forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 SRETAN BADNJAK / BOŽIĆ I NOVA GODINA 2016!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2016 : 20:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Sritan Božić svima koji ga slave sutra

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/01/2016 : 20:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mir Božji, Hristos se rodi!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/01/2016 : 00:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Dragi kršćani koji slave po julijanskom kalendaru dobro iskoristite ovaj Božić!
Živili!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/01/2016 : 00:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Sretan Božić, Hristos se rodi!
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/01/2016 : 14:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Čestitke svima koji danas slave, Hristos se rodi!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/01/2016 : 18:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Hristos se rodi!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/01/2016 : 18:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Sretan Božić svim forumašima koji danas slave. Hristos se rodi!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/01/2016 : 21:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Vaistinu se rodi. Mir Božji, srećan Božić!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 09/01/2016 : 00:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Dragi tin tone. Jesi li ti pravoslavac ili pseudo liberal? Nesto od toga moras biti.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2016 : 08:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Dragi tin tone. Jesi li ti pravoslavac ili pseudo liberal? Nesto od toga moras biti.

Zašto pseudo?

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 09/01/2016 : 15:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Zašto pseudo?

Zato jer jesi. Nisi vise tako mlad da se na to izvlacis..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2016 : 17:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Zašto pseudo?

Zato jer jesi. Nisi vise tako mlad da se na to izvlacis..

Što jesam?
Ne znam, ali ili ti nerazumljivo pišeš ili moja glava ne radi dobro.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 09/01/2016 : 19:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Uh, da ima MaFesta objasnija bi ti uživo.
Evo zašto si pseudo liberal.
Mala pričica, za edukaciju, specijalizirano za tebe, mladi i veliki tintone, guštam baš.
Tinton živi u protunu (ulazu) u Zagrebu u ulici, trgu... Iblerov, Masarykova bla bla, nešto...zgradica ima 6 katova i liftić.
dio 1. Božić je. katolički. Al tinton se misli, neću ga čestitati...tih konzverva katolika mi je na vrh glave...uostalom...to je sve i tako imaginarno, ta njihova stvar...
dio 2. BOžić je...pravoslavni. Ah, kažu da je danas pravoslavni božić, eh baš ću to čestitati Nikoliću na 3-čem katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...
dio 3. Bajram je...kažu...čestitati ću Mulameroviću na 6tom katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...ja sam liberalan, to je cool...kako ono piše...bajram neki šerif burarem nešto olsun...norveški?..cool...
dio 4...7dmi je dan anglističke crkve 25tog dana...onaj preko puta Čolić je mislim to...čestitati ću mu...to je cool...
dio 5...Hanuka je...coool...židovi su zakon...coolll...maus ej buraz...za istač...
dio 6...uskrs je...super, nema škole...al neću nikome čestitati, čekam vaskrs da mogu reći hristos ovo ono ili manituovu škrinju ...to je cool...ja sam...liberalan...

Edited by - Zagor-te-nay on 09/01/2016 19:58:34
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2016 : 20:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mala pričica, za edukaciju, specijalizirano za tebe, mladi i veliki tintone, guštam baš.
Tinton živi u protunu (ulazu) u Zagrebu u ulici, trgu... Iblerov, Masarykova bla bla, nešto...zgradica ima 6 katova i liftić.
dio 1. Božić je. katolički. Al tinton se misli, neću ga čestitati...tih konzverva katolika mi je na vrh glave...uostalom...to je sve i tako imaginarno, ta njihova stvar...
dio 2. BOžić je...pravoslavni. Ah, kažu da je danas pravoslavni božić, eh baš ću to čestitati Nikoliću na 3-čem katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...
dio 3. Bajram je...kažu...čestitati ću Mulameroviću na 6tom katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...ja sam liberalan, to je cool...kako ono piše...bajram neki šerif burarem nešto olsun...norveški?..cool...
dio 4...7dmi je dan anglističke crkve 25tog dana...onaj preko puta Čolić je mislim to...čestitati ću mu...to je cool...
dio 5...Hanuka je...coool...židovi su zakon...coolll...maus ej buraz...za istač...
dio 6...uskrs je...super, nema škole...al neću nikome čestitati, čekam vaskrs da mogu reći hristos ovo ono ili manituovu škrinju ...to je cool...ja sam...liberalan...

legendo!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2016 : 22:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobar scenarij.
Ali čestitao sam obadva Božića.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 09/01/2016 : 23:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
ode nisi...zadnjih godina....

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2016 : 23:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=5&TOPIC_ID=44736#1930521

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46249#1817380

Edited by - tinton on 09/01/2016 23:37:35
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 10/01/2016 : 00:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma, ima takvih dosta. Nisu loši, ali malo fejk jesu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/01/2016 : 02:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Hristos se rodi!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 10/01/2016 : 03:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Uistinu se rodi, ne bitno po julijanskom ili gregorijanskom, svi smo krscani, tko zeli biti, datum je i tako simbolican, neki kazu da je Isus (simbolicno) rodjen u znaku ribe u ozujku. Al smisno mi je ovo bilo, moran malo te zezat tintone, nas kako je s vama liberalima...a i fali ti uz dokaze bozic katolicki godista 2015.
Moras i sam priznat poantu novog vala. Bitno je cool i trendi...manjine dok ne postanu vecine...i obrnuto...smisan svijet ukratko.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2016 : 11:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Čekaj, ne kužim, jesi pogledao linkove koje sam ti stavio?
A ti i dalje po svom. Očekivao sam bar jedan kršćanski Mea culpa.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 10/01/2016 : 14:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Nema greske, pa necu ja sve topice pregledavat di si cestita sta. Gledam ovi topic o bozic star dvi godine di vidim cestitke za jedan, ne i za drugi dan dvi godine zaredom. To mi je dovoljno. A i nasmija sam malo.sebe i druge.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2016 : 14:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Upravo na ovom topicu, na njegovoj prvoj stranici sam 25. prosinca 2014 godine u 9 sati, 20 minuta i 6 sekundi čestitao božić. Pa ti vidi...

25. 12. 2015. sam Božić čestitao na drugom božićnom topicu (prvi link koji sam ti nalijepio) jer je tad bio aktivan taj. Ne moram baš na svakom topicu čestitati svaki Božić?

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 10/01/2016 : 16:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Moras. Jel kao sta sam i sam uvidio, ti nisi fejk liberal nego oni obicni, naivni liberal i vise si nego pristojan. Nastavi tako sine, tata je ponosan.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2016 : 17:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Eh, očekivao sam bar ispriku za ovo što si previdio.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000