:54:08
|
Jel to ovo kod Weky13? Čudno da se on ne javlja...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 06/01/2016 : 20:59:14
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Jel to ovo kod Weky13? Čudno da se on ne javlja...
Je,vidim da ima puno pozitivnih komentara tako da se ne zabrinjavam previse.Samo mi je bitan ovaj treci Vrh bogova da upotpunim serijal.Peti mi je manje bitan jer ga vec imam ali nije glancer ali ovi treci mi bas triba. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/01/2016 : 22:20:18
|
Probat ću mu javiti preko maila i pm-a da ga tražiš, možda upali. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5358 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 06/01/2016 : 22:35:16
|
Davore, obavezno komunikirajte preko stripovi.com sajta...kroz naše suradnje sam zapamtio da je nemoguće poslati poruku na tvoj mail ako ne ide preko stripovi.com sajta tako da je moguće da ti je čovjek odgovarao,ali taj mail nije stigao na odredište... |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5358 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 06/01/2016 : 22:42:10
|
Sada se sjetih da ustvari mail koji ti pošalješ preko stripovi.com sajta zbog nečega ne biva prosljeđen na primateljev mail nego ga je moguće vidjeti jedino na stripovi.com sajtu....a možda prodavač na taj način ni ne prati svoje mailove? Uglavnom, nadam se da ćete se već nekako naći;) |
 |
|
weky13
New Member

116 Posts
Member since 18/06/2005 |
Posted - 06/01/2016 : 22:43:05
|
quote: Originally posted by Torghal
Tribala bi mi mala pomoc,osvojia san prije misec dana par stripova na aukciji,prije dvadeset dana sam prodavacu poslao poruku ali on se jos ne javlja.Postoji li neki rok do kada je potrebno prodavaca cekati da se javi?Jedan strip koji san nabavia na aukciji mi je jako bitan i pokusa bi ga nabavit na drugi nacin, neka bi me izasa skuplje, kad bi zna da mi se prodavac nece javit.
Prijatelju, poslao sam ti više poruka i ni na jednu nisam dobio odgovor, da mi Obivan nije javio da me tražiš ne bih ni znao, imaš i moj broj mobitela pa me čudi da me nisi mogao kontaktirati? |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 06/01/2016 : 22:45:33
|
quote: Originally posted by Oki
Sada se sjetih da ustvari mail koji ti pošalješ preko stripovi.com sajta zbog nečega ne biva prosljeđen na primateljev mail nego ga je moguće vidjeti jedino na stripovi.com sajtu....a možda prodavač na taj način ni ne prati svoje mailove? Uglavnom, nadam se da ćete se već nekako naći;)
U pravu si,mail koji mi je ovde na sajtu vise ne radi,moguce da je on odgovoria na njega a ne na PM.Rijetko kupujem na aukcijama pa zaboravim da mi taj mail ne radi. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 06/01/2016 : 22:47:14
|
quote: Originally posted by weky13
Prijatelju, poslao sam ti više poruka i ni na jednu nisam dobio odgovor, da mi Obivan nije javio da me tražiš ne bih ni znao, imaš i moj broj mobitela pa me čudi da me nisi mogao kontaktirati?
Sorry,vjerovatno si sla poruke na mail koji ne radi a ja sam na to zaboravia.Ceka sam da odgovoris na PM.Javit cu ti se na PM pa cemo tamo sve dogovorit.Sorry jos jednom. |
 |
|
weky13
New Member

116 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 07/01/2016 : 00:47:52
|
Iz mojeg iskustva sa clanovima barem cetvrtini njih mail sa kojim su prijavljeni na forum ne radi ili ga ne koriste. i onda se cude kako ih prodavac ne kontaktira:) |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
emirem
Advanced Member

10827 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/01/2016 : 13:56:55
|
Pitanje! Da li netko bez OIB moze prodati strip na aukciji,a zivi izvan RH? |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 07/01/2016 14:25:09 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4122 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 07/01/2016 : 16:45:39
|
quote: Originally posted by emirem
Pitanje! Da li netko bez OIB moze prodati strip na aukciji,a zivi izvan RH?
Šta ti ustvari pitaš? Nekako mi to pitanje nema smisla.  |
Edited by - Obi-wan on 07/01/2016 16:47:29 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10827 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/01/2016 : 17:54:38
|
Šta ti ustvari pitaš? Nekako mi to pitanje nema smisla. 
Traži se OIB kod prodaje stripova na ovom sajtu, ali valjda ako je državljan/ka RH mora navesti svoj porezni broj. Za druge ne znam da li stavljaju svoj broj,Slovenci i ostali ne-RH državljani. Uglavnom mogu probati, svejedno dečki hvala na može-ne može odgovoru! Stavit ću strip u "mjenjačnicu" topik. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
weky13
New Member

116 Posts
Posted - 07/01/2016 : 18:32:24
|
Prijatelju, poslao sam ti više poruka i ni na jednu nisam dobio odgovor, da mi Obivan nije javio da me tražiš ne bih ni znao, imaš i moj broj mobitela pa me čudi da me nisi mogao kontaktirati?
Sorry,vjerovatno si sla poruke na mail koji ne radi a ja sam na to zaboravia.Ceka sam da odgovoris na PM.Javit cu ti se na PM pa cemo tamo sve dogovorit.Sorry jos jednom.
Daj mi samo javi da li je sad sve ok, jesi li dobio moje podatke? |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 07/01/2016 : 19:40:30
|
Sorry,vjerovatno si sla poruke na mail koji ne radi a ja sam na to zaboravia.Ceka sam da odgovoris na PM.Javit cu ti se na PM pa cemo tamo sve dogovorit.Sorry jos jednom.
Daj mi samo javi da li je sad sve ok, jesi li dobio moje podatke?
Dobia sam poruku samo mi jos reci koja je banka jer nemam internet bankarstvo.Uplatit cu ti sutra popodne jer moram ionako u grad obavit jos neke stvari. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 07/01/2016 : 20:00:25
|
Šta ti ustvari pitaš? Nekako mi to pitanje nema smisla. 
Traži se OIB kod prodaje stripova na ovom sajtu, ali valjda ako je državljan/ka RH mora navesti svoj porezni broj. Za druge ne znam da li stavljaju svoj broj,Slovenci i ostali ne-RH državljani. Uglavnom mogu probati, svejedno dečki hvala na može-ne može odgovoru! Stavit ću strip u "mjenjačnicu" topik.
Mislim da pitaš možeš li ti prodavati na aukcijama. S obzirom da ima gomila ljudi koji nisu iz HR, a prodaju na aukcijama, posve je sigurno da možeš. E sada koji broj ti trebaš upisati s obzirom da nemaš OIB, ne znam. Probaj jmbg ili nešto slično upisati... |
 |
|
|
Topic  |
|